Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Şubat 2014, 13:17
erro adlı üyeden alıntı
kaliper brembo olmadıktan sonra balata brembo olmuş çok farketmez...en ideali EBC HH sinter olan...arka için brenta da yeter diyorlar..benim de sipariş geçmem lazım ama iki farklı satıcının resimlerinde farklı gibi duruyor...
alacaklar şuraya bi link atsın da ben de sipariş geçeyim...adamakıllı araştıramıyorum valla..EBC iyidir EBC al..hooş en iyisinin orjinali olduğu söyleniyor ama brembodan daha maliyetli oluyor..
Hem konuşuyo hem alacaklar link atsın diyo. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. EBC ve Brenta da iyidir. Ben çok üzerine düşmedim, Brenta taktım mesela. Bi sıkıntı yaşamadım. Emmmeeee abs olmayan için birşey söyleyemem tabi Eroomm
Reklamlar
-
24 Şubat 2014, 13:33
sele modifiyecileri naptı bi caps falan atın yaw...
benim yaptığım yanları traşlama işi işe yaradı ama sertlik konusunda halen sıkıntı var...kabaetlerimin bir kısmında eskiye nazaran az da olsa uzun yolculuklarda rahatsızlık verecek gibi...haftasonu 170 km falan yaptım biraz ağrı oluştu
-
24 Şubat 2014, 14:51
Senin de ne kaba etin varmış be mübarek, ekmek ye biraz..
-
24 Şubat 2014, 14:59
cihan54 adlı üyeden alıntı
Abi, kaba etten bahsettin de, kırbaç nooluyor?
-
24 Şubat 2014, 15:07
fabrisio adlı üyeden alıntı
Abi, kaba etten bahsettin de, kırbaç nooluyor?
allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni allah hep güldürsün sizleri
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
24 Şubat 2014, 15:10
kaba etlerimin kendisine ve rahatına düşkünüm arakdaş..hakkaten kırbacı birden hissettim arkamda, tatlı bir acı hissetmedim değil..uahahah
-
24 Şubat 2014, 15:13
Kırbaç işin fantazi kısmı
-
24 Şubat 2014, 15:13
erro adlı üyeden alıntı
kaba etlerimin kendisine ve rahatına düşkünüm arakdaş..hakkaten kırbacı birden hissettim arkamda, tatlı bir acı hissetmedim değil..uahahah
Abi sende tatlı acı falan. Biraz sadomazoşistlik var galiba
Şaka bir yana, senin seleye bir yerlerden jel dolgu bulalım.
-
24 Şubat 2014, 15:37
Abi sende tatlı acı falan. Biraz sadomazoşistlik var galiba
Şaka bir yana, senin seleye bir yerlerden jel dolgu bulalım.
valla olabilir ama jelin geleceği kısmı muntazam bi şeklde oymak biraz uğraş gerektiriyor, o işe girmesem bile yola çıkarken arakdaştan jel minderini alabilirim
siz naptınız nası bişey yaptırdınız süngr falan arıyodunuz...şekilde olarak mı değiştirdiniz yoksa konfora yönelik bişeyler yaptınız mı?
-
24 Şubat 2014, 15:56
erro adlı üyeden alıntı
valla olabilir ama jelin geleceği kısmı muntazam bi şeklde oymak biraz uğraş gerektiriyor, o işe girmesem bile yola çıkarken arakdaştan jel minderini alabilirim
siz naptınız nası bişey yaptırdınız süngr falan arıyodunuz...şekilde olarak mı değiştirdiniz yoksa konfora yönelik bişeyler yaptınız mı?
Sitelere gittik. Moruğun bahsettiği malzemeden bulduk ama ölçüleri tutmadı. Moruk en az 5 cm olsun dedi. Bizim bulduğumuz max 3 cm idi. Ayrıca moruğun istediği malzemeleri bulsak bile 150TL ye yapacağını söyledi.Dolayısıyla bizim iş yalan oldu.
Bir de bu perşembe benim motorun satılma durumu var. Eğer marta kadar satılmazsa ilandan kaldırıp, kafamdaki bütün projeleri hayata geçiricem.
-
24 Şubat 2014, 15:57
İzmir İl Temsilcisi
Bakalım beklıyoruz
-
24 Şubat 2014, 16:28
erro adlı üyeden alıntı
jel minderlerin fiyatları 350-400TL arasında. Medikal ürün olarak geçtiğinden geçirme politikası uyguluyorlar. Ama şöyle birşey buldum. 40 törkiş liras.
-
24 Şubat 2014, 16:34
jel minderlerin fiyatları 350-400TL arasında. Medikal ürün olarak geçtiğinden geçirme politikası uyguluyorlar. Ama
şöyle birşey buldum. 40 törkiş liras.
Tam Eronun kabaetine layık şaka bir yana ben bunların sele yüksekliği açısından sıkıntı olabileceği kanaatindeyim. Tabi rahatlığına birşey diyemem
-
24 Şubat 2014, 16:48
İzmir İl Temsilcisi
Toto yere basınca o yükseklik falan kalmıyor ortada
-
24 Şubat 2014, 16:50
Kasa sağlam olması lazım olm onun için, kara kuru bişey değil..
-
24 Şubat 2014, 16:52
Tam Eronun kabaetine layık
şaka bir yana ben bunların sele yüksekliği açısından sıkıntı olabileceği kanaatindeyim. Tabi rahatlığına birşey diyemem
Tamamen yerçekiminin popişko üzerindeki etkisiyle alakalı bir durum. Bir de bu minderlerin sertlikleri ve kalınlıkları farklı olabiliyor. Bence oturunca yüksekliğe etki etmez. En fazla 0,5cm olur.
-
24 Şubat 2014, 16:52
İzmir İl Temsilcisi
Herkes saglam burda cihan aga hepimiz saglamız
-
24 Şubat 2014, 17:13
CEM. adlı üyeden alıntı
Herkes saglam burda cihan aga hepimiz saglamız
üstadlarım herkese selamlar, anahtar işini çözdüm diyarbakırdan herkese duyurulur 80 TL(karbon cip ve anahtar işleme ücreti) artı ebaydan 1.5 dolara ham anahtar sıkıntısız ve sorunsuz çalıştı yok manisalı çilingir mehmet ustadan bile 60 lira daha ucuza geldi. ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim bilginize
-
24 Şubat 2014, 17:18
İzmir İl Temsilcisi
-
24 Şubat 2014, 17:18
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-iddaliyim-sahibindenin-en-ucuzu-ve-bakimli-motoru-bu-154973821/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-istanbul-ici-temiz-fz6-fazer-152569314/detay
Bu motorlar hakkinda ne dersiniz bilen inceleyen var mi icimizde ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler