Ayrıntılı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.
Motoru yaklaşık 15 ay gönce 30 bin km’de aldım. Şu an 48 bin km’dedir. Düz hesap 50 bin diyebiliriz, çünkü sürekli geziyorum. Kısaca yapılanlardan, özelliklerinden ve ekstralarından bahsetmem gerekirse;
- Muayene tarihi 2014 Eylül'dür.
- Motor 2006 model olup 2008 Aralık ayı trafiğe çıkışlıdır.
- Haziran ayında Metzeller M5 lastik alınmıştır.
- Haziran ayında debriyaj baskı balata seti yenilenmiştir. (Marka: EBC)
- Eylülde motora yeni akü (Yuasa) ve orjinal konjektör takılmıştır.
- Eylülde fren balataları yenilenmiştir.
- Aralık ayında motor ağır bakıma sokulmuştur: Eksantrik zinciri-gergisi, subap şimleri, amortisör keçeleri,iridium bujileri, gidon merkez bilyaları yenilenmiştir.
- Motorun avadanlıkları, 1 adet yedek kontak anahtarı ve kırmızı anahtarı mevcuttur.
Ekstralar:
- Yoshimura Trioval egsoz (Orjinal egsoz kazanı da alıcıya verilecektir.)
- K&N hava filtresi ve K&N yağ filtresi
- İridium Bujiler
- Puig Ön Cam
- Orjinal Alt sakal
- Osram Filorasan Far
- DID zincir-dişli seti
- Custom Manetler
- Custom Elcikler
- Givi Motor Koruma Demiri
- 46 lt Givi Topcase (Tabla ve demirleri dahil)
- 42 lt Kappa Sidecase (Demirleri dahil)
- Metzeller M5 Lastikler
- Yuasa Akü
- Fazer jant şeridi
- Kendi tasarımım ve üretimim olan motor koruma takozu
Motor yağı değişim aralığı 3000km'yi geçmemiştir ve her zaman Motul kullanılmış olup, her zaman 97° yakıt kullanılmıştır.
Motor sert kullanılmamış olup tek teker, top speed denemesi, lastik yakma, sert kalkış vs. gibi şeyler yapılmamıştır. Motorun hiçbir sıkıntısı, eksiği, kırığı, çiziği olmayıp dolu dolu bir Fazer'dır. Biraz titiz biri olduğumdan dolayı en ufak bir ses veya çizik bulunmamaktadır.
Motoru aslında satma niyetim pek yok. Ki satarsam da hemen veremeyip mart ayında satışı yapmayı düşünüyorum. Şubat ayında birkaç eğitime gireceğim. Ayrıca Motosiklet fuarında görevliyim ve birkaç seyahatim olacak.
Fiyat: 15 bin tl'dir. Pazarlık yapılmış halidir