Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Şubat 2014, 02:01
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Fazer8 icinmi soyledin o rakami yoksa. Nolur evet de belki icim biraz raahatlar
) ben hic merak etmicem ne yaktigini sadece arada kaldigimda kacis icin firlarim gerisini 6 da efendi efendi giderim
tam deposu bugun 90 tl gibi birseeye doluyo ortalama peki kac km yaptiniz bugune kadar en iyi?
Hız olarak mı? Yoksa menzil olarak mı?
Reklamlar
-
27 Şubat 2014, 02:02
fabrisio adlı üyeden alıntı
heyyyyyy yaşlı gençç hafta sonu varmı bir plan ?
-
27 Şubat 2014, 02:07
Yok yok hiz gibi biistegim yok sadece menzil tam depo ile merak etigim bir rakam. Yazin bi gezi yapma planim olabilir. Yedek depo lambasinin yandikdan sonraki gittigi menzilide soyleyebilirisiniz.
-
27 Şubat 2014, 02:09
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
heyyyyyy yaşlı gençç hafta sonu varmı bir plan ?
Cumartesi günü için var ama pazar günü yardırabiliriz. Hatta müsaitsen cumartesi öğleden sonra da olur. Sabahtan pinpon turnuvamız var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Yok yok hiz gibi biistegim yok sadece menzil tam depo ile merak etigim bir rakam. Yazin bi gezi yapma planim olabilir. Yedek depo lambasinin yandikdan sonraki gittigi menzilide soyleyebilirisiniz.
Bunun cevabını en iyi cihan verir. Adam non stop otobanda. O şehir senin, bu şehir benim geziyor.
-
27 Şubat 2014, 02:10
Cumartesi günü için var ama pazar günü yardırabiliriz. Hatta müsaitsen cumartesi öğleden sonra da olur. Sabahtan pinpon turnuvamız var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Bunun cevabını en iyi cihan verir. Adam non stop otobanda. O şehir senin, bu şehir benim geziyor.
cumartesı pazar hava duzelıyormus. bakalım duruma gore yıne haberlesırız.
-
27 Şubat 2014, 02:20
Hayır Fazer 8'i daha sıfır aldım rodajdayım, hiç hız yapmadım. Fazer 6 ile de zaten öyle hız yapan biri değildim. yalnızca bir defa denedim. Otobanda 45 kilometreyi devirkesicide gittim. Yarım depo civarında bişey yaktı.. Az veya çok olabilir. O yüzden sen sıkma canını, istesen de yaktıramazsın zaten o yakıtı
O sürüşteydi zaten o motorun maksimum gördüğüm hızı, 245-250 arasındaydım devamlı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
sadece menzil tam depo ile merak etigim bir rakam: Bir depo ile ortalama 300-350km gidersin, sürüşüne ve şehir içi-şehir dışı değişkenine göre...
Yedek depo lambasinin yandikdan sonraki gittigi menzili: 80-90km sabit hızla yedek depo 60 km gidiyor.
-
27 Şubat 2014, 02:43
cihan54 adlı üyeden alıntı
Hayır
Fazer 8'i daha sıfır aldım rodajdayım, hiç hız yapmadım.
Fazer 6 ile de zaten öyle hız yapan biri değildim. yalnızca bir defa denedim. Otobanda 45 kilometreyi devirkesicide gittim. Yarım depo civarında bişey yaktı.. Az veya çok olabilir. O yüzden sen sıkma canını, istesen de yaktıramazsın zaten o yakıtı
O sürüşteydi zaten o motorun maksimum gördüğüm hızı, 245-250 arasındaydım devamlı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
sadece menzil tam depo ile merak etigim bir rakam: Bir depo ile ortalama 300-350km gidersin, sürüşüne ve şehir içi-şehir dışı değişkenine göre...
Yedek depo lambasinin yandikdan sonraki gittigi menzili: 80-90km sabit hızla yedek depo 60 km gidiyor.
ben ilk zamanlarımda ultra sakin süreceğim den o rakama bir depo ile 350 - 400 arası diyeyim o zaman. ama sonrasında 350 derken 300 olmuş ve bi bakmışsın 250 200 km gidiyorum ama ben şimdiden Allah göstermesin bir depo ile 200-250 km yi
ilginiz için çok teşekkürler saygı değer fazer tutkunları lakin sizi takip ediyor olacağım belki içinizden birisi yavrusunun yabancıya gitmesini istemeyip buraya yazar ve sahiplenirim umarım. bilginize sunarım
İyi akşamlar herkese,
-
27 Şubat 2014, 02:48
ben ilk zamanlarımda ultra sakin süreceğim den o rakama bir depo ile 350 - 400 arası diyeyim o zaman. ama sonrasında 350 derken 300 olmuş ve bi bakmışsın 250 200 km gidiyorum
ama ben şimdiden Allah göstermesin bir depo ile 200-250 km yi
ilginiz için çok teşekkürler saygı değer
fazer tutkunları
lakin sizi takip ediyor olacağım belki içinizden birisi yavrusunun yabancıya gitmesini istemeyip buraya yazar ve sahiplenirim umarım. bilginize sunarım
İyi akşamlar herkese,
Benim yavru satışta. Haberin olsun.
-
27 Şubat 2014, 03:02
ben ilk zamanlarımda ultra sakin süreceğim den o rakama bir depo ile 350 - 400 arası diyeyim o zaman. ama sonrasında 350 derken 300 olmuş ve bi bakmışsın 250 200 km gidiyorum
fazer tutkunları
lakin sizi takip ediyor olacağım belki içinizden birisi yavrusunun yabancıya gitmesini istemeyip buraya yazar ve sahiplenirim umarım. bilginize sunarım
İyi akşamlar herkese,
sen yeterkı fzr ıste. fabrisio ile gorus o motorunu satıyor
-
27 Şubat 2014, 11:15
vfr alın, vfr güzel alet
-
27 Şubat 2014, 12:15
erro adlı üyeden alıntı
vfr alın, vfr güzel alet
benim bilem aklımda meret!
Ama sahip olsam duygularım değişirmi diye düşünmüyor değilim...
ANGARAJ
-
27 Şubat 2014, 16:11
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
benim bilem aklımda meret!
Ama sahip olsam duygularım değişirmi diye düşünmüyor değilim...
uzun vadede yorar...şehiriçi kullanımda hele hele yazın bezdirir...
-
27 Şubat 2014, 16:49
erro adlı üyeden alıntı
uzun vadede yorar...şehiriçi kullanımda hele hele yazın bezdirir...
şehiriçi zaten ufaklık var,
ama uzun yolda da konfordan ödün vermek gerek,
hoş zaten hem yüsek hem ağır bir motoru şehiriçi 1yıl kadar kullandım bunuda illaki kullanırım..
ANGARAJ
-
27 Şubat 2014, 16:54
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
şehiriçi zaten ufaklık var,
ama uzun yolda da konfordan ödün vermek gerek,
hoş zaten hem yüsek hem ağır bir motoru şehiriçi 1yıl kadar kullandım bunuda illaki kullanırım..
alışmışın motorda muhtar gibi oturmaya, eğilmek sana gelmez hacı...
-
27 Şubat 2014, 16:58
erro adlı üyeden alıntı
alışmışın motorda muhtar gibi oturmaya, eğilmek sana gelmez hacı...
denemek lazım abi,
hani o frenler için konforumdan feragat ederim açık konuşayım.
ara hızlanmalarıda beğendim cidden tork eğrisine bakmak lazım motorun.
ANGARAJ
-
27 Şubat 2014, 17:37
fazer tutkunları
İyi akşamlar herkese,
Benim de satışta şuanda
-
27 Şubat 2014, 18:35
Fuardaki fiyatlardan sonra ikinci el patlama yapacak gibi . Sifira niyetlendik kursagimizda kaldi , buneyaa
-
27 Şubat 2014, 19:05
arkadaşlar bu motor hakkindaki dusunceniz nedir ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-araba-takasli-2006-fazer-139906939/detay/
-
27 Şubat 2014, 19:11
semih39 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motor hakkindaki dusunceniz nedir ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-araba-takasli-2006-fazer-139906939/detay/
Dediği gibi lastikleri iyi durumda. Ama sanırım arkayı 190 yapmış. Ve plakasız gezdiğine göre sanırım gazcı bir arkadaşım. ne kadar süre kullandı bilemem ama uzun süredir onda ise motoru yormuş olabilir. Ağır bakım derken nelerin yapıldığını sormalısın. Motorun egzantrik değişim zamanı gelmiş. Tankpad ve Sinyalleri orjinal yamaha almış hoşuma gitti, zevkli adammış paraya kıymış Motorundan parayı sakınmadığı belli. Bence ideal bir motor..
-
27 Şubat 2014, 20:28
cihan54 adlı üyeden alıntı
Dediği gibi lastikleri iyi durumda. Ama sanırım arkayı 190 yapmış. Ve plakasız gezdiğine göre sanırım gazcı bir arkadaşım. ne kadar süre kullandı bilemem ama uzun süredir onda ise motoru yormuş olabilir. Ağır bakım derken nelerin yapıldığını sormalısın. Motorun egzantrik değişim zamanı gelmiş. Tankpad ve Sinyalleri orjinal
yamaha almış hoşuma gitti, zevkli adammış paraya kıymış
Motorundan parayı sakınmadığı belli. Bence ideal bir motor..
egzantrik sordum ses gelmiyor motor kismina elletmedim daha dedi. sadece debriyaj balatasindan ses geliyor dedi degisim istiyormus sorunu bi o dedi. orjinal egzosu yok kendisinde arka plakaligida yokmus. sadece kirmizi anahtari varmiş. zaten. telden baska bisey sormadim.size sorayim dedim gidip direk canli gorup konuscam ona gore.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler