2008 model 98 hp olabilirmi arkadaslar
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...36196&rnd=1352
Bu motorla ilgileniyorum nediyorsunuz
enduro için toprak yol şart değil..memlekette şehir içi yollar bile enduroluk...çukuru geçtim höyükler var resmen, ilçeler arası yollar, farklı yerleri görmek istediğin için gideceğin yollar hep yamalı, çukur vs...bi süre sorna bu olay adamın sinrini çok bozuyor...
zamanla toprak yollara girememek de koyuyor açıkçası...motora doyuyo olmanın bi noktası bence enduroya geçmek istemek..motora ilk başlanılan yıllardaki tipin ehemmiyeti giderek azalıyor ve yol ypamanın, maksimum konforun peşine düşüyor insan...yola doyduktan sonra cross yada ileriki yaşlarda hafta sonunda bir iki saatlik binilecek cruisera yöneliyor gibi geliyor bana...
3.5lt yakan enduromu
Dostum onlardada en aşagı 4den 4.5ltdan aşagı inemezsin.
Enduroysa enduroda 600cc 700 cc
Enduro degilde enduromsu nc700S var hem az yakan hemde güzel bir model.
Erken kesiciye girmesini yada 2nci elinin aşırı pahalı olması gibi eksi yönleri var sürmedim bilemıyorum.
Diger az yakan model ise yine Enduromsu versys. Buda baya az yakar.
Zaten bu modellere enduromsu dedigimi duysa endurocular binbir sebeb yazarlar.
Vstormu bile saymıyorlar. V storm ne kadar yakıyor bilmiyorum ama tipi hiçmi hiç hoşuma gitmiyorum.
Şimdi alacagımız motorda herkesin kriteri vardır.
En önemlilerinden biride görüntü .. Şuanlık Vstorm hiç heyecanlandırmıyor beni ama sürdükten sonra fikrim degişebilir diye ümit ediyorum.
Diger bir seçenek olsun sana transalp 700cc onada bakmanı tavsiye ederim diger bilindik transalpe göre çok daha güzel bir görüntüsü var.
Er6F tam gezi motoru derlerdi .Sonra birde o motor blogunu alıp Enduro tarzı yapınca begenilmemesi elde degil.
Aşırı az yakan bir model bu modelde işte 4lt'nin altına inmek mümkündür diye düşünüyorumda yag yakma sorunu ve titreşim problemi umarım bu motor blogunda giderilmiştir hiçte araştırmadım verysi . ??
Valla aklımda Barkının ve diğer insanların dediği gibi " Her işi yapan ama hiç birini tam yapamayan " Nc700X var dostum ve Enduro'msu bir tarzı var makinanın bana göre 3.2 Lt'ye kadar düştüğünü söylüyor kullanıcıları
Kawa pek yapamadı bence son Er6 ları ya
2nci el fiyatı çok yüksek ve vergi fena geçiriyor 2012 2013 2014 modelllerine
Şu kesici muhabbetini araştır bak gazcı adamsın sen
Ben gazcı adamım öyle mi :D nerde gördün abi gazladıgımı :D devir olayını biliyorum bayaa düşük zaten az yakma sebeplerinden biriside bu ama torku güzel kalkışları seri ve top speed 200e kadar dayanıyor ben daha bununla 174 yaptım :D sen düşün :D
hop gardaşım noluyor yaa bura enduro sayfasımı gidin başka yerde chatleşin
Eren gel senide endurocu yapalım elinden her iş geliyor zaten çıkarız Ankara- Çin gezisine
Hayatımızın macerasını yaşarız ehehe
olur dostum bana uyar hazır çin'e gitmişken bol bol ucuz stıcker'lardanda alırız
Cin'e mi gidiyorsunuz? Gitmisken bana da renkli manetlerden alin. Parasi neyse vereyim
Hadi hayırlısı kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)