Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2014, 15:03
beyler selam. daha önce bir kaç kez bahsedildi sanırım ama ben hatırlayamadım. alttaki ilan şu meşhur kaparo dolandırıcısının ilanı mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67155440/detay
Reklamlar
-
04 Haziran 2014, 15:26
easy81 adlı üyeden alıntı
Arkadaşın ismini şimdi hatırlayamıyorum ama EVET motor o motor..
-
05 Haziran 2014, 10:10
zerzura adlı üyeden alıntı
Önlerin tekine 68 lira verdim dostum ben. EBC.
80 lira takma dahil ise normal bence.
Taktırmak için de üç beş bişeyler vereceğim tabii bir de.
arka çanta demiri takmaya ve arka fren balatasına toplamda 110 tl verdim.
hasanpaşada gökhan motor gibi bir yerdi galiba. ama iyi ustalara benziyorlar. motomax in tam karşısında.
problemim olduğunda oraya giderim diye düşünüyorum.
-
05 Haziran 2014, 11:58
2 aylık fazer sonrası motorsuzluğuma İstanbul' dan 2008 model Honda CBF 1000 alarak son verdim...şimdiki aklım olsa daha önceden alırdım diyorum...
bu arada siteden metehandro nun yönlendirmesi doğrultusunda hasanpaşa da moto1000 Ergin ustaya expertiz vs yaptırdım...tavsiye ederim adam king...
İLk binişimde istanbul ankara için ilk izlenimlerimi anlatayım...
istanbul Bolu Yeniçağ arası otoban sonrası ise E5 den...
motora binice ister istemez fazerla karşılaştırıyosun en son ondan indiğin için...ve aradaki fark kocaman...fazer sport karakteri baskın olduğu için benim sürüş stilime hiç uymamıştı..yüksek devir vs., alt devirlerde de içime sinmiyodu gidişi...
CBF 1000 de alt süt sağ sol her devir mükemmle bi tork geliyor büyük cc ve touring olduğundan dolayı...
motor yere yakın olduğu için daha bi oturaklı...
virajlar inanılmaz keyifli...sürücüye sadece kafayı çevirip bakmak kalıyor..
acemi ve tırsak bir sürücü olarak fazer da metzeller M5 lastikle bile bi çok virajda bi tedirginlik oluyodu arka bıraktı bırakacak diye...CBF 1000 de ise virajın içinde gaz bile açabiliyosun korkusuzca..üzerinde michelin pilot road 2 var...
keza kombine abs ve nissin kaliperler dosta güven düşmana korku veriyor...
devir kesiciye 9500 de giriyor ve gaz açınca o kadar smooth ve güzel bir biçimde hızlanıyor ki yüksek devirin verdiği ( en azından bana) yorgunluğun ve telaştan eser yok...
muhtemelen yine benim beceriksizliğimden dolayı fazerda 140-150 ile zor şerit değiştiriken bunu bisiklet gibi idare edebiliyorum..
Kazasız sürüşler...
-
05 Haziran 2014, 12:39
erro adlı üyeden alıntı
2 aylık fazer sonrası motorsuzluğuma İstanbul' dan 2008 model Honda CBF 1000 alarak son verdim...şimdiki aklım olsa daha önceden alırdım diyorum...
bu arada siteden metehandro nun yönlendirmesi doğrultusunda hasanpaşa da moto1000 Ergin ustaya expertiz vs yaptırdım...tavsiye ederim adam king...
motora binice ister istemez fazerla karşılaştırıyosun en son ondan indiğin için...ve aradaki fark kocaman...fazer sport karakteri baskın olduğu için benim sürüş stilime hiç uymamıştı..yüksek devir vs., alt devirlerde de içime sinmiyodu gidişi...
CBF 1000 de alt süt sağ sol her devir mükemmle bi tork geliyor büyük cc ve touring olduğundan dolayı...
acemi ve tırsak bir sürücü olarak fazer da metzeller M5 lastikle bile bi çok virajda bi tedirginlik oluyodu arka bıraktı bırakacak diye...CBF 1000 de ise virajın içinde gaz bile açabiliyosun korkusuzca..üzerinde michelin pilot road 2 var...
devir kesiciye 9500 de giriyor ve gaz açınca o kadar smooth ve güzel bir biçimde hızlanıyor ki yüksek devirin verdiği ( en azından bana) yorgunluğun ve telaştan eser yok...
muhtemelen yine benim beceriksizliğimden dolayı fazerda 140-150 ile zor şerit değiştiriken bunu bisiklet gibi idare edebiliyorum..
Kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun Erom..
-
05 Haziran 2014, 13:07
İzmir İl Temsilcisi
Erhan abi hayirli olsun cok dogru karar vermissin cbf1000 gercekten taktire deger bir motor.
Bu arada eski kasami yeni kasami aldin merak ettim hoş 2side cok guzel gerci
-
05 Haziran 2014, 13:19
CEM. adlı üyeden alıntı
Erhan abi hayirli olsun cok dogru karar vermissin cbf1000 gercekten taktire deger bir motor.
Bu arada eski kasami yeni kasami aldin merak ettim hoş 2side cok guzel gerci
teşekkürler...
eski kasa aldım, eskilerin bir çoğu halen diri...
anladığım kadarıyla bu motorların belli bir kullanıcı tipi var..diğer racingler gibi gösterişli olmadığı için genellikle kasapların eline düşmüyor...
-
05 Haziran 2014, 13:25
İzmir İl Temsilcisi
Aynen kesinlikle katılıyorum.
Gecen egitimde bir bayanda vardi o kadar temizdiki hayran kaldim cift egsozuda cok tatli duruyor frenlerinjn fazerdan iyi oldugu kesin cbf600 gibi karburatorlude degil enjeksiyonlu absli daha ne olsun.
Yakit nasil peki ?
Dl650 alirsin diye düşünmüştüm aslinda.
-
05 Haziran 2014, 13:40
CEM. adlı üyeden alıntı
Aynen kesinlikle katılıyorum.
Gecen egitimde bir bayanda vardi o kadar temizdiki hayran kaldim cift egsozuda cok tatli duruyor frenlerinjn fazerdan iyi oldugu kesin cbf600 gibi karburatorlude degil enjeksiyonlu absli daha ne olsun.
Yakit nasil peki ?
Dl650 alirsin diye düşünmüştüm aslinda.
Neden DL almadım..?
tip
çift silindir..
fren yok..
güç eh
4 silindire henüz doyamadım...
istanbul ankara ağırlıklı 140 olmak üzerere zaman zaman 160 seyrederek bazen ara hızlanmalar yaparak 5,5 litre yaktım..
-
05 Haziran 2014, 13:42
erro adlı üyeden alıntı
Kazasız sürüşler...
hayırlı olsun erom
benimde kanıma girdin namıssız
bende cbf600 2011 üzeri yada cbf 1000 bakıccam sanırım
-
05 Haziran 2014, 13:47
mkaptan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun erom
Noldu çabuk sıkıldın
-
05 Haziran 2014, 14:29
mrb şu motor kaç para eder?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fiyat-dustu-acil-temiz-fazer-askeri-personelden-166105405/detay/
-
05 Haziran 2014, 14:41
Bugünkü piyasayla 13 lira.. Aslında ben Fazer alacak olsam bu motoru almazdım, o da ayrı bir konu
-
05 Haziran 2014, 15:26
cihan54 adlı üyeden alıntı
Bugünkü piyasayla 13 lira.. Aslında ben
Fazer alacak olsam bu motoru almazdım, o da ayrı bir konu
teşekkürler. ben başka bakim olmassa
-
05 Haziran 2014, 17:56
Merhaba arkadaşlar bende aranıza geçen hafta katıldım
2006 model 11.000 Km de bir oğlum var artık
Varsa tavsiyeleriniz lütfen paylaşın benimle
bir de CAN abicim gidon damperinden bahsetmişssin ben bu tank slapper işinden acaip korkuyorum başıma gelirse az çok ne yapacagımı ogrendim ama o korkuyla onları uygulayabilirmyim bilmiyorum bu gidon damperi abiyi nereden bulabilirim yazdım internete ama pek sonuç alamadım bana sunabileceğin tavsiyelerin bilgilerin varsa paylaşmanı rica edeceğim abicimm
saygılar sevgiler...
-
06 Haziran 2014, 01:16
eminmania adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende aranıza geçen hafta katıldım
2006 model 11.000 Km de bir oğlum var artık
Varsa tavsiyeleriniz lütfen paylaşın benimle
bir de CAN abicim gidon damperinden bahsetmişssin ben bu tank slapper işinden acaip korkuyorum başıma gelirse az çok ne yapacagımı ogrendim ama o korkuyla onları uygulayabilirmyim bilmiyorum bu gidon damperi abiyi nereden bulabilirim yazdım internete ama pek sonuç alamadım bana sunabileceğin tavsiyelerin bilgilerin varsa paylaşmanı rica edeceğim abicimm
saygılar sevgiler...
http://i.hizliresim.com/7mp9JL.jpg
hayırlı uğurlu olsun. ebay da var, ancak damperi ayrı, fazer için olan bracket i ayrı alıyorsunuz. işe yarayan bişey oldukça pahalı. ben 50 litre shad top case ile deli gibi yükleyip de geziyorum, bazen arkadaki yük yüzünden istemsiz tekere geliyor sert gazda. ancak hiç tank slapper yaşamadım, fazer'da yaşayacağınızı sanmam... lastik basınçları ve arka amortisörün ön yüklemesine dikkat ettiğiniz sürece
bir de, ön çamurluk burun kısmından 4 parmak kadar kesik, nedenini öğrendiniz mi? merak ettim... rengi güzelmiş motorun.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
06 Haziran 2014, 03:37
http://www.merkezyedekparca.com/deta...-6+ARKA+BALATA
Arka fren balatasi olarak sizce uygun mu ? Bide sintelli ozelligi ne oluyor ?
-
06 Haziran 2014, 12:27
Dusunen varsa temiz motor. Ilan no: 166395581
-
06 Haziran 2014, 12:43
-
06 Haziran 2014, 14:42
mkaptan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun erom
1000 al 1000 pişman olmazsın...cbf için gözünü korkutmasın...aksine çok daha keyifli
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)
Bu Konudaki Etiketler