Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Temmuz 2014, 14:43
İzmir İl Temsilcisi
Sadece immo ile ugrasan bunun tamirini yapan ve onaran kisiler var.
Manisada bir usta olmasi lazimdi ama tamir yapiyormu tam hatirlamiyorum sanki tamirde yapiyor diye aklimda kalmis.
Gecmis sayfalarda numarasi verilmişti ama hatırlayamadım.
Bu usta sanırım eski fz6 kullanicisi ve kirmizi anahtar olmaksizin yedek anahtar ve tamir yapabiliyor diye aklimda kalmis.
Birinde numarasi olmasi lazim yazarlarsa sevinirim.
Bu arada nasil bozdun merak ettim. ?
Bu arada.fazer 8 topiginde msn_fz6 nickli üyede numarasi olmasi lazimdi.
Reklamlar
-
04 Temmuz 2014, 02:53
Arkadas bu aksam motoru calistirdim biraz yol yapiyim dedim 1 dk falan rolantide calisti 100 mt kadar gittim koseyi dondum gaza biraz asildim motor bi anda stop etti butun gostergeler calisir vaziyette kenara cektim hemen kontagi kapadim actim yeniden marş basiyim dedim bu sıkıntı cikti ortaya suan calismiyor. enjeksiyonda o sayma sesi yolk depo altindan gelen. gostergede bu isiklar yaniyor sıkıntı nedir acaba bileniniz var mi =/
http://www.youtube.com/watch?v=dlUB7dh2GKo
-
04 Temmuz 2014, 09:20
Selam Beyler geçen ki yaramazlıklarımız
-
04 Temmuz 2014, 16:04
Semih bey gerekli cevabı facebook üzerinden yazmış bulundum, iyi haberlerinizi bekliyorum :-)
-
05 Temmuz 2014, 13:52
İzmir İl Temsilcisi
-
07 Temmuz 2014, 23:56
Selam Arkadaşlar,
Dün Fazer'in 65.000km bakımını yaptırdım.
4 NGK Buji : 80lira
Yamaha hava filresi: 65lira
3 litre IPONE 10w40 yağ: 105lira
1,5 litre antifriz :10lira
Man yağ fitresi : 35lira
Zincir gerdirme
İşçilik: 100lira
Toplamda 395 liraya mal oldu.
Aslinda işçilik 100 liradan cok daha fazla, cunku adamlar malzemeden kazaniyorlar. Mann yag filtresi fiyati 12.5 TL idi gecen yil eger Mann filtre bayisinden alirsaniz. Ben 4-5 yildir kullaniyorum, tavsiye ederim orjinali kadar kaliteli gorunuyor ve ucuz.
Aldigim yer surasi:
http://www.basakfiltre.com.tr/
-
09 Temmuz 2014, 13:15
Teşekkürler Fazıl,
Artık bir daha kine zaten o zaman değişimleri kendim yapacağım. Bence de Türkiye şartlarında ve yapılan işe göre çok para!
-
09 Temmuz 2014, 14:43
merhaba arkadaşlar, 2006 model kırmızı renkli darbe boya olmayan ve tüm aksamları çalışır durumda olan fazerimi parça olarak satıyorum. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler fiyat konusunda yardımcı olacağım
herkesin tekeri düzz bassın
-
09 Temmuz 2014, 22:56
Merhaba arkadaşlar,
Ön fren balatalarımı değiştirmem gerekiyor.İstanbul avrupa yakasında düzgün bir yer
söyleyebilir misiniz?
-
10 Temmuz 2014, 09:31
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Semih bey gerekli cevabı facebook üzerinden yazmış bulundum, iyi haberlerinizi bekliyorum :-)
Keşke buraya da yazsaydınız, ben de merak ettim
efe2007 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Ön fren balatalarımı değiştirmem gerekiyor.İstanbul avrupa yakasında düzgün bir yer
söyleyebilir misiniz?
Atatürk Oto Sanayi / Maslak - Redline Motosiklet.
Ben memnun kalmıştım açıkçası. Yamaha yetkili servisidir.
-
10 Temmuz 2014, 12:03
zerzura adlı üyeden alıntı
Maslak sanayiye arada uğruyorum.İyi oldu bu bilgi teşekkürler.
Birde bu facebook grubu hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar bizde üye olalım
-
10 Temmuz 2014, 19:37
Fazer tutkunlari gurubundan bahsediyorsanz buyrun bekleriz sicak kanli insanlardan olusan saygi cercewesinde ii bi dostluklari olan arkadaslarla dolu bir gurup ben uyuyim gurubu tawsiye ederim
-
10 Temmuz 2014, 20:12
zerzura adlı üyeden alıntı
Kendim sokup halletim.
sigortalari herseyi kontrol ettim kablolari herhangi bi sıkıntı bulamadim sonra depoyu soktum ardindan hava filtresini kople soktum soketleri cikartip temizleyerek geri taktim guzelce heryerine kontrol ederek topladim ve calisti :D sıkıntısı sanirim hava filtresinden kaynakliydi cunku depoyu sokup kontrol ettimde sorun devam ediyordu.ama hava filtresini komple cikartip taktigimda çözüldü. Sanirim ani gaz acmam bi anda ya hava yapti enjeksiyonda yada baska biyeri cikti suan sıkıntısiz cok iyi calisiyor.
Bu arada forum iyice oldu facebookta fazer tutkunlarinda takiliyor herkes orasi daha aktif...
-
10 Temmuz 2014, 21:20
eskı fazerımden kalma arka canta demırı satılıktır. demır ıcın dusundugum rakam 150tl olup ankaradan elden teslım edılebılır veya sahıbınden uzerınden ( komısyon alıcıya aıt ) sekılde ılan koyulup satılabılır. aynı gun ıcınde hemen akrgo gonderılır.
-
13 Temmuz 2014, 22:07
Arkadaşlar ilgilenenler için motor benim eski motorum.
Satın alan erhan abi en az benim kadar temiz baktı sağolsun.
1200 lira civarı angel gt lastik aldık kn hava ve yağ filtreleri falan var ve bakımları yeni yapıldı.
Düşünenler için seceresi belli motordur. youtube da mustive doğu yazarsanız videoları da vardır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71802819/detay
-
13 Temmuz 2014, 22:21
Üç gündür nerdesiniz beyler herkes geziyor herhalde
Ramazan bir bitsin hayırlısıyla bende başlarım inşaAllah
Bu arada hangi servisi aradıysam hiçbirinde ön balata takımı yok malesef,
Yağı filtreleri değiştirdim bunu da deneyeceğim hallederim inşaAllah.
-
14 Temmuz 2014, 02:53
Merhaba arkadaşlar;
Benim fazer ile ilgili bi problemim var, motoru 1 ay önce aldım,45 bin km'de 2005 model
vites boşta iken debriyajı sıkıp 1.ci vitese taktığım zaman tırraak diye kemikli bi ses geliyor ve motor hafif öne doğru silkme yapıyor diğer viteslerde böyle bi silkme yaşamıyorum..yağını değiştirmeyi düşünüyorum, yağ değişiminden sonra vites geçişlerinde daha sessiz bi sonuç alabilirmiyim ? Son olarak geçen gün motoru iyice yıkadım, Yıkadıktan sonra motorun rolantide çalışması biraz dengesizleşti,ayrıca sinyaller ve park lambaları yanmamaya başladı..Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim..saygılar
-
14 Temmuz 2014, 08:59
Fazer'larda vitesler kemiklidir. Özellikle 1. vites. Bunu kastediyosan sorun yok. Fakat haddinden fazla kemikliyse debriyaj balatasının aşınmasından olabilir. Yıkamayı nasıl yaptın bilmiyorum. Sondaki sıkıntılarının biri sigortanın kesmesinden kaynaklanıyor olabilir. Diğeri de buji kesmiş olabilir. Varsayımlarla konuşuyorum çünkü biraz daha ayrıntı gerekiyor ve/veya farklı sebepleri de var bazılarının..
-
14 Temmuz 2014, 16:18
cihan54 adlı üyeden alıntı
Fazer'larda vitesler kemiklidir. Özellikle 1. vites. Bunu kastediyosan sorun yok. Fakat haddinden fazla kemikliyse debriyaj balatasının aşınmasından olabilir. Yıkamayı nasıl yaptın bilmiyorum. Sondaki sıkıntılarının biri sigortanın kesmesinden kaynaklanıyor olabilir. Diğeri de buji kesmiş olabilir. Varsayımlarla konuşuyorum çünkü biraz daha ayrıntı gerekiyor ve/veya farklı sebepleri de var bazılarının..
Yıkamayı oto yıkamalardaki buharlı su sistemi ile yaptım, motor kısmıda dahil olmak üzere komple sus tuttum her yerine, bujileri ıslattım büyük ihtimalle, park lambaları ve sinyallerin yanmaması sigortaların ıslanmış olmasındanmıdır?
-
14 Temmuz 2014, 16:53
Bi kontrol edersin sigortaları. Anlaşılır zaten, suyla kısadevre yaptıysa bi sigortanı değiştirmene bakar sadece
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler