henüz 6 aylık civarındalar lastikler R1 lastiği kendileri sıfır r1den alındı :D yaz sonu değiştireceğim kendilerini pirelli düşünüyorum ama bakalım.
Çok felaket oldu ya farlar :D çıkıp gezmeye utanıyorum :D
henüz 6 aylık civarındalar lastikler R1 lastiği kendileri sıfır r1den alındı :D yaz sonu değiştireceğim kendilerini pirelli düşünüyorum ama bakalım.
Çok felaket oldu ya farlar :D çıkıp gezmeye utanıyorum :D
Farı değiştirmeden önce şehirde bu motorla havamızı atmalıyız
Bornova sirinyer arasi gidecegim simdi ara sokaklardan )
goktug gezi yokmu gezi
Finaller fena bastırdı baş kaldırcak vakityok yav.
Ders çalışırken slyatları okurken arada forumada yazıyorum
slm . arkadaşlar size biraz saçma gelebilir ama bu fz6 fzr6 arasındaki farklar nedir ayrıca fazerin nakedları fzn diyemi geçiyor anlam karmaşası içindeyim. kısmet olursa yakında bende bir fazerli olacağım . çevremde hiç fazer kullanan kimse yok bilende yok . ön bilgiye çok ihtiyacım var . aklımdaki motor fz6 s2 bakalım bütçeyi kasabilirsem . tşkler.
Sorma cem ya Finallerden sonra olacak inşallah, ama BELKİ çok gaza gelirsem cuma veya cumartesi bir şeyler düşünüyorum
olursa eğer haber veririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Camii aydınlatması olan Farları 8K ile değiştirdim arkadaşlar fotoları atacağım en kısa sürede çift far kesinlikle süper oldu ve aküye pek zarar da vermiyor 2sinin toplamı 70W çünkü. Herkese tavsiye ederim
fzs600 = 2003 ve öncesi modeller. şu anki konumuzun sanırım dışında.
fz6 fazer = 2004 ve sonrası karenajlı fazer'lar.
fz6 = 2004 ve sonrası çıplak (naked) fazer'lar.
bendeki fazer 2004-2007 arası üretilen kafa karenajlı versiyon yani FZ6S Fazer.
eğer sen s2 istiyorsan senin için olması gereken model kodu FZ6 S2 Fazer (karenajlı ise) yoksa sadece FZ6S2
yanlışım varsa düzeltin ahali.
eğer yamahanın verdiği model numaralarını/isimlerini merak ediyorsan onları da açıklayayım :
FZ6N =naked versiyon
FZ6NA =naked ABS li versiyon
FZ6S =kafa karenajlı versiyon
FZ6SA =kafa karenajlı ABSL li versiyon
FZ6NHG =naked, S2 versiyon
FZ6NAHG =naked ABS li S2 versiyon
FZ6SHG =kafa karenajlı S2 versiyon
FZ6SAHG =kafa karenajlı ABS li S2 versiyon
aslında yamahanın verdiği model isimleri sadece parça kataloglarında ve servis manüllerinde işine yarar. bir sorun olursa cevaplamak için elimden geleni yaparım
eyvallah kardeşim teşekkürler . demekki fzr diye bişey yok. motoru antalya ve civarından bakıyorum ama pek istediğim gibi yok burayı takip edmeye çalışıyorum . daha önce 600 lük hiç sürmedim daha hiç motorda sürmemiştim ama motor kamyondan iner inmez bindim 3 senedir biniyorum . şakaya gelen bir motor değil biliyorum ama baştaki hedefim hep fazer almaktı 3 sene sabrettim şimdi zamanı diyorum. bakalım kısmet.
evet şakaya gelmez, kendini eğitmen şart. ancak şu var ki fazer çabuk adapte olunan bir motor, 7bine kadar kedi gibi çünkü. bu yüzden yabancılık çekeceğini hiç sanmıyorum. ancak gaza gelip basınca her büyük motosiklette olduğu gibi öngörü, kabiliyet ve tecrübe istiyor. umarım gönlüne göre motor bulursun
tşkler . inşallah.çevremdeki arkadaşlarım hep endurocu napacan o motoru 6000 den sonra kudurur diyorlar sizin gibi trafikte beni sıkıtırılınca hep gazlarım bunda kendime nasıl hakim olacağım bilmiyorum. antalyalı arkadaşlarla görüşmek isterim . ama sanırım burda antalyadan katılan pek yok gibi.
Göktug acil ön camı degiştirmen gerek dostum
Şahin usta kaç tl fiyat çekti ?
Prüzlerden öte sanki solmuş yada sulu boyayla boyanmış gibi yani mat siyah gibi degil pek :(
Eger o camda kararlıysan boyacıya götür dostum 10 tlye boyasın . Oda atar zamanla belki ama kaliteli olur.
Melihin sol grenajı 30tlye boyatmıştık yanlış hatırlamıyorsam fabrika çıkışlı gibi oldu motor Sanayi bu herşeye çözüm var..
Şahin usta fiyat söyledimi ? gizli bir bilgiyse telden mesaj çek
Olmadı atlayalım gidelim cihan aganın yanına sakaryada yaptırıp gelelim en ucuz işçilik onun orda duydum
Gezdigimizde bize kalır
Dostum hayırlısı olsun çift farın
Geçen mangal yaptık keşke gelseydin.
Haberim yoktu ki dostum gezilerde haber verin gelelim
Teşekkürler. Valla yakın olsa olurdu da gezmek için başka zaman gitmek lazım önce bakımları aradan çıkarmalıyız
Kanka birgün evelden yazdım izmir mt'Ye hatta karagöle tek çıkıp yer buldumda burası iyimi diye foto dahi çektim
Birdakine mesaj atarım dostum.
Ahmet ne yaptı ne foruma giriyor nede sesi solugu çıkıyor aldımı yeni motor ?
Yok vazgeçti o takılıyor mc-x ile Abi forumda Güncel değilim pek ben ara beni veya mesaj at bir öğrenemedin yahu şunu :D
Finallerden sonra bir toplanalım bence apo ve ahmeti de tanıştıralım o arkadaşlarla onlarda isterlerse eğer
Selam arkadaşlar hayırlı akşamlar. Benim motorda parklar ve sinyaller çalışmıyor yikattigimdan beri. Sanırım sinyaller elektriği parklardan aliyodu. Acaba sigorta mi gitti? Yada basınçlı sudan kablo falan mi koptu. İlk önce sigortanın yerini bilmem lazım onu sorucaktim size.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)