http://s11.postimg.org/t7sxnb18z/201...8_11_50_59.jpg
Cihan usta motora yapmaya planladigim kaucuk parcalat (koruk takozlari) bunlar . Bitane vardi ikinciyide tmin ettik . Yarin is cikisi acik tornaci bulabilirsem incelttiricem . Boyu kurtarmiyabilir suanki haliyle 100 cm, inceltince uc kismi huni oldugundan 90 cm dusucegini tahmin ediyorum , bunun icinde ara bi parca koymayi dusunuyorum . İslenmis halini en kisa zamanda yaptiripaylasirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Play-06
Motorun hayitli olsunn . Allah kazadan beladan basini agritacak sorunlardan sizi. Ve hepimizi korusun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
http://postimg.org/image/9pya7d4b3/
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
http://postimg.org/image/6vaem5aq7/
Cok tesekkur ederim ALLAH hepimizi kazadan beladan uzak tutar insallah.
---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Arkadaslar fz6 fazer ile fazer abs arasindaki fark nedir ? Ve bana fazerle ilgili hani olmazsa olmazlardada yardimci olurmusunuz ?
Arasındaki fark adından da belli olacağı gibi sadece abs olması onun dışında fark yok. Fazer'ın olmazsa olmazları bana göre birincisi siyah puig cam, ikincisi de iyi bir performans egsozdur.
CELIKYELEK, paylaşımını bekliyorum Ben de baya ilerlettim benim takoz projesini, en son boyadan çıktı. Yarın üzerindeki vida deliklerini ve merkez sağlamasını halledicem. Sanırım haftasonuna yetişecek gibi duruyor bakalım
camı degıstırmeyı dusunuyorum fakat aynı seyı eksoz ıcın soyleyemem :D
Egsozun illa, akrep-Ixil-Devil gibi bağırıp çağırıp çığlık atmasına gerek yok. TwoBros gibi Yoshi gibi sakin ve derinden gürlemesi yeter
Yoshi mi? )) Gerçekçi ol ciyanım
fazerda egzos two brodur son noktadır gerisi heyecandır
aynen two brother guzel gıder ama ben nedendır bılmıyorum ama fazerın kendı orjınal eksozunuda sevıyorum sımdı bır eksoz almaya kalksam dunyanın parası cıkacak cebımden :D onun ıcın en ıyısı sımdılık durması :D
---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:15 ----------
unutmadan bırde xenon olayına gecebılırım . ama tam emın degılım karsımdan gelen ınsanların kufur etmesını ıstemıyorum ama aynı zamanda cokda sevıyorum. ısın kotu tarafı bugun motoru aldım hastalandım 1-2 tur atmak nasıp bıle olmadı.
Sakin Ol Şampiyon yakın bir arkadaşımın yoshi egzosunu dinledim oradan biliyorum
traktöre akrep takıcam kısmet olursa ondan sonra cayırtıyı duy sen
Eren Kardeşim bu arada fazerin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
bende eski fazerıma egzos takmamıştım orjinal sevenlerdenim
ama puig cam mutlaka tavsiye ederim
koruma takozun yoksa onu da öneririm (cihan tasarlıyor onla iletişim kurabilirsin işçiliği iyidir, demir ustasıdır kendi)
xenon farkedilmen açısından yararlı bence taktır
kardesım oncelıkle tesekkuler fakat adımı nereden bılıyorsun ona sasırdım dogrusu :D koruma takozu motorda yok onu kendı kafamda tasarladıgım bır yontemle yapmayı planlıyorum olmadı cıhan bey'den rıca ederım ucretı neyse oder o tarzda bır takozda alabılırım. xenon konusuna gelecek olursak evet trafıkde farkedılmek acısından super bır sey bundan oncekı her motosıkletım ve arabama mutlaka ılk yaptırdıgım uygulamam xenon uygulamasıydı . Lakin şimdi elimi vicdanıma koyup düşününcede karşıdan gelen arabanın yol gorusunu nasılda kısalttıgım aklıma gelıyor buda benım kafamı fazlasıyla celıyor.
Sen yine kaşınıyosun Mr. Ferguson. Daha benim egsozu dinleme şerefine nail olmadın olm sen, sadece ucundan duydun. Ben bi geleyim de dinlettircem sana..
Ayrıca, demir ustası değilim olm (Ama keşke olsaymışım, daha çok şey yapardım sanırım). Sadece tasarımcıyım. Zaman içerisinde bazı iş planlarım var, uyarsa birşeyler çıkarabiliriz bakalım. Sen baktın mı WayTake'e?
"CaRPe DieM"
Motoruma binmeden hastanelik oldun dun gece acile kaldirdilar ve hastanedeyim bndeki sansa bak arkadas.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, dikkat etmek lazım. Havalar sert seyrediyo..
nutmadan bırde xenon olayına gecebılırım . ama tam emın degılım karsımdan gelen ınsanların kufur etmesını ıstemıyorum ama aynı zamanda cokda sevıyorum.
Bence fazer e xenon far gerekmiyor orjinal haliyle zaten gece ondeki araclara el kol sallattiriyor kulaklarimda cinlamiyor degil.
Bide xenonla neolucaginidusunemiyorum.
Bi arkadas farin alttarafinda ayar yeri var demisti ama ben distan hicbisey goremedim sokmekmi gerekiyor acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------
CELIKYELEK, paylaşımını bekliyorum Ben de baya ilerlettim benim takoz projesini, en son boyadan çıktı. Yarın üzerindeki vida deliklerini ve merkez sağlamasını halledicem. Sanırım haftasonuna yetişecek gibi duruyor bakalım
Ben takoz isinde ilerliyemiyorum , takozun hammaddesi kaucuk oldugu icin oturdugum ilcede inceltebilicek tornaci bulamadim . Artik kendim bisekilde yapmayi denicem ,bakalim nasil olucak.
hayır koruma demirim yok, full karenaj benim motorum. takozlar markasız ama güzel bişey. ancak yeterli gelmiyor, bu yüzden bi müdahale ya da takoz değişimini şart görüyorum maddi imkanım müsait olduğunda.
ölçüp, hesaplayıp mevcut uzunluğu veririm istersen ancak benim fikrimce mevcut takozların uzunluğu +4 cm daha uzun olsa süper olurmuş. bu haliyle aynaların hizasına gelen kafa karenajının köşeleri yere çarpmaya müsait. kalan kısmı değmiyor yere, bizzati denedim durduğum yerde düşürmüştüm. Allah korudu ki kafa karenajı vurmadı yere, anlatsam inanmayacağınız cinsten bir tesadüfler silsilesi sonucu motor yere değmeden kurtardım ama düz yolda düşürmüş olsaydım kafa karenajı kırılmıştı.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)