Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Şubat 2014, 23:07
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Seçkin senin motor da Metin Ustanın elinden geçmişti galiba değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bülent, hornetten memnun musun? ER5 ten sonraki izlenimlerin? (çok yüzeysel)
Reklamlar
-
15 Şubat 2014, 23:09
İzmir İl Temsilcisi
Ankaradan otobüsle getirilir fakat benzin parasını dert etmıyorsan... bence mevsimde sorun yok tek seferde ankaradan getirebilirsin.
Ben ankarada yaşasaydım bende getirirdim maksat yol olsun
-
15 Şubat 2014, 23:14
CEM. adlı üyeden alıntı
Ankaradan otobüsle getirilir fakat benzin parasını dert etmıyorsan... bence mevsimde sorun yok tek seferde ankaradan getirebilirsin.
otobüse nasıl giriyor bu yükseklikle sanırım yan yatırıyorlar ? ls2 kaskla dizlikle bu mevsimde antalyada zor motor kullanıyorum birde hava muhalefeti o rakımlı yerlerden geçerken düşünemiyorum ?
-
15 Şubat 2014, 23:14
CEM. adlı üyeden alıntı
Akrabaların hepsi Antalyada. Aslında yılda 3-4 kere Antalya'ya gidiyoruz eşimle. Ama hanımı bir türlü ikna edemedim motorla gitmeyi. AVM lerden başka bir yere gitmez motorla.
-
15 Şubat 2014, 23:24
İzmir İl Temsilcisi
vabisciler adlı üyeden alıntı
otobüse nasıl giriyor bu yükseklikle sanırım yan yatırıyorlar ? ls2 kaskla dizlikle bu mevsimde antalyada zor motor kullanıyorum birde hava muhalefeti o rakımlı yerlerden geçerken düşünemiyorum ?
Çogu crosscu yada çogu stuncu gösterisine giderken otobüs firmalarını tercih ederler.
En azından bu işi tekil yada ferdi olarak yapanlar.
Motorun aynalarını ön ve arka sinyali söktükten sonra hatta sinyalleri sökmenede gerek kalmaz yan yatırarak motoru bagajın altına atıyosun. Dikte koyulur belki ama güvenli olmaz. XT660Rı bi arkadaş alırken otobüsün altına dik koydugunu görmüştüm.
En önemlisi kendine güvenmen eger getiremem endişesi varsa tabiki deneme.
Fakat tulum ve yagmurluk tulumun varsa kendinede güveniyorsan getirmende sakınca yok.
Hatta sinoptan bile getirebiliriz.
-
15 Şubat 2014, 23:33
fabrisio adlı üyeden alıntı
Bülent, hornetten memnun musun? ER5 ten sonraki izlenimlerin? (çok yüzeysel)
ER5 mi? Seckin kafana ok atarımmmm. Bir kere o ER6 ydı
Er6 dan kötü tek yani daha fazla yakması, onun dısında bence heryönden daha iyi bir motor, gidişi, frenleri, manevrası falan, genel işçilik kalitesi her açıdan daha iyi. Tork çok yüksek devirde veriyomuş da gitmezmiş ER6 gibi falan da diye düşünenlere hadi ordan diyorum, ben de öyle düşünüyodum ama alet gidiyor yani gayet net. MEmnun olmadığım bir yönü yok. Daha çok alışamadık birbirimize, lastikleri bugün değiştirdim, havalar malum, ama zamanla havalar da ısındıkça daha zevkli bir birliktelik bizi bekliyor işallah
Bu arada Ankara Metin Ustanın ününü bilenler bilir eğer bu motor Metin Ustanın elinden çıktıysa kötü olma ihtimali pek yoktur öyle söyleyeyim
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
15 Şubat 2014, 23:39
ER5 mi? Seckin kafana ok atarımmmm. Bir kere o ER6 ydı
Er6 dan kötü tek yani daha fazla yakması, onun dısında bence heryönden daha iyi bir motor, gidişi, frenleri, manevrası falan, genel işçilik kalitesi her açıdan daha iyi. Tork çok yüksek devirde veriyomuş da gitmezmiş ER6 gibi falan da diye düşünenlere hadi ordan diyorum, ben de öyle düşünüyodum ama alet gidiyor yani gayet net. MEmnun olmadığım bir yönü yok. Daha çok alışamadık birbirimize, lastikleri bugün değiştirdim, havalar malum, ama zamanla havalar da ısındıkça daha zevkli bir birliktelik bizi bekliyor işallah
Bu arada Ankara Metin Ustanın ününü bilenler bilir
eğer bu motor Metin Ustanın elinden çıktıysa kötü olma ihtimali pek yoktur öyle söyleyeyim
Dostum, 6 yerine 5 e basmışım. Bir de lastik ne aldın, nerden aldın? Sen iyice araştırmışsındır. Şimdi yorma bizi meçhul sanal ortamlarda.
-
15 Şubat 2014, 23:43
Pilot power3, motolastik.com dan aldım 1020 ya da 1030 olması lazım, 4 taksit. Bu arada eger dogruysa ciniciler de biraz daha ucuza olma ihtimali varmış.
-
15 Şubat 2014, 23:54
Pilot power3, motolastik.com dan aldım 1020 ya da 1030 olması lazım, 4 taksit. Bu arada eger dogruysa ciniciler de biraz daha ucuza olma ihtimali varmış.
Şaşmazdaki çinici kardeşler mi, yoksa başka bir yerden mi bahsediyorsun?
-
16 Şubat 2014, 00:01
https://maps.google.com/maps?ie=UTF-...d=0CI4BEPwSMAo
Aynı mı bunlar bilmiyorum ben, benim gittiğim burasıydı.
-
16 Şubat 2014, 00:05
Bugün Eren'le buluşup, biraz tur attık. Lastiklari çok sertleşmiş. Ona ön arka lastik alıcaz. Bahsettiğin yer çinici kardeşler. Michelin bayii. Pazartesi fiyat almak lazım. Sağol dostum.
-
16 Şubat 2014, 14:08
http://lastik-bayisi.euromaster.com....nici-kardesler
Öbür link yanlışmış yahu, benim gittiğim yer burası.
-
16 Şubat 2014, 14:58
arkadaşlar temiz fazer arıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz motor olursa yazarsanız sevinirim.
-
16 Şubat 2014, 19:16
-
16 Şubat 2014, 23:49
CEM. adlı üyeden alıntı
fabrisio çok çok teşekkür ederim. Bu aralar bende nazar var nazar..
Az evel eve dönerken bi aracın arkasına 2 metre mesafeyle yaklaştım. Fakat adam geri gitmeye kalktı aramızda 2 metre var diye kornaya basıyorum yok son 1 metre kala motoru geri çekmeye kalktım hayatımda yaşadıgım en zor anlardandı adam göz göre göre çarpıcak bende çabalıyorum geriye dogru yokuşta oldugum için o can havliyle motoru geriye çekemedim. ama yok olmuyor.. Adam çarptı lastige hatta birazda geriye itti beni bende bi yandan geriye itiyorum tabi fakat düşmedim. belki 20cm geriye itti beni.
Motora egildim baktım ne çamurlukta birşey var nede dengede yada karanlık anlam veremedim.
Orta sehpaya aldım ön tekeri döndürdüm fakat disklerden dolayı uzun bir şekilde dönmedigi içinde anlıyamadım sanki lastik yamulmuş gibi geldi yada ben çok evham yapıyorum.
Dengesini anlamaya çalıştım birşey yok ayaga kalktım ön tekerin gidişine baktım birşey yok gibi.
Flaştan çok belli olmuyor fakat aracın tamponun dokundurgu yerler belli.
http://i.hizliresim.com/xRgyz7.jpg
cem bıraz gec oldu ama gecmıs olsun. 2 gundur evde degıldım o yuzden yenı gordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
CEM. adlı üyeden alıntı
fabrisio çok çok teşekkür ederim. Bu aralar bende nazar var nazar..
Az evel eve dönerken bi aracın arkasına 2 metre mesafeyle yaklaştım. Fakat adam geri gitmeye kalktı aramızda 2 metre var diye kornaya basıyorum yok son 1 metre kala motoru geri çekmeye kalktım hayatımda yaşadıgım en zor anlardandı adam göz göre göre çarpıcak bende çabalıyorum geriye dogru yokuşta oldugum için o can havliyle motoru geriye çekemedim. ama yok olmuyor.. Adam çarptı lastige hatta birazda geriye itti beni bende bi yandan geriye itiyorum tabi fakat düşmedim. belki 20cm geriye itti beni.
Motora egildim baktım ne çamurlukta birşey var nede dengede yada karanlık anlam veremedim.
Orta sehpaya aldım ön tekeri döndürdüm fakat disklerden dolayı uzun bir şekilde dönmedigi içinde anlıyamadım sanki lastik yamulmuş gibi geldi yada ben çok evham yapıyorum.
Dengesini anlamaya çalıştım birşey yok ayaga kalktım ön tekerin gidişine baktım birşey yok gibi.
Flaştan çok belli olmuyor fakat aracın tamponun dokundurgu yerler belli.
http://i.hizliresim.com/xRgyz7.jpg
fabrisio adlı üyeden alıntı
Bugün Eren'le buluşup, biraz tur attık. Lastiklari çok sertleşmiş. Ona ön arka lastik alıcaz. Bahsettiğin yer çinici kardeşler. Michelin bayii. Pazartesi fiyat almak lazım. Sağol dostum.
benımde artık yavas yavas lastıklerı degıstırme zamanım geldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Bir kaç resimde ben atayım dedim resmi orjinal boyutta görmek için üstüne tıklayın
-
17 Şubat 2014, 00:00
-
17 Şubat 2014, 00:01
-
17 Şubat 2014, 00:08
CEM. adlı üyeden alıntı
Eren çok teşekkür ederim.
Umarım hiçbirimizin başına kaza bela gelmez.
Bizde bugun gezideydik Fazercanım görevini yine başarıyla tamamladı ..
Vallaha çok memnunum büyük konuşmayayımda evlenene kadar Fazerla devam
ya evlikten sonra hehehe 4 tekermi
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
17 Şubat 2014, 00:09
İzmir İl Temsilcisi
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
ya evlikten sonra
hehehe 4 tekermi
1150 GS Advanture. Şuanki kararım. Yada 1200 GS.
Enduro olacak ama o kesin
-
17 Şubat 2014, 00:15
CEM. adlı üyeden alıntı
1150 GS Advanture. Şuanki kararım. Yada 1200 GS.
Enduro olacak ama o kesin
bence bu günki şartlarda fazer 600 cc süper nedeni parçası çok yakıtı kendi katagorisine göre iyi bende kolay kolay değiştirmem
süper karar ama sen evlen şöyle motosiklet.net üyeleri gelip bir güzel oynayalım
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler