Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Şubat 2014, 21:30
İzmir İl Temsilcisi
semih39 adlı üyeden alıntı
Hasar kaydi oldugu icin eledim bide mesafeden dolayi =/
2006 model bi motorda yada 2004 2005 2006 diyelim hasar kaydı olmaması ihtimali düşük. çok düşük.
Ha zormu onu sildirmek hiçte degil yeni plaka çıkartırsın olur biter.
Motorun hasar kaydının olup olmaması çok önemli degil bence ( büyük aşırı kazalar hariç ) ufak tefek yan yatmalar durdugu yerde düşmeler olması gayet normal. Mesafeyi dert etmeniz gerçekten şaşırtıcı.
İstanbuldaki motorların çogu patlak yogun trafik aşırı gazcı ve biliçsiz çok sürücü var.
Kitlenin az oldugu bölgelerde ya komple biliçnsizlik var yada birbirleriyle destekleştigi için motorcular komple bilinçlenme var.
Ben İzmir mt temsilcisi oldugum için sırf bi arkadaşın scooterını izmir- istanbul arası götürecegim eger ıspartadan fazerla istanbula gitmek için çekiniyorsan ne diyim hocam
Reklamlar
-
23 Şubat 2014, 21:39
Arkadaslar sahibindende bakirkoyde olan motora baktim bugun sahibiyle bulustuk tertemiz motor benim icime sindi ama fiyati biraz yuksek gbi siz ne dusunuyorsunuz. Devil egzoz canta canta demiri var
-
23 Şubat 2014, 21:47
CEM. adlı üyeden alıntı
2006 model bi motorda yada 2004 2005 2006 diyelim hasar kaydı olmaması ihtimali düşük. çok düşük.
Ha zormu onu sildirmek hiçte degil yeni plaka çıkartırsın olur biter.
Motorun hasar kaydının olup olmaması çok önemli degil bence ( büyük aşırı kazalar hariç ) ufak tefek yan yatmalar durdugu yerde düşmeler olması gayet normal. Mesafeyi dert etmeniz gerçekten şaşırtıcı.
İstanbuldaki motorların çogu patlak yogun trafik aşırı gazcı ve biliçsiz çok sürücü var.
Kitlenin az oldugu bölgelerde ya komple biliçnsizlik var yada birbirleriyle destekleştigi için motorcular komple bilinçlenme var.
Ben İzmir mt temsilcisi oldugum için sırf bi arkadaşın scooterını izmir- istanbul arası götürecegim eger ıspartadan fazerla istanbula gitmek için çekiniyorsan ne diyim hocam
Hasar kaydi plakayi degistirince silinme ihtimali diye bisey yok şase sorgusu yaptiginda yine dökülür bilgileri o yuzden ben bunu alip bi omur kullanmicam nihayetinde bnde saticim satarken zorlanmak istemiyorum.surtmesi dusmesi benim icinde sıkıntı degil sonucta motor kisminda sikinti olmasin beni yolda birakmasin.uzak mesafe işimden dolayi sıkıntı izin alamiyorum yani gidip motor bakip alip gelicek kadar vaktim yok ondan. Once yakin cevreye bakiyorum.[COLOR="Silver"]
-
23 Şubat 2014, 22:02
-
23 Şubat 2014, 22:05
Banada fikir verin arkadaşlar
-
23 Şubat 2014, 22:59
CEM. adlı üyeden alıntı
Tercih sizin tercihiniz ben fikir verme açısından söyledim. Tabiki fotolardan dediginizi yapamazsınız şase sorgulamak falan ama motorun yanına gidip şase nosunu alıp dediginizi yapabilirsiniz.
İstanbul gibi bir yerde hiç düşmemiş ellenmemiş Bir fazer bulmak 12bin Tl için oldukça zor olucaktır. Bulunur fakat uzun bir süre pusuya yatmanız gerekebilir.
Nabalim yaticaz biraz pusuya :D dusmemis falan aradigim yok yani ama benim yapi meselesi hasar kaydini gormicem yani gordugum anda soguyorum oyle seyden.cunkj normal oldugu yerde düşen motoru ben hasar kaydina sokturmam yani cok buyuk bisey olmadikca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Tyranttt adlı üyeden alıntı
Banada fikir verin arkadaşlar
Bence baktigin motor fiyati fazla o fiyatlara ciktiktan sonra model olarak daha yüksek bisey bulma ihtimalin daha yüksek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-iddaliyim-sahibindenin-en-ucuzu-ve-bakimli-motoru-bu-154973821/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-istanbul-ici-temiz-fz6-fazer-152569314/detay
Bu motorlar hakkinda ne dersiniz bilen inceleyen var mi icimizde ?
-
24 Şubat 2014, 01:38
CEM. adlı üyeden alıntı
whatsaptan fotoları gönderirsen süper olur. topcase'de var bi cenabetlik bir türlü olmuyor
yaptım dostum yaptım onuda yaptım oldu valla =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
cem hatırlıyormusun top case ve demırı buldum demıstım 250tl ye ıste buldugum buydu =) 250ye kendısıyle anlastık sonra yalan oldu canta demırı :D kendımız yapacaz dıye almaktan vazgecdım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
cem bak lınkte bızım cantalardan var. fıyatına bak dostum :D
https://www.motoavm.com/ProductDetai...irmizi/312/759
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
http://www.spordunyasi.com/urun/kapp...ype=Reviews#pt
bunuda almayı dusunuyorum. 91 tl den basladım en uygun burda buldum bıraz daha detaylı arastırma yapacam. sadece gorsel olsun dıye bunu gonderdım ıstersen bır bak.
-
24 Şubat 2014, 01:44
İzmir İl Temsilcisi
Ne para yahu 700 tl .. tabi fiyatta şişirmede var döviz ve kurdan dolayı.
Ayrıca kırmızı gri eklemeler güzel olmuş. Sırt destegide açıkcası pahalı yaptırmak daha cazip sankii.
-
24 Şubat 2014, 02:05
CEM. adlı üyeden alıntı
Ne para yahu 700 tl .. tabi fiyatta şişirmede var döviz ve kurdan dolayı.
Ayrıca kırmızı gri eklemeler güzel olmuş. Sırt destegide açıkcası pahalı yaptırmak daha cazip sankii.
yaptırcanda yaptırmak ıcın elınde ornek olması lazım yoksa 1e1 ölçüde çok zor
-
24 Şubat 2014, 03:03
İzmir İl Temsilcisi
örnek kolay yahu izmir mt'de var birkaç kişide görmüştüm. Ben takozları halledeyimde gerisi mühim degil şuan için
-
24 Şubat 2014, 03:53
-
24 Şubat 2014, 11:16
CEM. adlı üyeden alıntı
örnek kolay yahu izmir mt'de var birkaç kişide görmüştüm. Ben takozları halledeyimde gerisi mühim degil şuan için
koruma takozları için cihan54 ü bekleyin derim
sanırım çok yakında fazer6 için takoz üretimine başlayacak
-
24 Şubat 2014, 11:18
Teşekkürler öklid..
Kim ne takozu istiyo bakim. 1 ay daha sabredin ben 6'nın takozlarına da giriyorum. 8'in takozları için üretimi başlattım zaten. Az kaldı canlar
-
24 Şubat 2014, 11:20
CEM. adlı üyeden alıntı
Yap şu takozları
adamın canını sıkma
-
24 Şubat 2014, 11:22
1 ay mı sen zaten o takozlardan yapmamışmıydın
-
24 Şubat 2014, 11:23
1 tane yaptım numune. Kendi motoruma taktım. Ama takdir edersin ki o takozların yapımı da bi maliyet. Ve ben bu ay yerin dibindeyim maddi açıdan..
-
24 Şubat 2014, 12:08
arkadaşlar ön ve arka olmak üzere fren balata setlerini değişecem hangi marka daha iyi bilgisi olan ?
-
24 Şubat 2014, 12:09
Brembo iyidir..
-
24 Şubat 2014, 12:45
-
24 Şubat 2014, 13:14
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ön ve arka olmak üzere fren balata setlerini değişecem hangi marka daha iyi bilgisi olan ?
cihan54 adlı üyeden alıntı
Brembo iyidir..
kaliper brembo olmadıktan sonra balata brembo olmuş çok farketmez...en ideali EBC HH sinter olan...arka için brenta da yeter diyorlar..benim de sipariş geçmem lazım ama iki farklı satıcının resimlerinde farklı gibi duruyor...
alacaklar şuraya bi link atsın da ben de sipariş geçeyim...adamakıllı araştıramıyorum valla..EBC iyidir EBC al..hooş en iyisinin orjinali olduğu söyleniyor ama brembodan daha maliyetli oluyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler