http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-fazer-kacirmayin-148605024/detay
çok güzel gözüküyor ama fiyat biraz fazla geldi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-fazer-kacirmayin-148605024/detay
çok güzel gözüküyor ama fiyat biraz fazla geldi
Selamlar herkese,
Kış şartlarında fazla kullanma şansım olmuyor. Yok çamur bulaştı, yok kayar mı lastikler vs diye. O yüzden çok fotoğraf çekme şansım olmadı.
Güzel havaları iple çekiyoruz.
Bu sürede de Apache ile devam ediyoruz yollara.
Geçen hafta bakımı yapıldı. Hatta sorularım olmuştu burada ;)
Esjot dişlşiler de siyah ya. Siyah şasi motora daha da yakışıyor.
DID gold zincir de daha bir şık durdu bence turuncu motorda.
Depoyu söktük filtre hava filtre değişimi için. Orjinal filtresini almıştım ben. Eski filtreyi çıkarttık değiştirmek için. Bi baktım farklı filtre çıktı. Tam bu ne len derken bi baktık K&N :D Yenisini taktım ama bir daha ki bakıma K&N'i temizleyip takıcam.
Bujiler çok uğraştırdı. Çok dipte. Apache'nin gözünü sevem
Yağ filtresini K&N taktım. Ecnebi deyişi ile ucunda "nut" var. Takıp çıkarması daha kolay. Vida mı var desek ya da.
Debriyaj telini değiştirmeye üşendik. Almıştım onu da yoksa. Ama çok dolanbaçlı bir yolu var namussuzun. Debriyakım çok sertti çünkü. Biraz yağladık ama hala sert.
Ön arka fren hidroliğini komple değiştirdik. Bi yere sıçrayacak diye aklım çıktı.
Soğutma suyunu radyatörden doldurduk. Öndeki radyatör kapağından. Doğru mu yaptık bilmiyorum. Bir de kapaktaki kilit mekanizması çok ilginçmiş gerçekten. Uğraştırdı.
Ön dişli muhafaza kapağının arkasından yarım kilo ballı pekmezli asfalt çıktı :D
--- Dikkat soru ---
Ancak bir uğultu söz konusu şu sıra. Bakımdan önce yoktu. Bizim usta(!) zinciri fazla gerdi sanırım. 2.2 cm - 2.5 cm esneme payı bırakmış sadece. Uğultunun sebebi bu olabilir mi? Yoksa son vuruş için Yamaha servisine mi götürsem? (40km/s den sonra merhaba diyen bir uğultu. Hız ile paralel artıyor. Debriyaj çeksem de var. Yani motor veya şanzıman değil diye düşünüyorum.)
--- Dikkat soru ---
Lastik ise Michelin Pliot Road 3 ya da bulabilirsem Bridgestone Battlax BT-23. Öbür ay.
Kimbilir belki bir de Tiger. Deneyeniniz var mıdır bu egzosu?
Teşekkürler.
Göktug gördünmü camı ..
Cam dedigin öyle olacak
Senin camı söküp sanayiye götürelim içten boyayalım ?
O bahsettiğin uğuldu aynen doç kamyonetlerin motor sesi gibi değil mi? zincirin çok gergin ondan. Bendede oldu çünkü. 4-5 cm arası bir yerde olacak salınımı zincirin. Yoksa uğultu oluyor. Motorun rengi harika bu arada.
Goktug ne ara 3bin yaptın daha yeni yag filtresini degiştirirken degiştirmemişmiydin.
Maşallah yengeyle güzel yol yapıyonuz
Ön camdaki boya çıkartılır dert etme yahu. Zaten kendi kendine dahi çıkıyor
teker rulmanlarını kontrol etmeni öneririm. senin evham ın da olabilir
arkadaşlar fazer ve fazer s2 arasında ne fark var?
Geçmiş sayfalarda uzun uzadıya konuşuldu bu aslında. Biraz konuyu incelesen
"CaRPe DieM"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2008-model-tertemiz-fazer-arayanlara-kazasiz-boyasiz-149459220/detay
bu 76hp mi şimdi? öyleyse yazık valla
Bu doğru değil. performans olarak farkları yok. Makyaj farkı var. Geçmiş sayfalarımıza bakın. Agressiwe hocam bütün ayrıntıları yazmıştı. Genel olarak, kafa grenajı farklı, gösterge farklı, çamurluklar farklı, maşa farklı.. Bunların dışındaki farklar biraz daha ayrıntılarda..
"CaRPe DieM"
Ön çamurluk ve amortisör rengine kadar farkları var
Sonra bilmeyen arkadaşlar çamurluga boyalı diyorlar
Selam arkadaşlar,
Ön fren balatası bitti bitecek benim sizlere danışayım dedim.
Belli bir marka veya model tavsiye edebilir misiniz ?
Balata konusunda bilgim sıfır benim çünkü
İyi forumlar
Brembo'da iyidir zaten çok bilinen bir marka ben NFS'den hatırlıyorum.
Seçenek olsun diye söylüyorum EBC 'de iyidir.Fazerde test etmedim fakat hyo'Da çok begenmiştim.
Bu arada balatanın bittigine nerden karar verdin dostum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)