Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mart 2014, 06:11
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
yarın deneyım bakalım :D
Bence denenmeli çünkü bulasik sungerinin sirt kismi yumusak olduğundan cok urastirir temizlerken bu ona gore daha kolay temizler sert olduğu icin
Reklamlar
-
06 Mart 2014, 08:57
pekı senın headersın ılk durumu benımkıne nazaran ne durumdaydı ? benım headersı gordun zaten. sımdı ben bunu ustubu ıle senın headersın parlaklık kıvamına getırebılme sansım varmı ? ve bu saatten sonra bana 1 tup metylan yetermı acaba ? yoksa ıse baslamadan once gıdıp 1-2 adet daha alayım.
Benim headers da farklı değildi bir adet metylan tam yetti..
-
06 Mart 2014, 14:15
O zaman ben bugun biraz ustubu alayim
-
06 Mart 2014, 19:53
Fazer ci dostlar durup dururken kasinti tuttu su mt07 gonlume giriyor sanki Fazer i satip mt07 alsammi diye icimden gecoyor fz6 fazer ciler olarak yorum yapabilirmisiniz .Degerli yorumlariniza cok ihtiyscim var Fazeri alali daha 4000 km yol yaptim tek derdim sehir icine istedigim gibi giremiyorum belki acemilik bende gunluk mt7 yi sanki daha cok kullanabilicekmisim gibi geliyor . Kafam cok karisik buaralar Su bunalimdan cikmqk istiyorum yardim lutfen
-
06 Mart 2014, 20:07
Seviyorsan git konuş bence
-
06 Mart 2014, 20:13
İzmir İl Temsilcisi
Bence sehır ıcı agırlık ve dar yerlere gırme konusunda ve sızınde ıhtıyacınız bu yöndeyse kesınlıkle mt07 derim.
Fuara gıttıgımde her yerını kurcaladım oturdum falan ama süremeden yorum yapmak kesınlıkle olmaz.
Bana hakimiyetı cok kolay geldı. Yani fazerdan cok cok daha rahat olabılecegını dusunuyorum sonucta bırı 4 dıgerı 2 sılındır.
Mt 07 stock halde absli dıye hatırlıyorum yada alırsanız mutlaka absli olanı alın ayrıca 2 sılındırın torku sehır ıcınde kullanım ıcın daha mantıklı.
Eger fazercı olsaydınız belkı önermezdım ama fz6 naked surucusuyseniz bence mt 07 tam sıze göre.
Ben naked rüzgar mevzusundan dolayı sevmıyorum zevk meselesi ama.
Bence aradaki 6-7 milyara deger hocam. Teknolojısı ve yeni motor blogu almaya yeter.
-
06 Mart 2014, 21:03
Cem cok saol yorumun icin . Daha once skutir 250 capir dan fz6 fazer e gectim naket yuksek cc olarak naket hic kullanmadim. Benide bu endiselendiriyor . Yapilan naket yorumlarinda uzun yolculuktan sonra genelde dayak yemis tabiri kullqniliyor . Kullanmadigim icin fikrimi saabitlemede zorlaniyorum. Aslinda sesi ve 4 silindirden doayii mt 9 aklimda vardi ama fiyat yuksek oldundan . Mt 7 icin kendimi ikna etmeye calisiyorum galiba
-
06 Mart 2014, 21:22
İzmir İl Temsilcisi
mt 09 3 silindir hocam eger fz6da birazcik zorlaniyorsaniz mt 09 cok daha fazla zorlar istem disi tekere bile gelebilir size en uygun motor naked istiyorsaniz mt 07 sehir ici yuksek torku ve kivrakligindan dolayi ben mt 07 derim.. fakat naked yerine sport touringde seviyorsaniz dusunun derim
-
06 Mart 2014, 21:55
Haklisin Fazerin ilqnini koyucaz bu gidisle .Pardom mt 09 4 silindir yazmisim dedigin gibi 3 tu fazerden 4 de alistindan herhalde.
-
07 Mart 2014, 00:38
-
07 Mart 2014, 00:58
vay arkadas ne headersmıs 3 tup metylan bıtırdım daha ıstedıgım kadar temız olmadı. bu headerslar bana kafayı yedırtecek.
-
07 Mart 2014, 01:34
vay arkadas ne headersmıs 3 tup metylan bıtırdım daha ıstedıgım kadar temız olmadı. bu headerslar bana kafayı yedırtecek.
headersi sokmek kolay mi?
-
07 Mart 2014, 02:01
fabrisio adlı üyeden alıntı
headersi sokmek kolay mi?
ewet 8 adet somun sokuyorsun headersdan 1 adet eksoz bogazından 1 adetde ayaklıgın ordan sokuyorsun. bu arada sen skype ye gel bakalım. cok kızgınım sana cokkk. bu arada volvo s80 2.8 t6 vıp aldım audı a3 hayalım yalan oldu :D benım motorada 2008 fıesta veren var adam uste 8 ıstıo ben 6 verıyım dedım 7 ver ben getır gotur ısını ustlenırım dıyor.
-
07 Mart 2014, 02:41
ewet 8 adet somun sokuyorsun headersdan 1 adet eksoz bogazından 1 adetde ayaklıgın ordan sokuyorsun. bu arada sen skype ye gel bakalım. cok kızgınım sana cokkk. bu arada volvo s80 2.8 t6 vıp aldım audı a3 hayalım yalan oldu :D benım motorada 2008 fıesta veren var adam uste 8 ıstıo ben 6 verıyım dedım 7 ver ben getır gotur ısını ustlenırım dıyor.
gelemem skypeye. tabletten giriyorum. skype yuklu degil. neden kizdin bana?
-
07 Mart 2014, 02:48
fabrisio adlı üyeden alıntı
gelemem skypeye. tabletten giriyorum. skype yuklu degil. neden kizdin bana?
yoksun kac gundur :D o yuzden . yuklesene tabletede google playdan ındır ıkı dakıka =) selımle senı arıyoruz kac gundur ama yoksun pıyasada.
-
07 Mart 2014, 03:03
cekokk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Yarın Kısmet Olursa Eksantrik zincirini ve genel Bakımını Yaptıracağım. Yağ Olarak Bundan Önce Shell 10-50w ve castrol 10-50 koymuştum. Şimdi I phone denicem Umarım memnun kalırım.
Sizin Eklemek İstediğiniz ve bakım konusunda ekstra ne yaptırmam gerektiğini söylerseniz sevinirim
http://i.hizliresim.com/emy8J0.jpg
eksantrik zinciri için üst kapağı açmışken supap boşluklarını kontrol et. bir de kapatırken sıvı contayı dikkatli kullan. ipone yerine motul 7100 öneririm, bi daha yağ denemezsin ayrıca sık sık marka değiştirmek motor için iyi değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum. lütfen burada ikili muhabbete girmeyelim, burası chat odası değil fazer kullanıcıları BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI
bu arada fabrisio sattın mı motorunu?
-
07 Mart 2014, 03:12
ozgurakman adlı üyeden alıntı
eksantrik zinciri için üst kapağı açmışken supap boşluklarını kontrol et. bir de kapatırken sıvı contayı dikkatli kullan. ipone yerine motul 7100 öneririm, bi daha yağ denemezsin
ayrıca sık sık marka değiştirmek motor için iyi değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
affınıza sığınarak bişey söylemek istiyorum. lütfen burada ikili muhabbete girmeyelim, burası chat odası değil fazer kullanıcıları BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI
henuz satilmadi. bekliyoruz.
-
07 Mart 2014, 03:20
ozgurakman adlı üyeden alıntı
eksantrik zinciri için üst kapağı açmışken supap boşluklarını kontrol et. bir de kapatırken sıvı contayı dikkatli kullan. ipone yerine motul 7100 öneririm, bi daha yağ denemezsin
ayrıca sık sık marka değiştirmek motor için iyi değil.
Emredersiniz sayin moderatorum kusura bakmayin bir daha olmaz
-
07 Mart 2014, 03:27
emir değil rica ettim ama nasıl isterseniz öyle olsun...
-
07 Mart 2014, 03:28
ıyıde kardesım 311 sayfa olmus fzr sayfasında sence kac sayfası bılgı paylasımı olabılırkı ? tek sosyal aktıvıtemız burası kaldı bunudamı bırakalım sımdı ? surda arkadaslarla muhabbet edıyoruz. neyse .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler