Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Aralık 2013, 18:45
cihan54 adlı üyeden alıntı
Karart şu gözü bea.. gel kaçalım izmire sonra kuşadasına..
hacı sen ne diyon la...ben evli ve çocuklu adamım..artı kayınvalide kayınpeder misafir bu hafta...boşanma nedeni la benim kalkıp oraya gelmem
Reklamlar
-
26 Aralık 2013, 18:59
erro adlı üyeden alıntı
hacı sen ne diyon la...ben evli ve çocuklu adamım..artı kayınvalide kayınpeder misafir bu hafta...boşanma nedeni la benim kalkıp oraya gelmem
ehuehue şansımı denedim
-
26 Aralık 2013, 21:55
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6627&m=58&g=1126&o=104&s=1187 nasıl arkadaşlar, alınırmı? hangi rengi seçersiniz? yada daha iyisi varmıdır fiyat olarak...
-
27 Aralık 2013, 02:30
jewath adlı üyeden alıntı
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6627&m=58&g=1126&o=104&s=1187 nasıl arkadaşlar, alınırmı? hangi rengi seçersiniz? yada daha iyisi varmıdır fiyat olarak...
En koyusu iyidir. ben de ondan kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Fazercanlar. Cumartesi günü Sakarya'dan İzmir'e sürüyorum kısmetse. Güzergahta olan arkadaş var mıdır. Geçerken hem soluklanırım hem tanışmış oluruz. Manisa'da bir arkadaş vardı mesela, buralarda mıdır o
-
27 Aralık 2013, 16:15
Cihan usta Yalova tarafindan gidiceksen mecbur benim ordan geciceksin Yalova'dan sonra 23 km ,Gemlik'ten 18 km once :-) Orhangazi kahvemi icmeden gecme . Cep 542 691 56 46 Yalova civarindzyken ararsan sevinirim
-
27 Aralık 2013, 16:21
CEL1KYELEK adlı üyeden alıntı
Cihan usta Yalova tarafindan gidiceksen mecbur benim ordan geciceksin Yalova'dan sonra 23 km ,Gemlik'ten 18 km once :-) Orhangazi kahvemi icmeden gecme . Cep 542 691 56 46 Yalova civarindzyken ararsan sevinirim
Tamamdır. Evet Yalova tarafından gideceğim kısmetse. Saat 10 civarı senin orada oluyorum sanırım. Gölcükte kahvaltı edicem. Kahvaltıdan çıkarken bi arar uyandırırım seni. Yalovada tekrar konuşuruz tarif edersin
-
27 Aralık 2013, 16:57
Uyanirim ozamana kadar sanirim .Telefonunu beklicem gorusmek uzere .
-
27 Aralık 2013, 17:04
cihan54 adlı üyeden alıntı
En koyusu iyidir. ben de ondan kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Fazercanlar. Cumartesi günü Sakarya'dan İzmir'e sürüyorum kısmetse. Güzergahta olan arkadaş var mıdır. Geçerken hem soluklanırım hem tanışmış oluruz. Manisa'da bir arkadaş vardı mesela, buralarda mıdır o
Banada bir uğrar geçersin artıkın
-
27 Aralık 2013, 17:06
mkaptan adlı üyeden alıntı
Banada bir uğrar geçersin artıkın
Oğluşumu temizliycen sözün var. Hem daha bunun korteji vaar goPro faslı vaar.. Var oğlu var
-
27 Aralık 2013, 22:41
Malibu1773 adlı üyeden alıntı
Fazer dünyasına hoşgeldin abi. Onca zamandır şunu mu bunu mu alsam derken gidip en güzelinden ve temizinden bir fazer buldun kendine, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Arkadaşlar uzun zamandır fazer topiğini incelemiş biri olarak sanırım ilk defa bu topiğe mesaj yazıyorum. Serhat abiyle beraber çalışıyoruz ama onun dışında emin olun birçoğunuzu topikteki paylaşımlarınızdan tanıyor ve biliyorum. Topiğinizi incelediğim süre içinde yerinde duramayan ve fazer aşkı hiç eskimeyen gezgin Cihan'ı, ilk sürüşünde Diyarbakır'dan Ankara'ya fazerını getiren ve akabinde kısa süreli ama uzun kmli geziler yapan "cesuryürek" Erro'yu, fazerının üstüne titreyen ama bir türlü anlayamadığım bir şekilde (muhtemelen yeni bir aşk)gördüğüm en temiz fazerdan vazgeçebilen bu esnada küçük bir zamanlama hatasıyla motorunu alamadığım için aklıma geldikçe kahrolmama sebep olan Mustafa kaptanı ve daha birçok arkadaşı tanımış kadar oldum. Serhat abimin de aranıza katılması vesilesiyle hepinizi selamlıyor ve sessiz de olsa sizi severek takip ettiğimi ve edeceğimi bilmenizi istiyorum. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin dostlar..
-
27 Aralık 2013, 23:44
JAKOBEN adlı üyeden alıntı
Fazer dünyasına hoşgeldin abi. Onca zamandır şunu mu bunu mu alsam derken gidip en güzelinden ve temizinden bir
fazer buldun kendine, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Arkadaşlar uzun zamandır
fazer topiğini incelemiş biri olarak sanırım ilk defa bu topiğe mesaj yazıyorum. Serhat abiyle beraber çalışıyoruz ama onun dışında emin olun birçoğunuzu topikteki paylaşımlarınızdan tanıyor ve biliyorum. Topiğinizi incelediğim süre içinde yerinde duramayan ve
fazer aşkı hiç eskimeyen gezgin Cihan'ı, ilk sürüşünde Diyarbakır'dan Ankara'ya fazerını getiren ve akabinde kısa süreli ama uzun kmli geziler yapan "cesuryürek" Erro'yu, fazerının üstüne titreyen ama bir türlü anlayamadığım bir şekilde (muhtemelen yeni bir aşk)gördüğüm en temiz fazerdan vazgeçebilen bu esnada küçük bir zamanlama hatasıyla motorunu alamadığım için aklıma geldikçe kahrolmama sebep olan Mustafa kaptanı ve daha birçok arkadaşı tanımış kadar oldum. Serhat abimin de aranıza katılması vesilesiyle hepinizi selamlıyor ve sessiz de olsa sizi severek takip ettiğimi ve edeceğimi bilmenizi istiyorum. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin dostlar..
Bütün başlığı analiz etmişsin resmen oldu olacak sen de bir Fazer al da sen de Fazercanlara katıl
-
28 Aralık 2013, 00:36
Arkadaşlar uzun zamandır fazer topiğini incelemiş biri olarak sanırım ilk defa bu topiğe mesaj yazıyorum. Serhat abiyle beraber çalışıyoruz ama onun dışında emin olun birçoğunuzu topikteki paylaşımlarınızdan tanıyor ve biliyorum. Topiğinizi incelediğim süre içinde yerinde duramayan ve fazer aşkı hiç eskimeyen gezgin Cihan'ı, ilk sürüşünde Diyarbakır'dan Ankara'ya fazerını getiren ve akabinde kısa süreli ama uzun kmli geziler yapan "cesuryürek" Erro'yu, fazerının üstüne titreyen ama bir türlü anlayamadığım bir şekilde (muhtemelen yeni bir aşk)gördüğüm en temiz fazerdan vazgeçebilen bu esnada küçük bir zamanlama hatasıyla motorunu alamadığım için aklıma geldikçe kahrolmama sebep olan Mustafa kaptanı ve daha birçok arkadaşı tanımış kadar oldum. Serhat abimin de aranıza katılması vesilesiyle hepinizi selamlıyor ve sessiz de olsa sizi severek takip ettiğimi ve edeceğimi bilmenizi istiyorum. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin dostlar..
çek bi sandalye kardeş...
al sen de bi fazer daha çok yazışalım
-
28 Aralık 2013, 00:43
Fazer dünyasına hoşgeldin abi. Onca zamandır şunu mu bunu mu alsam derken gidip en güzelinden ve temizinden bir
fazer buldun kendine, hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Arkadaşlar uzun zamandır
fazer topiğini incelemiş biri olarak sanırım ilk defa bu topiğe mesaj yazıyorum. Serhat abiyle beraber çalışıyoruz ama onun dışında emin olun birçoğunuzu topikteki paylaşımlarınızdan tanıyor ve biliyorum. Topiğinizi incelediğim süre içinde yerinde duramayan ve
fazer aşkı hiç eskimeyen gezgin Cihan'ı, ilk sürüşünde Diyarbakır'dan Ankara'ya fazerını getiren ve akabinde kısa süreli ama uzun kmli geziler yapan "cesuryürek" Erro'yu, fazerının üstüne titreyen ama bir türlü anlayamadığım bir şekilde (muhtemelen yeni bir aşk)gördüğüm en temiz fazerdan vazgeçebilen bu esnada küçük bir zamanlama hatasıyla motorunu alamadığım için aklıma geldikçe kahrolmama sebep olan Mustafa kaptanı ve daha birçok arkadaşı tanımış kadar oldum. Serhat abimin de aranıza katılması vesilesiyle hepinizi selamlıyor ve sessiz de olsa sizi severek takip ettiğimi ve edeceğimi bilmenizi istiyorum. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler nasip etsin dostlar..
kardeşim hoşgeldin aramıza,
senin de fazerın gelmiş artık
ben fazerımı satsamda bu gruptan kopamam burada çok değerli arkadaşlar edindim
ama erro ya cesur yürek demeyecektin hacım yaa havasından geçilmez artık
-
28 Aralık 2013, 01:11
mkaptan adlı üyeden alıntı
kardeşim hoşgeldin aramıza,
senin de fazerın gelmiş artık
ben fazerımı satsamda bu gruptan kopamam burada çok değerli arkadaşlar edindim
ama erro ya cesur yürek demeyecektin hacım yaa
havasından geçilmez artık
Adamın watsapp'taki tepkiye git bi bak olm. Yıktı ortalığı. Önce twobro sonra braveheart.. Tutamayız artık Erhanı.. Erhan...! Erhan???
-
28 Aralık 2013, 10:24
JAKOBEN bende arkadaşlar. En azından bir kere fazerıma binip kısa bir tur attı. Bir uzun yola bakar fazerlanması...)))
-
28 Aralık 2013, 12:46
merhaba cihan yolun üzerindeyim uğrarsan sevinirim numaram 0530 343 53 91 ahmet
---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
şu an nerdesin cihan? numaran da olmadığı için araya mıyorum:(
-
28 Aralık 2013, 21:03
bugün Cihan yanıma uğradı. Hoş sohbet bir zaman geçirdik, sanki kendisini kırk yıldır tanıyor gibiydim. İyi ki görüştük biraz bilgi de aldım kendisinden, motorların sesini falan kıyasladım. bayağıdır kafa dağıtmamıştım böyle, gerçekten iyi oldu
-
29 Aralık 2013, 02:20
Saga olsun Cihan usta gecerken banada ugradi . Tanisma firsatimiz oldu. Ben cok memnun kaldim . Bilgi ve deneyimlerinden istifade etmeye devam ederiz insalah . :-)
-
30 Aralık 2013, 11:22
Arkadaşlar yok mu fazer satan?
-
31 Aralık 2013, 16:46
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)
Bu Konudaki Etiketler