eyvallah ama sanki hepsi 30 binde sıfırlanmış gibi motorun geçmişi olmalı km den çok mesela bir arkadaşım şimdi bmw gs 1150 aldı kmsi 150 binde felan geçmişini bildiği bir motor . birde bir kaç ilanda okudum yazılılmla 98 hp ye yükseltilmiştir diyor diğerleriyle arasında yazılım harici ne fark var atmosferik bir motorda bu kadar hp farkı olmaz kanımca.
Herkese selamlar, kandiliniz mubarek olsun benim sizin engin bilgilerinize ihtiyacim var dun yaz icin bakimlarimizi bismil kardesler motorda (mehmet usta ve ekibi) yaptirdik mukemmel bi ev sahibi ve zuper iletisime sahip biyer. Sadece lastik kaldi iki lastik arasinda kaldim bilgilerinizden faydalanmak istiyorum michelin road 3 ile metzeller m5 arasinda gidip geliyorum sizin onerileriniz nedir...
road3ü z8 ile kıyaslayabilirsin.m5i de power3 ile. Sizinkilerin biri sport diğeri sport tourer lastik.Standart bir fazer kullanıcısına road 3 daha uygun m5e göre.
Valla ben dahim Fazer kullanıcılarının geneli M5 tercih ediyor sanırım. Ya da bana hep öyle denk geldi
"CaRPe DieM"
Tesekkurler... road3 agir basiyo zaten diyarbakirda lastik bulamiyoruz internet uzerinden alacagim fiyatlar da malum oltay dan buldum 1000 lira on arka road3 sizin tavsiye edeceginiz bi site yada lastikci varsa telefon yada site sevinirim...
Cihan 54 sıkıntı başladı
Egzantrik zinciri ve gergisi için 600tl dedi benim usta subap ayarı falan filan +500TL dedi.
Senden ricam bir fiyat alman benim için o senin ustandan
Bu fiyatlar işçilik fiyatları mı
"CaRPe DieM"
Benim fiyat şu şekildeydi, belirteyim de..
gergi: 350tl
zincir: 70tl
işçilik: 150tl
Ben ayrıca subap ayarında şimleri de değiştirttim. O da 80tl idi..
"CaRPe DieM"
Subap ayarına girince iş subap kapağı falan bir yere gidiyormuş kapakta bir ayar yapılıyormuş sanırım. İz motoyu de aradım o da aynı şeyi söyledi hatta o 1000TL fiyat çekti bu ayara
Subapta ses yoksa hiç ellemeye gerek yok dedi ayrıca İz moto
Aslına bakarsan sesin ve vuruntulu-titreşimli çalışmanın büyük kısmının sebebi subap ayarı kaçıklığı ve şimlerin eskimesi sebebiyle oluyor. Zincir çok da ses yapmıyor. Ki ben bütün değişimlerin sonrasında da zincirin sesini yine duyuyorum. Zincir sesi tamamen gitmiyor hiç bir zaman..
"CaRPe DieM"
Büyük şehir farkı, merkezi yetkili servis prosedürleri ve fiyatlandırması farkı, işyeri-müşteri muhabbeti farkı bi de
"CaRPe DieM"
İşyeri- müşteri olayında sıkıntımız hiç yok inan da anlamadım gitti ya :D neyse artık hayırlısı.
Lastik dün gezide felaket kaydı düz yolda sanırım ömrü doldu. max 900tl olacak şekilde lastik bakıyorum öneriniz var mı ?
Dün kankimin yanına uğramışsınız Kuşadasında orada mıydı motoru..
Lastik olarak ben M5 kullanıyorum gayet memnunum, yat yatabildiğin kadar
"CaRPe DieM"
Uğradık hatta seninle Mustafa'yı çekiştirdik Mustafa aramadı haber verse gelirdim bende diye aramaz o dedi Aybars'da yoktu motoru bende sordum, aynasını kırmışlar yılbaşı gecesi kullanmıyrmuş ayna da 200tl'miş çıkma arıyor galiba otoparka kapatmış motoru yatırıyormuş.
M5 881 TL buldum olmazsa bakayım ben yatmalara başlayalım artık :D
Göktug ne yapacaz biz bu fiyatlarla
Ben zincir 70
gergi 350
İşçilik 200tl buldum..
Senin verdigin +500tl çok mantıksız geliyor subab ayarı ve şim degişimine nasıl +500 istenir yahu egzantırık yaparken subab ayarınada el at be kardeşim . o +500 alıyorsan ben egzantirikten açılan motoru toplatırım sonrada subab ayarı için geri dagıttırım.
Valla bilmiyorum ama servis işçilik 250 istiyor sadece gergi ve zincir için.
Subab ayarına girdiğinde 1000tl dedi abi adam :D ara sor istersen o kısım çok zor uğraştırır ve masraflıdır dedi.
İz moto 0 (232) 372 7 372
bu fiyatlarla başımız dertteee.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)