Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Aralık 2013, 20:36
Cihan eline sağlık, gerçekten güzel olmuş.
Arkadaşlar o kadar yorgunum ki sormayın...
Çünkü DÜN CBR250R HONDAMI ESKİŞEHİRE GÖTÜRDÜM VEEEEEEEE YENİ FAZERIMLA BUGÜN ANKARAYA DÖNÜŞ YAPTIM. İNANILMAZDI...
Çok mutluyum çok. Orhan bir kez daha teşekkürler.
Reklamlar
-
23 Aralık 2013, 22:12
Malibu hayirli olsun fazerin . Kafaya koydun birhaftada aldin motoru :-) Allah kazadan beladan korusun
-
23 Aralık 2013, 22:28
Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyoruz..
-
23 Aralık 2013, 22:36
Bende 15 gun once yaga ve yaga filtresini degistirdim motul 10_40 5100 kullandim KN yaga filtresi siparis vermistim , siparis verdigim siteden birgun sonra aradilar ellerinde Kn filtre kalmamis bende beklememek icin ellerindeki sunwa marka filtreden gondermelerini i stemistim. Elimde filtre aparati olmadigi icin takarken biraz ugrastirdi , belimdeki 10 yillik kemerimden oldum filtreyi sikmaya calisirken :-) .
Aslinda motoru kis uykusuna yatirmistim, depo ,aku camurluk koruma demiri sokulmustu pazargunu de eksoz borularini sokup temizlicektim havaninda gunesli olmasi , milletin motorlarla gezmesi bana iskence olmaya baslamisti motoru koruma demiri haric toparladim ve hasreti sona erdirdim , yagin degismsi fites degisimini cok farkettirdi fazla sert degildi ama suan yaga gibi kayiyor derlerya aynen oyle olmus .
Koruma demirini takamadim Karamulsel de demir Ustasi İrfan abi var fazer koruma demiri kalibini hazirlicak koruma demiri uretimi icin ona gonderdim , Ayni zamanda farkli motorlar icin koruma demiri orta sehpa arka , yan canta demir uretimi yapiyor fiyatlarida uygun İhtiyaci olan arkadaslar varsa irtibata gecebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Cihan54 usta yapmis oldugun takozda saseye sabitlemede kullanmis oldugun mili ozel olarak mi yaptin yoksa hazir mi almistin . Hazir aldiysan ismi cinsi hakkinda bilgi vebilirmisin . Sirf butarz bisey icn Bursaya gidicem galiba oturdugum ilcede buna yakin ne civata nede mil bulabildim.
-
23 Aralık 2013, 22:42
CEL1KYELEK adlı üyeden alıntı
Cihan54 usta yapmis oldugun takozda saseye sabitlemede kullanmis oldugun mili ozel olarak mi yaptin yoksa hazir mi almistin . Hazir aldiysan ismi cinsi hakkinda bilgi vebilirmisin . Sirf butarz bisey icn Bursaya gidicem galiba oturdugum ilcede buna yakin ne civata nede mil bulabildim.
Hayır hazır değil el yapımı. Bir tornacıya transmisyon milden diş çektirmek istediğini söylediğinde senin için halleder. Zor bişey değil onun için. Sadece kaçlık ve boyunu söylemen yeterli olacaktır onun için..
-
23 Aralık 2013, 23:01
erro adlı üyeden alıntı
ikinci el aldığım 2bro egsozların bugün elime ulaştı..ama malum ankara kış şartlarında ne zaman taktırabilirim pek bi fikrim yok açıkçası...acaip de heyecanlıyım aslında...taktırıp binememek de var işin ucunda
slip on egsoz kullananların hiç birisi alette hiç bir ayar yaptırmadığını söylüyor...değişiklik olmadığını da belirtiyorlar...
benim aklıma takılan bu katalitik konvertör müdür nedir onu iptal edecek miyim...bunun varlığı sesin seviyesinin düşük olmasında etkisi olduğu söyleniyor...
Erhan mükemmel bir sese kavuşacaksın
-
24 Aralık 2013, 01:08
-
24 Aralık 2013, 13:50
Malibu1773 adlı üyeden alıntı
Cihan eline sağlık, gerçekten güzel olmuş.
Arkadaşlar o kadar yorgunum ki sormayın...
Çünkü DÜN CBR250R HONDAMI ESKİŞEHİRE GÖTÜRDÜM VEEEEEEEE YENİ FAZERIMLA BUGÜN ANKARAYA DÖNÜŞ YAPTIM. İNANILMAZDI...
Çok mutluyum çok. Orhan bir kez daha teşekkürler.
hayırlı olsun...
novablue adlı üyeden alıntı
Erhan mükemmel bir sese kavuşacaksın
valla çok övdüler 2bro diye diye başkasını lamaya gönlüm el vermedi..
CEM. adlı üyeden alıntı
erhan abi inanamıyorum gidip aldın demek sonunda egsozu. aldıktan sonra düşünmek yersiz abi boşverrr katalitik emisyon vs vs.
Keyfini almaya bakarsın artık
Hayırlısı olsunn..
aldık kardeşim, emisyon falan düşünmüyom koy g.tüne de acaba iyi ses almak içi iptal ettirmek gerekir mi diye merak ettim..sonradan sökmek zorunda kalmayalım ses seviyesi az olursa diye dedim..
-
24 Aralık 2013, 13:52
-
24 Aralık 2013, 13:56
sanayi işi demiyelim
el yapımı diyelim
erronun meşhur cevabı )
-
24 Aralık 2013, 15:32
erro adlı üyeden alıntı
aldık kardeşim, emisyon falan düşünmüyom koy g.tüne de acaba iyi ses almak içi iptal ettirmek gerekir mi diye merak ettim..sonradan sökmek zorunda kalmayalım ses seviyesi az olursa diye dedim..
Ses seviyesine kafanı takma,bence taktıktan bir kaç gün sonra üzerinde susturucu yoksa susturucu arayışına başlayacaksın ses o derece yani
-
24 Aralık 2013, 15:57
İzmir İl Temsilcisi
Video istiyoruz
-
24 Aralık 2013, 21:21
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, dün baydar motodan orijinal yağ filtresi sipariş ettim. sitede ( http://www.yamahabaydar.com/default.aspx?_Args=ProductImage,2625,OdesisMC,2744 ) 5gh-13340-20 kod lu yağ filtresini aldım. fz6 için yazıyordu fakat elime gelen 5gh-13440-50 oldu. bişey fark eder mi yoksa yanlış fitremi gönderdiler ?
-
24 Aralık 2013, 21:56
jewath adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, dün baydar motodan orijinal yağ filtresi sipariş ettim. sitede ( http://www.yamahabaydar.com/default.aspx?_Args=ProductImage,2625,OdesisMC,2744 ) 5gh-13340-20 kod lu yağ filtresini aldım. fz6 için yazıyordu fakat elime gelen 5gh-13440-50 oldu. bişey fark eder mi yoksa yanlış fitremi gönderdiler ?
filtrenin kutusunda hangi motorlara uyduğu yazar, uygun değilse takmayıp geri gönderin bence. göz göre göre orjinaline para verip bi de riske girmeye gerek yok yani... bendekinin sonu 20
-
24 Aralık 2013, 22:34
FZ6-S'07, FZ6-N'07 modelleri yazıyor
-
25 Aralık 2013, 02:55
cihan54 adlı üyeden alıntı
Şunu okuyunca sesli güldüm bro
çok övdüler diyosun. Çok uğraştılar twobros aldırmak için demiyosun yani
Bıraksak sanayideki Şerafettin ustadan soba borusu alacaktın ya la
tamam arkadaşım teşekkür ederiz telkinleriniz ve tavsiyeleriniz için
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Ses seviyesine kafanı takma,bence taktıktan bir kaç gün sonra üzerinde susturucu yoksa susturucu arayışına başlayacaksın ses o derece yani
susturucusu var üzerinde...sökmeyi düşünüyorum... bakalım uzun yolda takarım belki...
jewath adlı üyeden alıntı
allha adamı baydara düşürmesin yanlış sipariş yollamış bile olabilir...mahle marka alabilirdin başka bi yerden aklında bulunsun..
-
25 Aralık 2013, 11:50
-
25 Aralık 2013, 11:51
Face'de açtığın resme sağ tıkla, "Resmin URL'sini kopyala" diyip, burada resim ekle butonuna tıkla. Açılan pencereye yapıştır diyip onayla...
-
25 Aralık 2013, 12:09
-
25 Aralık 2013, 12:14
Maşallah çok temizmiş haketten. uzun zamandır gördüğüm en temiz Fazer..
Bu arada azmini de kutlarım, sonunda foto paylaşmayı başardın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler