Yanılmıyosun da çok da gerekli olmadıktan sonra ben motorumun kozmetiğini bozmak istemem açıkçası..
"CaRPe DieM"
Güzel gibi duruyor bu Sis farları fakat internetten almak ne kadar doğru sonuca ulaştırır bilemem çünkü bir çoğu yalan oluyor buradakilerin gözüktüğü gibi ise çok güzel aydınlatması var, ben arkadaşların aksine güzel olacağını düşünüyorum Aldım fakat satmaya karar verince takmadım
onu şurdan almak daha akıllıca sanki..
http://www.aliexpress.com/item/10w-CREE-LED-Off-road-Work-Light-Lamp-FLOOD-12v-24v-Car-boat-Truck-ATV-SUV/1175200729.html
Sis farı yakın mesafe aydınlatma ışığıdır. Motorda arazi için daha uygundur fz6 ise cadde motoru gerisi sana kalmış
ben kuryeci değilim fakat farkedilmek için sağlı sollu 3 er adet power led monte ettim kendim. kendi farından daha çok göz alıyor ama aydınlatmıyor pek. birazda yukarıya doğru bakıyo zaten doğrultusu bilerek. 10 lu paketler olarak aksarayda 25 tl ye falan satılıyo ben 6 tanesini kullanarak bu güce getirdim.
Evet o konuda net sonuç bu. bence endurocular kroscular commuterciler demeden takmalıyız. günümüz türkiye trafiği. heleki İstanbul da veya benzeri büyük şehirlerde trafik stresli insanlar ile dolu ve bir okadarda acemi. Fazer gibi motorda çok güzel diye düşünüyorum. yapacagım ilk aksesuar o olurdu benim, aşşağıda arkadaşın paylaştığı çok güzel bi far. xenon takıp ışık gücünü bir noktada patlatmaktansa yayarım büyük dururum daha mantıklı geliyo bana
KROMAJ PARTLATMA
Gerekli malzemeler.
1Lt. coca cola
1 ad bulasık sungerı
İstanbuldayım dostlar yarın 12 gibi fuarda olacagım.
0555 714 37 57.
Özellikle TMF standına ugrayacagım anlıyan anladı
slm arkadaşlar şu ilan gerçek olabilirmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-yamaha-fz6-fazer-18.923-km-de-sifir-gibi-mukemmel-boyasiz-155754752/detay
aman dostum bu ıalana ınanma adam kaporacı . aradıgında arayan cok kapora gonder sana ayırıyım motoru satmayım fılan ayak yapıyor
abı anahtarın sıparısını verdım. 4 adet anahtar 18 tl ye aldım kargo dahıl. tanesınıde 50 tl den cekıyor adam. yanı 18/4 = 4,5 tl +50 de cip ucretı 1 anahtarın malıyetı 55 tl senın anlayacagın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
bugün 1:30 saat eksozla oğraştım amacım parlatmak değil sadece temizlemekti. ortayada bu sonuçlar çıktı (resim sıralaması düzgün olmamış olabilir en parlak olan en son resim )
abi bu parlatma işi için hem vakit, hem de kol kası lazım. Valla motorumun tek beğenmediğim tarafı hafif kararmış eksozları. Buna rağmen hiç temizleyesim gelmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)