Sayende...
hayırlı olsun çok temiz duruyor gerçekten...kozmetik olarak bu temizliğin üzerine üzerinden geçieln su birikintisi bile moralleri alt üst ediyor resmen
bu arada manetleri değiştir bence
Evet Manetleri orjinal haline döndürebilirsin.. Ayrıca Bir de tank pedi de siyah, beyaz veya gri tonlarında bir tank pedle değiştirebilirsin
puig camın üstünde silikon var sanki kenarlarına çekilmiş. neden yapılmış olabilirki yada silikon degilde benmi karıştırıyorum
Motoru bilinçli bir kullanıcıdan almışşsınız belli oluyor. bende manetler konusunda hem fikirim. o manetlerle debriyaj 2 parmak fren tek parmak kullanmadıgın taktirde rahatsız eder.
orjinal degilsede öyle kullanman bile rahatsız eder. en iyisi orjinal manet diyorum bende.
Birde anlam veremedigim ve ne oldugunu bilmedigim sol gidona dogru bir ufak kutu gibi birşey var hidrolik kutusuna benziyor ama degil üstünde tuşları var ne olaki
Biraz inceledikten sonra elcik ısıtma oldugunu düşünüyorum ..
Kendi sordu kendi cevapladı.. Akıllı kerata
valla motor çok temiz maaşallah
Güle Güle kullanın
MAnetin orjinali iyidir
elcik ısıtmalar da süper olmuş keza kış günlerinde çok faydasını görürsünüz
bu arada camın kenarındaki silicon cam kenarlıklarıda güzelmiş
hayırlı olsun
manetlerin rengine hasta oldum değiştirirsen makul bir ücret karşılığı senden alabilirim
Tüm yorumlara teşekkürler. Henüz motoruma bir şey taktırmak ya da söktürmeyi düşünmüyorum. (Tank ped hariç). Malum kredi çektim. Manetler iyi bir marka ama benim de içime sinmemişti açıkçası. İleride orijinali ile değiştirebilirim (Yunus mutlaka sana haber veririm.)
Bu arada koç Allianze Sigortadan Kasko bedeli olarak 530 TL. teklif aldım. Bu fiyata kaskolatayım mı ne dersiniz? Gerek var mı kaskoya... (CBR250R için problem etmemiştim ama bu düşündürüyor. Fiyat da makul geldi. Hem de taksitle...)
Ben yaptırırdım.. Zaman içerisinde fiyatın düşeceğini de düşünürsek..
530tlmi bir yanlışlık olmasın :S
Benim motordada o civarlarda idi 1600 ile 2500 arası..
Hiç kazam olmadı bugune kadar.kayıtlarda yok tabi
Motoru bi yakınımın garajına yatılı bıraktığım için fotoğraflayamadım ama devir gününden bir kare. Bilenler biliyor zaten bu motoru
Arkadaşlar bu motor hakkında sizden fikir alabilirmiyim alınır alınmaz en fazla şu kadar verilir gibi.. Telefondan yazıyorum kusura bakmayın buyrun linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48027470/detay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)