Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Haziran 2014, 15:24
İzmir İl Temsilcisi
eminmania adlı üyeden alıntı
Öncelikle teşekkür ederim saygılar sunarım
gidon damperine gerek yoksa sevindim
hatta rahatladım tokatlama olmaz falan diyince
artık dikkat edecegiz bakalım
ya abicim motoru magazadan aldım ilk bakmaya gittiğimde hiç dikkatimi çekmedi ön çamurluk sadece motor kısmına ve tankta boya varmı ona baktım biraz da heyecandan olsa gerek hemen aldım gittim sonrasında benzinciden benzin alırken pompacı abi geçmiş olsun önden bi yere mi vurdun çamurluk kırılmış dedi ve orada anladım olayı telefon açtım ama sen görmedin mi falan dediler ne oldugunu ogrenmeye calıstım ama malesef bir cevap alamadım sonra motorda giderken elimi bıraktıgımda sola cektigini farkettim ustaya goturdum bu amortisor borularından biri hafif yamuk duzelttirdim rulmanlar vs degisti simdilik iyi ama bir türlü motorun önüne ne olmuş hala öğrenemedim magazadan sahibinin numarasını istedim ama vermediler falan olsun oda nazarlıgı olsun napalım
Peki abicim başka ne yapabilirim ben bu arkadaşa egzoz takmayı istemiyorum mesela hem görüntüyü bozuyor hemde ben kendimi biliyorum o sese dayanamayıp devamlı gaz veririm benzini yetiştiremem
rüzgarlık taksam iyi olur mu?
Oncelıkle yenı motorun hayırlısı olsun. Keske alırken servıse gosterseydın iyi niyetınden yararlanmıslar resmen..
Motosıkletinin büyük ihtimal onden kazası var. bu yüzden amortisör yamulmus tamır gormus ama camurlukla ugrasmamıslar herhalde.
Gelelim damper olayına.
Gidon damperı kullanıcıdan kullanıcıya göre gereklı yada gereksiz Ozgur kardesım cok ıyı acıklamıs sagolsun.
Artık yenı model motosıkletlerde nasıl abs hemen hemen hepsınde oluyorsa cogu yuksek devır cevıren motordada gıdon damperı mevcut fakat bu elektronık sekılde.
yani yuksel devır cevıren motorların vazgecılmezı fakat sen fazerını nasıl kullanıyorsun asıl soru bu ?
Isıklarda tapa gaz acarım cok fena gazlıyorum keyfını cıkarıyorum dersen gidon damperı alman iyi olur.
Bir diger yanı bıldıgınız üzere vırajda motoru yatırmak ıcın gazı kademli sekılde cıkısına dogru arttırmak lazım.
Gazı arttıralımki agırlık merkezı arka tekere gecsın asvalfta daha ıyı tutunsun. Burada gazı arttırırken higd side durumları yasamak istemıyorsanız yine onerırım.
Fiyatları ozgurun dedıgı gıbı cok pahalı sen de 750 tl ben dıyım 1500tl arası
Yabancı sıtelerde ebay ali express gıbı yerlerde daha ucuzlarıda var 50 dolar 100 dolar gıbı fakat ne derece kullanılır bılmıyorum
Fakat bende söylemeyi unutmusum arti olarak aksesuar yapmak ıstersenız amortısor ve r6 fren kaliperlerı cok yararlı olacaktır.
AmA O kadar ugrasamam dersenız gıdon damperıde mantıklı gıdon damperını motordan sökerek ayrı olarakta satabılırsınız.
Reklamlar
-
06 Haziran 2014, 16:43
Selam arkadaşlar. Benimde Fazer'ı alalı 3 ay kadar oldu. Buyrun bir resimde benden gelsin
-
06 Haziran 2014, 16:53
İzmir İl Temsilcisi
mrtt7 adlı üyeden alıntı
Goktug dıye bır arkadasım vardı onun fazerıne benzettım.
Hayırlı olsunn
-
06 Haziran 2014, 17:31
Aynen Göktuğ'dan almıştım Teşekkür ederim.
-
06 Haziran 2014, 17:50
İzmir İl Temsilcisi
mrtt7 adlı üyeden alıntı
Aynen Göktuğ'dan almıştım
Teşekkür ederim.
Kendım surdum ve test ettım guzel motordur goktugda yakın arkadasımdır kazasız belasız kullanın
Demek ızmırden muglaya gıtmıs hey masallah lastıkler yenıydı dedım sokelım benım fazera takalım daha 1 ay olmustu alalı kabul etmedı oysakı parada teklıf etmıstım
-
06 Haziran 2014, 17:59
Aynen aldığımdan beri 6000 km civarı yol yaptım bir sorun çıkarmadı çok şükür. Lastikler benim nasibimmiş demekki Göktuğ'ada söylemiştim doğrusuda yolunuz düşerse bu taraflara herzaman beklerim. Kuşadası falan olursa uygun olursam yine katılmak tanışmak isterim haberiniz olsun
-
06 Haziran 2014, 18:07
İzmir İl Temsilcisi
-
06 Haziran 2014, 18:19
-
06 Haziran 2014, 18:22
CEM. adlı üyeden alıntı
Benımkı cıyak cıyak otuyor hala degıstırmedım
ihmal etme bence
mrtt7 adlı üyeden alıntı
Valla ben motoru aldım ve ertesi gün işe başladım günde git gel 100km olunca bide üstüne geçen hafta bi Bursa yolculuğum olunca baya bi km oldu
hergün 100 km hem yaktığım yakıta hem de fazer'a acıdığımdan bi tane spacy aldım yakıt farkı spacy'nin taksidini öder durumda zaten :D Artık haftada bir çıkarıyorum iyi oldu
Aynen öyle gerçekten şuan olsa alamayacakmışım
Egzantrik 4-5000 rpm civarı bi tıkırtı yapıyor rölantide ses yok. 2-3 ustaya gösterdim hepsinde var bukadar ses dediler ama imkanlarım düzelince inşallah değiştirip kafamı rahatlatacağım sonuçta vakti gelen bi bakım.
bu egzantirik işi zincirin bollaşmasından oluyor, esasında yükteyken duyulmaması, rölantideyken farkedilmesi lazım diye biliyorum...
-
06 Haziran 2014, 18:59
Anlıyorum fakat deneme amaçlı gerginin kafasını söküp manual olarak bastırıldığında sesi kesmiş idi. Demekki gergi tam basamıyor şuan o yüzden ses yapıyor.
-
07 Haziran 2014, 03:20
mrtt7 adlı üyeden alıntı
Anlıyorum fakat deneme amaçlı gerginin kafasını söküp manual olarak bastırıldığında sesi kesmiş idi. Demekki gergi tam basamıyor şuan o yüzden ses yapıyor.
Geçmiş olsun gergiye 350 Lira sıkışmış
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
-
07 Haziran 2014, 08:46
Ziya10 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun gergiye 350 Lira sıkışmış
Sağolun biraz öyle olmuşta fazla sıkışık çıkartamadık henüz :D
Beat / Peugeot Speedfight 2 / Cbr125 / Venox 250 / Cbr 250 / VT600 Shadow / Ninja 250 / Fz6 Fazer& spacy/ Scarabeo 200& DL 650 Vstrom/ MT09
-
09 Haziran 2014, 02:04
Detayli temizlik öncesi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
arkadaşlar bana rizoma elcik lazım kırmızı renkte veya siyahta olabilir çıkma bulma şansım var mı ? veya sıfır elcikleri alıp topuzları motorun üstündekileri kullansam cok sırıtır mı ? elcikle topuzları birliktemi illah almam lazım.
-
09 Haziran 2014, 02:25
-
09 Haziran 2014, 18:03
Selam arkadaslar lastik alicamda tawsiye bekliyorum michelin pilot road 2ye ne diyosunuz ii bi lastikmi? Kulkanan warmi?
-
09 Haziran 2014, 18:29
_arda_ adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar lastik alicamda tawsiye bekliyorum michelin pilot road 2ye ne diyosunuz ii bi lastikmi? Kulkanan warmi?
Çift hamurlu güzel bir lastiktir.Kendi fazerımın üstünde bunlar vardı sıkıntı yaşatmadı bana
Ancak bundan sonra pilot road3 te çıktı haberin olsun
alacağın lastik muhtemelen bayiinin elinde kalan son lastiklerdir.Fiyatına aldanıp tarihi eski olan bir lastik alma bence
bence fazerda M5 en iyi performansı vveren lastik
Cihan54 ün eski motorunda vardı virazlarda acayip zorlamamıza rağmen hiç kaçırmadı. Tabii m5 kullanan cihanın tavsiyelerini de dikkate al bence
-
09 Haziran 2014, 18:32
mkaptan adlı üyeden alıntı
Çift hamurlu güzel bir lastiktir.Kendi fazerımın üstünde bunlar vardı sıkıntı yaşatmadı bana
Ancak bundan sonra pilot road3 te çıktı haberin olsun
alacağın lastik muhtemelen bayiinin elinde kalan son lastiklerdir.Fiyatına aldanıp tarihi eski olan bir lastik alma bence
bence fazerda M5 en iyi performansı vveren lastik
Cihan54 ün eski motorunda vardı virazlarda acayip zorlamamıza rağmen hiç kaçırmadı. Tabii m5 kullanan cihanın tavsiyelerini de dikkate al bence
Teşekkür ederim cihan sende mikrofon
-
09 Haziran 2014, 18:44
-
10 Haziran 2014, 14:37
_arda_ adlı üyeden alıntı
ben kullanıyorum. son derecede memnunum. ne kaydı ne kitledi ne de başka bişey... ha hakkını ne kadar veriyorsun dersen sözüm yok
herşeyiyle toplamda 1.050 tl gibi bir rakama mal olmuştu. her ikisinide satmasına rağmen metzeller m5 yerine bunu tavsiye etmişti bayii...
-
10 Haziran 2014, 17:34
Kafam cok karisti ya pirelli scorpion da war simdik kafamda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler