QUOTE=aguila;1692108]hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler diliyorum....[/QUOTE]
tşk.
resim yükleyem ama malesef beceremedim yardımcı olurmusunuz?.
QUOTE=aguila;1692108]hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler diliyorum....[/QUOTE]
tşk.
resim yükleyem ama malesef beceremedim yardımcı olurmusunuz?.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Bu konuda anlatılıyor.
Günaydın arkadaşlar,
sizinde başınıza geliyordur illaki de, bıktım yahu fazer ımı görüpte kawasaki mi bu? kaç basıyo? tek farın patlamış gibi sorulardan bu ne yaa!? önceki çinli cruıser motorum varken en fazla güzelmiş diyolardı şimdi fazerla soruların boyutu değişti
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
DRİFT RELİGİON
maşşallah motorun yılann allah kaza bela vermesin güle güle kullan
teşekkür edrim arkadaşlar allah razı olsun..
allah kimseye kaza bela vermesin..
daha önce piaggio x9 500 üm vardı şimdi bu makinaya alışmaya çalışıyorum..
millet yollarda sanırım net de kimseler yok ?
ben yollardaydım yoldan geldik motorumu okuldan hocama verdim gitti kaza yaptı motorumla moralim sıfır motoru kullanamıorum
çok geçmiş olsun,
bildiğiniz gibi bende yeni aldım millet isteyip duruyo kıramıyorum ama kimseye vermeyecem sanınrım kırılan kırılsın.
aman aman sakın haa kimseye verme kafaları kırılcağına sana kırılsınlar bak bu benim ikinci oluo iki kere motorumu verdim bundan önce cbf 150 vardı verdim arkadaş düşürdü bunuda hocama verdim saoğlsun 4bin tlye yakın masraf çıkardı.bu motoru babana dahi vermiceksin çok kuvvetli hakim olmak çok zor tecrübe istio yani.ben verdim sıkıntı oldu sende verme maşşallah motorun cillop gibi yazık olmasın
malım seni vereyimde mi kötü olayım vermeyeyim de mi? demiş atalarımız...Ben motorumu babama bile vermiyorum valla zaten versemde o almıyor ayağı yere değmiyor fazerımda
işte bende vermiyordum kimseye bu eski motorcu die verdik ama isterse kenan sofuoğlu gelsin bundan sonra benden selam alır başkada bişey vermem daha kimseye
selamlar enduro kullanıcısı olmama rağmen bir hafta 2005 fazer aldım, ilk başta sesten rahatsız oldum fakat orjinal egzozları takınca iş değişti. forumda okudugum kadarıyla frenlerden şikayet edenler var, arka fren biraz zayıf olabilir ancak, ön frenler yüküyle beraber yarım ton gelen bir varadero kadar iyi. herkese kezasız sürüşler
Arkadaşlar selam,
Sizlere birşey danışayım, belki aranızda benim gibi bu problemi yaşayan vardır. Motorum özellikle 2. ve 3. viteste gaz verip kapattığınız arada bir boşluk var.
Şöyle tarif ediyim; Sanki zincir yarım tur boşta dönüyor. Gaz verince bu boşluk kapanıp tack diye ses çıkarıyor, gaz kesince bu boşluk tekrar kapanıyor. Verdiği his aynı bu şekilde ama zincirde boşluk falan yok.
Servise gösterdim, arka tekerin göbeğindendeki lastiklerden kaynaklanabileceğini söyledi.
30.000 bakımında yaptırıcam. Sizde böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Bu arada Bursada kimler var ?
Kertenkele çok geçmiş olsun Motorundaki hasar fazla sanırım 4.000 lira çıktığına göre ? Kaza nasıl oldu, hasar ne motorunda
Dediğin gibi emanet malın canı kıçında olur derler... Emanet mal ne alıcaksın ne vericeksin. Ben hayatta almak istemiyorum emanet , aynı şekilde verirkende hep aklım orada kalıyor, ama bazen insanları kıramıyorsun. Dediğin gibi gerekirse kırmak lazım
Son aldığım emanet bisiklet düz yolda giderken göbekten kırışmıştı... Daha ortaokuldayken o gün bu gündür emanet mala binmem
Okan ACAR
dediğin boşluk şanzımandan kaynaklanıyor sanırım bende hissediyorum vitesler arası geçişlerden hemen sonra sanki difransiyelli araba kullanıyormuşum gibi bir his veriyor banada
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)