Lastiği değiştirirken bakmıştık dostum ve vık vık vık vık ötmesinden Brembo Tamamdır. En ucuz nerede peki var mı bir fikriniz ? 120TL'ye buldum ben Şuanda
Lastiği değiştirirken bakmıştık dostum ve vık vık vık vık ötmesinden Brembo Tamamdır. En ucuz nerede peki var mı bir fikriniz ? 120TL'ye buldum ben Şuanda
Burak21'De olması lazım fakat en ucuz orasımı satar bilemem
Netten daha ucuza bulunabilir.
Ben hyo' için ebc marka balatayı 50tl'ye almıştım. Burak 21den. İnternet fiyatları aynı hemen hemen.
Fazer stok egzoz ihtiyac olan arkadaslar
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1149311/detay/
iletisime gecebilir
Bende makinanın tüm parçalarını burak abiden temin ederim.
Fiyatları piyasaya göre daha uygundur.
Birkaç parça malzeme alırsanız indirimide güzel olur.
Geçen mayıs ayında motul 5100 15-50 yağın litresini 25 liraya almıştım 30 dan aşağı hiç bir yerde yoktu
filtreleri falan hepsini oradan aldım
balata spreyi hediye etmişti sağolsun
Buralarda Fazer arayan arkadaşlar vardı sanırım Belki yakın zamanda bi çılgınlık yapıp oğlumu görücüye verebilirim. İlan açmıyım buradan kısmeti belki olur dedim. 15 liraya anahtar teslim düşünüyorum. isteyen dileyen olursa görüşebiliriz.
"CaRPe DieM"
O arkadaş hala fazer arıyor.. Fakat bütçesi yetmez seninkine cihan hocam..
Yaa ne bilim, yine çaydanlık güdülerim depreşti. Bizim başkan bi motor getirdi. Al anahtarı ver anahtarı dedim napcam lan ben Fazer'ı, sat da gel diyo Ben de napim düz 15'e alıcısı çıkarsa baş göz edeyim yoksa binmeye devam ederim oğluma dedim
"CaRPe DieM"
Yok laaa keyfî satıyorum. Buradan bi kardeşim talip olursa veririm yoksa motorumun ilan sitelerinde sürünmesine gönlüm el vermiyor. Geçen ilanı koydum bir ay dayanabildim ilanı kaldırdım ya la..
Bu arada bilmeyenler merak edenlere. Motor 2006 model, 2009 trafiğe çıkışlı.. 48 bin km'de ama siz alana kadar hiç acımadan 50 bin km olacaktır. Çünkü çok hızlı şekilde km arttırıyorum Aklınıza gelebilecek tüm ekstralar mevcuttur diyebilirim. Sadece bir iki ekstrem aksesuar yoktur sanırım... Fiyatım düz 15 lira
"CaRPe DieM"
cihan planlarda ne var?
öyle temiz Fazer zor bulunur bence satma
Ne kadar alakasız di mi ee insanın hayali Night Rod olunca, seçenekleri de bu yönde olabiliyo erocum.. Ama tabi bu şu anda lafta. Benim oğlana talip çıkmazsa devam ederim
"CaRPe DieM"
Neeeey 1 ay mı 30 günden bahsediyorsun dostum :D ben gezenti bir adamım yağ mı dayanır 1 aya Pazartesi akşamı değiştirdim yağı zaten ben 2.500 sonra bir daha ki Şimdi sırada İstanbul uçak bileti / konaklama yeri var. Sonra da balata alacağım şubat sonu egzantrik, araya bir sele yenileme yaparım, şubatın 6-10'u gibi sis farları geliyor ohhh... motora ömürlük binerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
Yapma bunuuu cidden satma o Fazer'ı :( Valla bulamazsın o kadar temizini ve bordosunu bak
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir motordur fazer gerçekten .
ben de yazınki tutu dşünmesem bi VFR ile takasa girebilirim ama VFR benle takasa girer mi bilmiyom
uzun vadede artık yola doyduktan sonra bi iron 883 o zamana kadar da araya bi VFR ile xt660x sıkıştırmak istiyom
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)