Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de yazınki tutu dşünmesem bi VFR ile takasa girebilirim ama VFR benle takasa girer mi bilmiyom

uzun vadede artık yola doyduktan sonra bi iron 883 o zamana kadar da araya bi VFR ile xt660x sıkıştırmak istiyom

VFR olabilir bence diğerlerini sevmedim

Telefon numarası yok ama yerini biliyorum gittiğimde alayım ve ileteyim abi sana ;)

Kesinlikle şart sele yenileme olayı kuşadası-çeşme falan gidiyoruz yok yani çekilecek iş değil

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Ala alaaa demekki benim kase bildiğin Unknown Flying Object ki, onca ege turuna gittim, izmir motofeste gittim, kuşadasına yılbaşında tura gittim. Bende bu paket sancısı olması. Bende bi mokluk var demekki. Hoş, bizde ki de toto değil yarım dünya anasını satim
    CEM. bunu beğendi.
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ala alaaa demekki benim kase bildiğin Unknown Flying Object ki, onca ege turuna gittim, izmir motofeste gittim, kuşadasına yılbaşında tura gittim. Bende bu paket sancısı olması. Bende bi mokluk var demekki. Hoş, bizde ki de toto değil yarım dünya anasını satim
    ahaha estağfurullah abi de cidden orj. sele ile nasıl dayandın o kadar yola ya. Helal olsun

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    sen bilsen anadolunun sapa ıssız yerlerini aklına girer seninde kaldırım inip çıkmanın tadını bilsen seversin..bisikletle bile çok keyifli oluyo..

Alıntı gokocan92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VFR olabilir bence diğerlerini sevmedim

Telefon numarası yok ama yerini biliyorum gittiğimde alayım ve ileteyim abi sana ;)

Kesinlikle şart sele yenileme olayı kuşadası-çeşme falan gidiyoruz yok yani çekilecek iş değil
    iyi olur çok sevinirim...çeşme kuşadası ne 1 saatlik yollar...ben günlük 5-6 saatlik gittiğimde totoyu rahatlatmak için kendimi kaldırıma zor atıyodum
    gokocan92 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    ahaha estağfurullah abi de cidden orj. sele ile nasıl dayandın o kadar yola ya. Helal olsun
    mkaptan gelsin de anlatsın o yarım dünyayı. Bi yorumu vardı onun, artçılık tecrübesi sonrasında

sen bilsen anadolunun sapa ıssız yerlerini aklına girer seninde kaldırım inip çıkmanın tadını bilsen seversin..bisikletle bile çok keyifli oluyo..
    Sen de mi traktörcü olcan bre zındık olm almayın şu enduroları diyorum, yok dinletemiyorum. zamanında bisikletle dağ bayır kaldırım in çık yaptık. Yeter biraz da yol yapalım
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    tracer 900
    Sen de mi traktörcü olcan bre zındık olm almayın şu enduroları diyorum, yok dinletemiyorum. zamanında bisikletle dağ bayır kaldırım in çık yaptık. Yeter biraz da yol yapalım
    biraz yola doyduktan sonra düşünüyorum zaten...enduro değil biraz süpermotoya benzediği için

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Velhasıl, gözü gibi bakılmış ABS'li ve full donanımlı satılık Fazer var. Anahtar teslim 15 lira
    MNS-FZ6 bunu beğendi.
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    mkaptan gelsin de anlatsın o yarım dünyayı. Bi yorumu vardı onun, artçılık tecrübesi sonrasında

Yarın uğrayacağım yanına Mustafa'nın anlatır

Erro vallaha iyi dayanıyorsun ya, aynen kuşadası, çeşme falan 1 saatlik yol ama o bile mahvediyor :/ 80 TL dedi ben sorduğumda sünger takviyesi ve kaplamasına. Kime sorsam sele dedin mi o abi gelir malının arkasında da durur falan diyorlar

Motosikleti
    tracer 900
    Yarın uğrayacağım yanına Mustafa'nın anlatır

Erro vallaha iyi dayanıyorsun ya, aynen kuşadası, çeşme falan 1 saatlik yol ama o bile mahvediyor :/ 80 TL dedi ben sorduğumda sünger takviyesi ve kaplamasına. Kime sorsam sele dedin mi o abi gelir malının arkasında da durur falan diyorlar
    yaptıran eleman da çok memnundu...numarasını yollarsan hemen gönderip hallettirecem vallaa..bu yaz bi önlem almadan çıkamam valla...bi de iran a gitmeyi düşünüyoz

Motosikleti
    yaptıran eleman da çok memnundu...numarasını yollarsan hemen gönderip hallettirecem vallaa..bu yaz bi önlem almadan çıkamam valla...bi de iran a gitmeyi düşünüyoz
    Aşağıya indiğim gibi alacağım abi merak etme bugün, yarın atarım sana numarayı.

Sizlere de sorayım ya belki bilginiz vardır.
    Yazın Yunanistan, Selanik, Arnavutluk gezisi yapmayı düşünüyoruz fakat ehliyet olayına bir çözüm bulamadık daha doğrusu tam bir bilgi alamadık :/ kimi normal ehliyetiyle gittiğini ve sorun yaşamadığını söylüyor kimi de uluslararası ehliyet kesinlikle şart öyle böyle diyor.

Bilginiz var mı ? veya net bir bilgi alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz ?
    mkaptan bunu beğendi.

mkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    Aşağıya indiğim gibi alacağım abi merak etme bugün, yarın atarım sana numarayı.

Sizlere de sorayım ya belki bilginiz vardır.
    Yazın Yunanistan, Selanik, Arnavutluk gezisi yapmayı düşünüyoruz fakat ehliyet olayına bir çözüm bulamadık daha doğrusu tam bir bilgi alamadık :/ kimi normal ehliyetiyle gittiğini ve sorun yaşamadığını söylüyor kimi de uluslararası ehliyet kesinlikle şart öyle böyle diyor.

Bilginiz var mı ? veya net bir bilgi alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz ?
    Tam yerine geldin goçum geç hele söyle bir kenarıya
    Her yaz en az 1 kez yunanistan ve bulgaristan yapan biri olarak sana bunları cevaplayacağım.
    Ehliyet işinden başlayayım.
    Gezi sınırlarının içinde yunanistan varsa mutlaka ehliyetini uluslararası yaptırman gerekiyor.
    Çünkü ipsalada daha sormayanı görmedim. Kaldı ki arnavutluğa geçeceksin oradaki sınırda sorarlarsa yaptırman zorlaşacak dil problemiyle uğraşmak zorunda kalacaksın. Çünkü sınırdaki görevlilerin ingilizcesi anlaşılmıyor yada birçoğu bilmiyor. Bu yüzden işini garantiye alıp öyle gitmende fayda var.
    Bulgaristan uluslararası ehliyet sormuyor oradan elimi kolumu sallayarak geçiyorum sadece yeşil sigortaya bakıyorlar o da 68 euro idi.
    Yunanistana giderken de yeşil sigortayı mutlaka yaptıracaksın zaten o zorunlu.
    Soracağın soruları cevaplarım seve seve

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Diyorum gel gidelim gürcistana ugraşma ehliyetle ıvır zıvırla bi batum tiflis yapar döneriz

Ben gidicem kafaya koydum.

İzmir-Ankara. Ankara-sinop- sinop Rize. Rize-gürcistan-batum tiflis.

Baktın yoruldum samsundan trene atlarım.İzmire var diye biliyorum.En kötü ankaradan trene atlarım.

Fakat bi aksilik olmazsa dönüşte marmara bölgesinden geçicem

Cihan agaya bi ugrayalım. yavaloya modun yanınada ugrarım ordanda izmire.

Motosikleti
    Alıntı mkaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam yerine geldin goçum geç hele söyle bir kenarıya
    Her yaz en az 1 kez yunanistan ve bulgaristan yapan biri olarak sana bunları cevaplayacağım.
    Ehliyet işinden başlayayım.
    Gezi sınırlarının içinde yunanistan varsa mutlaka ehliyetini uluslararası yaptırman gerekiyor.
    Çünkü ipsalada daha sormayanı görmedim. Kaldı ki arnavutluğa geçeceksin oradaki sınırda sorarlarsa yaptırman zorlaşacak dil problemiyle uğraşmak zorunda kalacaksın. Çünkü sınırdaki görevlilerin ingilizcesi anlaşılmıyor yada birçoğu bilmiyor. Bu yüzden işini garantiye alıp öyle gitmende fayda var.
    Bulgaristan uluslararası ehliyet sormuyor oradan elimi kolumu sallayarak geçiyorum sadece yeşil sigortaya bakıyorlar o da 68 euro idi.
    Yunanistana giderken de yeşil sigortayı mutlaka yaptıracaksın zaten o zorunlu.
    Soracağın soruları cevaplarım seve seve
    Allah razı olsun abi Yarın yağmur olmazsa yanına uğrayacağım bilgine.

Yeşil sigorta onu biliyorum evet sigorta şirketleri yapıyormuş. tek sıkıntım ehliyet meselesiydi. Onu nereden ne kadara alabiliyoruz biliyor musun ?

Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diyorum gel gidelim gürcistana ugraşma ehliyetle ıvır zıvırla bi batum tiflis yapar döneriz

Baktın yoruldum samsundan trene atlarım.İzmire var diye biliyorum.En kötü ankaradan trene atlarım.

Dostum kafaya koydum oraya gideceğim memleketi görelim bir diye başka zaman istediğin yere gideriz yine yahu ne olacak

Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    Allah razı olsun abi Yarın yağmur olmazsa yanına uğrayacağım bilgine.

Yeşil sigorta onu biliyorum evet sigorta şirketleri yapıyormuş. tek sıkıntım ehliyet meselesiydi. Onu nereden ne kadara alabiliyoruz biliyor musun ?

Dostum kafaya koydum oraya gideceğim memleketi görelim bir diye başka zaman istediğin yere gideriz yine yahu ne olacak
    uluslararası ehliyeti konsoloslukların orada yani kordon taraflarında ki sigorta acenteleri ve travel şirketleri yapıyor
    Bir de sınırda yaptırabiliyorsun türk tarafını geçince ara bölgede sigorta büroları var ben sınırda yaptırıyorum
    hemen 10 dk da orada da yaptırırsın. YEşil sigortayı da sınırda yaptırabilirsin
    Sen buradan çıkarken paranı ve pasaportlarını al gerisini düşünme
    gokocan92 bunu beğendi.

Motosikleti
    uluslararası ehliyeti konsoloslukların orada yani kordon taraflarında ki sigorta acenteleri ve travel şirketleri yapıyor
    Bir de sınırda yaptırabiliyorsun türk tarafını geçince ara bölgede sigorta büroları var ben sınırda yaptırıyorum
    hemen 10 dk da orada da yaptırırsın. YEşil sigortayı da sınırda yaptırabilirsin
    Sen buradan çıkarken paranı ve pasaportlarını al gerisini düşünme

O zaman hiç sıkıntı kalmadı, yaza daha çok olması dışında

merhaba yarın itibariyle sahibi olduğum cbf600'ü satıyorum inşallah. ve fazer almaya karar verdim.. bahsettiğiniz motor hakkında bilgi alabilir miyim? güney.ab@gmail.com mail adresim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------

Velhasıl, gözü gibi bakılmış ABS'li ve full donanımlı satılık Fazer var. Anahtar teslim 15 lira
    merhaba yarın itibariyle sahibi olduğum cbf600'ü satıyorum inşallah. ve fazer almaya karar verdim.. bahsettiğiniz motor hakkında bilgi alabilir miyim? güney.ab@gmail.com mail adresim

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

merhaba arkadaşlar, ben istanbuldan yazıyorum. temiz bir fazer almaya karar verdim. bildiğiniz bir motor varsa ve yardımcı olursanız sevinirim. iyi geceler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------

nasıl detaylı bilgi alabilirim?

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Sabah email adresine detaylı bilgi geçerim
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    tracer 900
    uluslararası ehliyet normalde avrupa ve yunanistan için gerekmiyor yani burdan atinaya uçakla gitsen orda araba kiralasan kendi ehliyetinle resmi olarak kullanabiliyosun...yunan kapılarında sadece türkiye girişinde uluslararası ehliyet soruyolar..yunanistana örneğin makedonyadan geçersen sormuyolar uluslarası ehliyet falan...sadece bize has...duyduğuma göre bizim turing federasyonu para kazansın diye anlaşma varmış....

ehliyet 350 tl ye çıkıyor...bu yaz için benim de çıkarmam gerekecek...

yurtsışına araçla çıkacaklar evraklarının hepsini burdan halletsin.. ( http://www.turing.org.tr/) tüm evrakları turing federasyonundan sağlayabilirsiniz..kapıya evrak bırakmak gezi programınızı aksatabilir...

hayırlı yolculuklar...

Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    uluslararası ehliyet normalde avrupa ve yunanistan için gerekmiyor yani burdan atinaya uçakla gitsen orda araba kiralasan kendi ehliyetinle resmi olarak kullanabiliyosun...yunan kapılarında sadece türkiye girişinde uluslararası ehliyet soruyolar..yunanistana örneğin makedonyadan geçersen sormuyolar uluslarası ehliyet falan...sadece bize has...duyduğuma göre bizim turing federasyonu para kazansın diye anlaşma varmış....

ehliyet 350 tl ye çıkıyor...bu yaz için benim de çıkarmam gerekecek...

yurtsışına araçla çıkacaklar evraklarının hepsini burdan halletsin.. ( http://www.turing.org.tr/) tüm evrakları turing federasyonundan sağlayabilirsiniz..kapıya evrak bırakmak gezi programınızı aksatabilir...

hayırlı yolculuklar...
    Erhanım bir konuda araya gireyim. Bu yaz başımıza gelen bir olay Bulgaristan makaz kapısından yunanistana geçerken yunan görevliler türk ehliyeti olan herkese uluslararası ehliyet sordu. Olmayanları geri çevirdiler. Canlı yaşadım biliyorum. (ben de geri döndüm)
    Batı Trakyalı biri olarak söylüyorum, yunanlılar türk vatandaşlarına her türlü kıllığı yapıyor abicim bilginize.

Motosikleti
    tracer 900
    Erhanım bir konuda araya gireyim. Bu yaz başımıza gelen bir olay Bulgaristan makaz kapısından yunanistana geçerken yunan görevliler türk ehliyeti olan herkese uluslararası ehliyet sordu. Olmayanları geri çevirdiler. Canlı yaşadım biliyorum. (ben de geri döndüm)
    Batı Trakyalı biri olarak söylüyorum, yunanlılar türk vatandaşlarına her türlü kıllığı yapıyor abicim bilginize.
    üstad kıllık olabilir artı benim duyduğma göre bizim turing federasyonu adamlara bizimkilere uluslarası ehliyet sorun diye bi anlaşma yapmışlar...günahlarını almayayım ama böyle de bi olay duydum..sonuçta 350 tl iyi para...

ama dediğim gibi yunanistan içinde sizi bir trafik polisi çevirse kendi ehliyetin orda geçerli..uluslarası ehliyet diye bişey sormaz hatta bilmeyebilir bile...kapılarda yapıolar sadece

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bizim yazıki rota bu şekildeydi..tiflise kadar gidecektik...araya ayder ve pokut yaylaları programı serpiştirdik...ama sonra maliyet hesapladığımızda aynı fiyata iran daha çekici hale geldi...

gürcistanla ilgili baya bi araştırma da yaptık...cazip olan noktası pasaport uluslararası ehliyet triptik kağıt kürek gerektirmemesi...ama şöförleri tam bir kasap aklında bulunsun...okuduğum bi yazıda sollamaya çıkan aracı sollamaya çıkan başka bir araç varken, karşıdan da bu şekilde başka bi grubun geldiğini yazmıştı adam...

yol kalitesi çok iyi değil genellikle ve her an yolda oturmuş büyük başlarla karşılaşılabiliniyomuş...ama gece hayatı fena olmaz..gürcü avradlar genel itibariyle çirkin olsalar da iyi örnekler de mevcut

trene motor atmak biraz sıkıntı...yük trenlerine alıyolar onlarında sefer günleri çok sık değil, yükleme indirme sana ait...
    CEM. bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler