Tamirlik birşeyi yok, yeni akü alıyosun takıyosun..Ama servisine veya ustana gidersen daha doğru sonuç alırsın tabi. Biz işkembeden sallıyoruz burada, bize güvenme
Tamirlik birşeyi yok, yeni akü alıyosun takıyosun..Ama servisine veya ustana gidersen daha doğru sonuç alırsın tabi. Biz işkembeden sallıyoruz burada, bize güvenme
"CaRPe DieM"
Tamamen bir noktaya odaklanma. Bunun konjektörü var, elektronik tesisatı var, akü kutup başları var..
"CaRPe DieM"
http://www.youtube.com/watch?v=E9RCQJF5kJ8&list=HL1403682217&feature=mh_l olz
Sıkıntı bu. Suan sadece tik tik yapiyor baska bisey yok.bi ustayla gorustum komurler bitmistir diyor degistiririz dedi.
Aynısını bende de yapmıştı. Akü bitik çıktı.. Bilgine...
"CaRPe DieM"
Hocam hic ugrasma bnmgecen hafta basima gldi sargim yanik cikdi konjektorude bozmusdu akum saglamdi ama ikisinide deysmk zorunda kldik ii bi yere gotur bence :(
Bak bu güzel oldu. Yani bu yorum. Bu arızanın besleme sisteminin herhangi bir yerinde olabileceğini öğrendik
"CaRPe DieM"
Bnde aku alip takiim dedim ama snra gdip bi olcduriim ya dedim bosa almis olmiyalm dedimki iiki almamsm ;)
Simdi bi usta geldi verdim motoru ona işteyim cikamiyorum ben bakicam dedi.konjektore falan olmadi marsa motoruna direk elektrik falan vercem bulurum arizasini dedi ama komurlerde bitmis olabilir dedi bakicaz. Sen fiyat ne kadar verdin degisimlere.
Konjektor sargi iscilik 600 werdim
Offf geçmiş olsun, iyi para tutmuş. Sıfır parçalardır herhalde?
Dediğim cikti marş komurlerinden sıkıntı yapiyormus hallettirdim suan cok iyi.
Selam Arkadaşlar,
Dün Fazer'in 65.000km bakımını yaptırdım.
4 NGK Buji : 80lira
Yamaha hava filresi: 65lira
3 litre IPONE 10w40 yağ: 105lira
1,5 litre antifriz :10lira
Man yağ fitresi : 35lira
Zincir gerdirme
İşçilik: 100lira
Toplamda 395 liraya mal oldu. Büyük bir değişiklik yok sadece vitesler biraz daha yumuşak geçiyor gibi
Motorun biri ampülünü sormuş onu cevaplıyayım arada kaynamış sanırım. 12 55 h7 .. Marka oner derse Osram. ( siteden bir arkadaş evime kadar kargolayıp hediye etmişti bana kendine tekrardan tesekkurler
Piyasada pek yokum bu aralar etkınlıktır gezidir bakımdır ugraşıyoruz bende fazeri bakıma soktum öncelikle 68charger hayırlı olsun.
Egzantırık zinciri.
Egzantırık otomatık geri.
yag yag fıltresı.
subab ayarı vs vs.
antifiriz suyu.
hava fıltresı temizligi falandı filandı 1000tl tuttu
Cem, ameliyat iyi görünüyor önemli değişimleri ardından bıraktın, sana da hayırlı olsun umarım daha nice yıllar kullanırsın Fazer'ını.
Fakat ben bizim ampulleri H4 diye biliyorum hatta Osram Nightbracker H4 aldım ama sağ ampulu değiştiremedim çünkü yapışmış ya da önce ki sahibi yapıştırmış!!!
Gıcık oldum zaten.
Komple far bile almayı planlıyorum ya da mercekli Xenon uygulaması yapacağım...
Hocam Teşekkürler sizin ameliyatta sıkı geçmiş
Artik 1 2 sene daha binmeyi planliyorum ..
Yaklaşık 6 ay önce forumda ampul mevzusunu gundeme getirmistim eski sayfalarda olmasi lazim ampulum patlamisti sebebini araştırıyordum elektirik tesisatinda kisa devremi var yada sigorta amperi yuksek mi beyinede zarar vermesin diye neyseki pimpiriklik yapmisim h7 taktim duzeldi
Icinden cikan h7 olmasi lazimdi ooyle hatirliyorum taktigimda h7 elektirikcilerde 10 15 tl gibi bi fiyati var.
[IMG][/IMG]
Mhb arkadaslar. Arkadasima s2 yada 600 rr bakiyoruz etrafinizda bildik guvenilir satisa hazir motosikleti olan varsa haber vermenizi rica ediyorum saygilar.
Para sıkıntı değilse kesinlikle bunu al:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fz6-fazer-s2-abs-power-blue-169827818/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
Cem çok garip benim Fazer'de ampuller 3 pimli. Sende 2 Sol kesin H4 ama sağ tarafı sökemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)