selam arkadaşlar. sorun olmazsa aşağıdaki fazer ı alıyorum.
tanıyan, bilen varsa bilgi vermesini rica edeceğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7572822/detay/
selam arkadaşlar. sorun olmazsa aşağıdaki fazer ı alıyorum.
tanıyan, bilen varsa bilgi vermesini rica edeceğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7572822/detay/
Eee dünya hali, maddi sıkıntı adama traktörünü de sattırır tarlasını da..
"CaRPe DieM"
Mustafa bu hafta sonu etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz gündemde güzel konular var
Bi arkadaş barkın beyi izmire getirebilmek için ugraşıyor onaylanırsa izmir mt sticer'ı falanda yaptıracagız biraz reklamamızda olsun .
Sponsor ayarlamaya çalışıyoruz eger başarırsak konuyu patlatırım
whatsap grubundan yazmıyorum şimdi ortalık karışmasın daha net degil herşey.
Bu arada Fazer arayan arkadaşlar bütçelerini az biraz daha zorlayıp erro erhan beyin motorunu kesinlikle kaçırmasınlar.
two broda cabası
Temennimiz artık cuma günü havanın iyi olması sadece toplantı için oda olmassa diger haftaya kalıcak artık özelden konusuruz zaten
sadece two broyu isteyenler var, motoru two brosuz verebilirim ama sadece two broyu veremem sonra satmaktan cayarsam mazallah kalırız egsozsuz vız vız..
merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce 2008 gri renk fazer la aranıza katıldım. çanta çanta demiri egzoz koruma demiri koruma topuzu vardı bide ön cam aldım. önerebileceğiniz başka bi aksesuar varmı gaz kolu ve manetler sert geldi kısa manet önerirmisiniz? gaz kolunu yumuşatmak için yağlamakmı lazım acaba? wd40 iş görürmü?
alacağım motorda akrapovic egzos var. bunlar satılabilir mi?
ben tercih etmiyorum.
Bi motora aksesuar koymaya kalkarsan sınırın yok. O yüzden başka ne takabilirim diye sormak yerine, istediğin aksesuarları söylemelisin
Led stop, Led sinyal, Alt sakal, portatif plakalık, Xenon, gidon amortisörü, Iridium buji, performans hava filtresi, elcik ısıtma, yan grenaj, custom sele, monokapak, custom çamurluklar, radyatör koruma, vites göstergesi, çakmaklık, power commander, jant şeridi, angel far, çakar, çelik fren hortumu, denge topuzu, headers, papatya disk, custom ayna, custom depo kapağı, custom hidrolik haznesi daha sayayım mı
Gaz kolu sertliğini yağlayarak veya tel değiştirerek giderebilirsin. Fakat manet sertliği gibi kolay bi iş değildir..
Satabilirsin..
"CaRPe DieM"
satabilirim peki ama ne kadara satabilirim? motorun sahibi 750 tl düşerim diyor egzosu almazsan. uygun mu?
750-1000 arası ilanlarını koyuyolardı o egsozun..
"CaRPe DieM"
Cihan bizim bekirin fazer600 koysak ilana bir gün demez gibime geliyor. Full orjinal sıfır lastik 14.000'km'de.
Kaça koyacağına bağlı
"CaRPe DieM"
Aynen, iyi gibi görünenler 14 ten başlıyor. Zaten memnun satmayı düşünmüyor öyle olsa bile bizim burada elden gider. Yalnız piyasa bayi iyi 14-15 liralardan aşağı motor yok.
Uçtu piyasa yaa ben bekleseydim 16'ya giderdi heralde benimki
"CaRPe DieM"
motoru sattım arkadaşlar, bu kadar kısa sürede gideceğini beklemediğim için açıkçası bi burukluk var içimde; yeni sahibi bu gece kısmetse ereğliden ankara ya almaya geliyor...
hayırlı olsun temiz motor her zaman cabuk satılır.
bu arada egzantrik değişiminden vazgeçtim gibi 2-3 ustaya gösterdim okadar ses gelmiyor normal dedi km bakarak egzantrık değiştirilcek diye bi kural yok uydurma bunlar dıyorlar böyle sağlam bi makinaya kolay kolay bişey olmazmış dediklerine göre. bence hıc bunun için motoru açtırtma diyorlar bazılarıda para için hemen atlıyorlar tabi değişim şart diyerek.o yuzden kararsızım motor kısmını elletmek için. 1 tane vıdeo var sesle ılgılı paylasmış ama bende hiç oyle bi ses yok yani zincirden gelen http://www.youtube.com/watch?v=Cqs-7JiqtWk
galiba sadece rulmanları değiştircem. bu işi iyi şekilde duzgun yapcak maslak otoda guvenılır sağlam usta varsa bilen yardımcı olursa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)