Vurdurduktan sonra bi sure kullaninca mars almasi gerekirdi ama kontak off derken anliyamadim ben kontagi kapattigimda fanda duruyor.ancak kapatip acmam lazim bu sefer motor calismiyor ama isidan dolayi fan devreye giriyor normal olarak neyse.
Simdi akuden evel ilk bi aku ve konjektorunu olctur bakalim.
Olmadi sok yerinden doldurt birde oyle dene.
Lastikte diablo rosso öneriyorum bende. Güzel ürün
Eğer fan devreye girdiyse (Yani hararet göstergesi 4 kademe ve üzeri ise), motoru stop etmemen gerekir. Duracaksan bile, fanın işlemini tamamlayıp hararet kademesini 3'e indirmesini, fanın devreden çıkmasını; motor rölantide çalışır vaziyette beklemen gereklidir...
"CaRPe DieM"
arkdaşalar selam
bende aradığım fazerı buldum ve 2007 model gri renk bir fazer ile aranızdayım .Bir kaç sorum olacak .
Ön cam değiştirmek isitiyorum siyah bir cam ne önerirsiniz ? piyasada bulduklarım puig 300 TL - phyton 120 -150 TL .Phytonda sıkınt olur mu ?
Birde farlar kısadayken teki yanıyor ; kısalar zenon uzunlar değil . Kısada farları çifti yanması sorun olur mu akü acısından şu yuvarlak merceklerden takmak istiyorum ama nerede ne kadara bulurum bi fikri olan var mı ?
şimdiden teşekkürler...
Hoşgeldin aramıza keyifli bir motora sahip oldun..6000 devirden sonrasına dikkat et..
bence farları bozma..çok çok beyaz ampul al.. beyaz beyaz yansın..kısada zaten teki yanıyor fazerda..zenon menon yorar aküyü..e motorda akün 12 voltun altına indi mi.yolda kaldın demektir..anında stop eder..başıma geldi cbf600 f de..
cam konusuna gelince..ben camımı söküp, iç kısmından mat siyaha boyattım boyacıda..böylece sürekli önden sildiğimiz için bir atma olmuyor..dışarıdan da çok hoş duruyor.geride kalmış sayfalarda resmi ve açıklaması da mevcut.
kazasız belasız sürüşler herkese..tekrar hoşgeldin...
[QUOTE=ayvazdeniz;3316470]Hoşgeldin aramıza keyifli bir motora sahip oldun..6000 devirden sonrasına dikkat et..
bence farları bozma..çok çok beyaz ampul al.. beyaz beyaz yansın..kısada zaten teki yanıyor fazerda..zenon menon yorar aküyü..e motorda akün 12 voltun altına indi mi.yolda kaldın demektir..anında stop eder..başıma geldi cbf600 f de..
cam konusuna gelince..ben camımı söküp, iç kısmından mat siyaha boyattım boyacıda..böylece sürekli önden sildiğimiz için bir atma olmuyor..dışarıdan da çok hoş duruyor.geride kalmış sayfalarda resmi ve açıklaması da mevcut.
kazasız belasız sürüşler herkese..tekrar hoşgeldin...[/QUOTE
ayvazdeniz teşekkür ederim 2.000 km kadar yaptım gerçekten güzel ve keyifli makina .
cam zaten catladı o yüzden değiştiricem bende renkli alıyım almışken diyorum .
evet asşında uzunları dediğin gibi beyaz yapıp en azından aynı renk görünmesini sağlayabilirim eski motorumda da aynı şeyi yapmıştım .
kısalarda çifti yansa nasıl olur ?
İlgi ne çok teşekkür ederim.Senin eski yazılarındAn aklım metzeler de şu an.
Yukarıda arkadaşlar xenon dAn bahsedince duramadım,
Cuma günü farı söküp elimdeki malzemelerle xenon a cevirime başladım.Akşam resimleri yüklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
İnşaAllah çalışmamı beğenirsiniz arkadaşlar
Öncelikle ön grenaj ı söküp farı komple dışarı aldım.
Sonrasında hırpalamadan ısıtarak ön camı ve reflektörleri söktüm.
Bu işlemlerden sonra far ayarının da yapıldığı reflektörlerin bağlı olduğu parçalara mercekleri bağlayıp dün gece yarısı ilk denememi de yaptım.Kısmet olursa yakında motorun üstünde merceklerin ayarını yapıp far camlarını kapamak niyetindeyim.Önümüzdeki hafta cumaya kadar şehir dışında olacağımdan proje yatacak biraz haliyle.Gelir gelmez son fotoları da eklemeye çalışırım.
arka fren balatasını değiştirmek istiyorum bitmeye yakın artık.hangi marka almam lazım kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunsunuz ona göre almayı düşünüyorum.
Balata konusunda çok tartışıldı hatta kavga çıkmıştı o yüzden hangi tip olayına hiç girmeden; olursa Brembo olmazsa Brenta veya EBC önereyim ve aradan sıyrılıp kaçayım, onlar düşünsün
"CaRPe DieM"
Resimlere Temmuz 93 yazmışım yahu..2013 olacaktı..
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)