Merhaba fazercı arkadaşlar. İnazumayı bir terslik olmaz ise bu hafta içinde satacağım. Sizlere sormak istedğim; fazer ın hangi modelini almalıyım, hangisini önerirsiniz?
Merhaba fazercı arkadaşlar. İnazumayı bir terslik olmaz ise bu hafta içinde satacağım. Sizlere sormak istedğim; fazer ın hangi modelini almalıyım, hangisini önerirsiniz?
İyi iyi sağlığına duacı.. Bana xj6 orjinal takozunun boyunu bulun yav. ona da bi tane çıkaralım. kardeş model..
"CaRPe DieM"
Ben bulayım ancak haftasonu söyleyebılırım bizim grupta var birtane orjinal takozlu.
hade be.. iyi o zaman onun bi şekline bak. Diversion F mi motor?
"CaRPe DieM"
Alıntı*CEM.*adlı üyeden alıntı*Mesajı göster
Sayın sürüş egitmeni cihan bey ile buluştuk kendisi sertifikalı egitmendir haberiniz olsun*
Dönüşü yaptım Manisada
Cihan usta biara degerli vaktini bize ayirip surus teknikleri ile ilgili bi egitim verirsin ...! saygilar.
E itim sart :-) helede iki teker soz konusu ise
Estafrullah üstadım.. Ne haddimize.. Henüz ortada birşey yok, Cemin uydurması
"CaRPe DieM"
Cihaaaaaaaan. noldu bizim hilaller. tongaya getirmiyosun bizi demi
"CaRPe DieM"
fuarda buluşmadık ama elbet görüşürüz, Allah ömür versin yeter. gerçi sen fazer ı büyüttün artık tanımazsın bizi :-P
çalışmaya başlayınca ben de bi versys ya da fazer 8 bakacağım artık :-)
haberini bekliyor olacağım hilaller için
Ne demek tanımazsın bizi yav. Fazer Fazer'dır. Hem ben öyle birimiyim teessüf ederim.
Sen yine bana hatırlat cumartesi veya sonrasında. Unutkan biriyim..
Bu arada Versys ve Fazer 8 arasında kalmak da enteresanmış. CBF1000-Fazer 8 veya Versys-NC700 falan desen anlıycam da
"CaRPe DieM"
cihan sana bır sorum olcak. sen daha once headers olayına gırmıstın sanırım ve cokda guzel gorunuyordu headerslar. ben bugun headersı komple soktum 2 adet pas coz 2 adet scotct brıt 2 lt kola ıle ancak headersı temızleyebılmıs ve 1 tup metylan la ıse ancak bu kadar sonuc alabılmıs durumdayım. bana onerebılecegın herhangı bır sey varmı acaba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
abı ınan hıc 7 tl ye bakmıyor canım cıktı canım . aldıgım sonuc ortada
Metylan ve üstübü kullanımının dışında ekstra birşeye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Uzun süre bastırarak ovalama ile kendine geliyor. Kendi motorumdan biliyorum. Bu yıla kadar hiç headers temizlenmemişti. Bu yılbaşında iki kişi giriştik, iki saatimizi aldı..
"CaRPe DieM"
pekı senın headersın ılk durumu benımkıne nazaran ne durumdaydı ? benım headersı gordun zaten. sımdı ben bunu ustubu ıle senın headersın parlaklık kıvamına getırebılme sansım varmı ? ve bu saatten sonra bana 1 tup metylan yetermı acaba ? yoksa ıse baslamadan once gıdıp 1-2 adet daha alayım.
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)