Goktug verecekti dur bi mesaj atayım şunada telefon numarasını yazsın
Sanki goktug yazdıda arada kaynadı diye hatırlıyorum fakat.
Arkadaşım merhabalar. Burası Fazer topigi aslında 600F topigine yazsan daha iyi olur ama ben birkaç bişey söyliyim.BmwM6
Arkadaşlar 1 sene önce 150cc başladım 15.000 KM tecrübe edindim sizce honda 600f geçebilirmiyim sorun yaşarmıyım
Eger gazcı biriysen hızı seviyorsan adranelin yaşamak istiyorsan alma km tecrüben yetersiz. Biraz daha km yap yada orta sınıf bir CC al. 250 500 yada 2 silindir 650 yada tek 660cc gibi.
Fakat ben kendime hakim olurum gaza gelmem gazlamam motorun limitlerini yavaş yavaş zamanla kendimi geliştirerek ögrenecegim dersen al .
Olay kişide ve psikolojisinde bitiyor.
600f temizini bulmak çok zor düşük devirlerde çok uzun süre gidemıyorsun hararet yapıyor şehir için fan açması garanti oturuş posizyonu Daha evel hiç ss deneyimi olmıyan biri için çok rahatsız.
Fazer ile 2nci viteste döndügüm yerde 600f stop etti
Yani 600f'i devirlide kullanmak gerekiyor.
Fakat onun haricinde gaza tepkisi ivmelenmesi yoltutuşu virajı gerçekten harika.
Bu arada eski kasaları için konuşuyorum.
Yakıt konusundada sevindirecek degerler ortaya çıkmadıgını söyleyebilirim.
Tabi kişiden kişiye ve bilegine göre degişir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Bi kaç foto ekleyelimde buralar biraz canlansın. Hemde cihan agaya rekabet oluşturalım fazer 8 topiginde göremiyeceginiz karaler
Baktım hava güzel bi Karşıyaka mavişehir sasalı tarafına gidelim dedik
Yagmurların ardından gelen güneşli hava bir mangalı haketti
Hemen karagöle yol aldım.
İşin kötüsü ne çıra aldım nede gaz yagı.
Elimde sadece yaş dal parçaları vardı . Onlarda evelki günden yagan yagmurla iyice ıslanmışlar.
Vallaha kömürleri teker teker tutuşrurup yinede yaktım
Buda benim topcase.
Koca bir kilimi bir mangalı ve bir çantayı zar zorda olsa alabilecek seviyede.
Şu topcaseyimden o kadar memnunumki herhalde 2 yanada yançantaları taksam dünyaları sıgdırırım
Birde sırt çantası yaptık etleri kolaları bardakları kömürü koyduk.
Bu seferde mini bir top aldım kızcagıza yenildik iyimi
Daha çok foto varda millet baydı benden biraz gezi konularına ara verelim
Cihan duymasın valla, rekabeti sevmez
Cihan artık buralarda at koşturamaz agalar )
Gitsin yeni fz8 ile başka yerlerde takılsın
Vaaaay kuyum kazılıyor haa buraları eskiden hep dutluktu
Olm bayrağı Cem'e teslim ettik ne yapalım, işinde gücünde insanlarız. Daha motoru toparlamaya uğraşıyorum. Haftasonu istanbulda ileri sürüş usta öğreticilik eğitimine gidicem, o yüzden motorumla vakit geçiremiycem. Ay sonu fuar var, bu sefer de o haftasonunu fuara harcıycaz. Dur hele bu ayı atlatalım da yediğimiz golü telafi eder beraberliği yakalarız
"CaRPe DieM"
eet bılıyorum ve tanıyorum yıllar once mondıal mct ıcın cıvılı depo ustu kılıfı ve normal sele kılıfı yaptırmıstım ( tabı sadece mct ıcın yaptırmadım ) gercek adı nevzat sanırım ama herkez kendısıne moruk dıyor :D zaten yıbada dosemecı varmıs nerde desen herkez gosterır gırıs katta lavabonun sol caprazında .
kardeş, adama kimse adıyla hitab etmiyor. Adamın adı Moruk. Kime sorsan gösterir. Oldukça kafa bir adam. Adam istediğin herşeyi yapabilir. Hatta ben de yaptırıyorum seleye birşeyler. Adamdan fazer yazısı için bir parça emitasyon deri parçası aldım. Üzerine bir yerlerde nakış yaptırmam gerekiyor. Onu da demetevlerde birçok yerde yapıyorlar. Özellikle sokak aralarındaki tekstilcilerde. Yazıyı yazdırdıktan sonra parçayı adama vericem. Popoyu dayadığımız yere o parçayı dikecek.
Yaptıracağın selenin resmini gittiğinde google görsellerden göster. Adamda laptop var. Mesela ben bunu yaptırıcam.
http://www.ebay.com/itm/Yamaha-FZ6-2...-/271354302817
dostum bu lınktekı selenın aynısını eger moruk yapabılırse sadece helal olsun derım. bu sele harbı cok dehset duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
arkadaslar fazer ıcın canta tasıyıcı demır arıyorum ( sıfır yada ıkıncı el ) varsa satanlar ıletısıme gecerlerse sevınırım
Telefon numarası olayı aklımdan çıktı ve unuttum ben onu kusura bakmayın Yarın İz moto'ya gideceğim dönüşte uğrayacağım ve telefon numarasını alacağım akşama elinizde olur
İyi forumlar
benim eski f650 için sadece kaplamaya 100tl istemişti..
Halbüki kullanacağı malzeme 10tl'yi geçmeyecekti öyle olunca direk soğumuştum Moruk'dan..
Hakeza bizim arkadaşın XL200'ünü kendimiz kapladık aşşağıda erhanın söylediği olayı yaptık mobilyacılar sitesinden keyfimize göre kaplanacak suni deri malzemeyi 10 yada 13tl gibi bir rakama alıp gerdirerek bir güzel kapladık ve 10 numara da olmuştu..
Ama fazerlerin koltukları yekpare mi nasıl dikkatli incelemedim hiç ama koltuğu yukardaki şekilde yapacaksa ne kadar ister bilmiyorum fiyat sordun mu?
Fiyatı için 100TL civarı olur demişti. Ebayda muadilleri çok fahiş rakamlarla satılıyor. Bende o parayı zaten gözden çıkarmıştım. Koltuk yekpare. Böyle bir uygulamayla hem rahatsızlığı giderilebilir, hem de sanki 2 parçalı koltukmuş gibi daha sportif bir görünüm sağlanabilir. Hatta yeni koltuğa mono kapak uygulaması bile yapılabilir.
Tüm bunları konuşuyoruz ama bugün hesapta olmayan bir durum gerçekleşti ve ciddi ciddi sahibindene ilan verdim. 15 gün içerisinde satılırsa satılacak, satılmazsa ilanı kaldırıp motorla ilgili projeleri gerçekleştirmeye başlıycam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3781078/detay/
100tl ye linkteki gibi koltuk yapacaksa helal olsun..
yamaha cbf ye 25 tlye yapıyor . tabı bunun ıscılıgı var buna 100tl rahat ıster. ama yınede nazımız gecer bırseyler yaptırmaya calısırız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
cem ( 46 veya 45 lt ) top case ve baglantı demırı buldum 300 tl ye nasıl :D yarın aksılık olmazsa almayı planlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
cem ( 46 veya 45 lt ) top case ve baglantı demırı buldum 300 tl ye nasıl :D yarın aksılık olmazsa almayı planlıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)