Şu kırmızı olana bittim resmen r1 kokuyor
Bu Fazer nasıl bir motordur ya kendi motorum diye demiyorum her fırsatta aşık oluyorum yeniden.
Ölene kadar fazerla devam ...
Şu kırmızı olana bittim resmen r1 kokuyor
Bu Fazer nasıl bir motordur ya kendi motorum diye demiyorum her fırsatta aşık oluyorum yeniden.
Ölene kadar fazerla devam ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-bakimli-fz6fazer-145163364/detay/ satıyoruz:( Kıymetini bilen birine gider inşallah
Hayırlı satışlar olsun alt grenajı Motomarketim Kılıçlı motordan mı aldın
sahtekar yine çıkmış piyasaya
bu sefer ankaradan vermiş ilanı şerefsiz,
ben ölüsüne, dirisine, babasının mezar taşına kadar uzandım kapadı telefonu allahsız
ilan aşağıda ve yine üyelik tarihi aynı adi herifin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45743603/detay
Şöyle bir ilandı bahsettiğim: Tıkla
Ama Kılıçlı hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar. Zaten görüştüğüm kadarıyla da pek iyi intiba bırakmadı bende de. Ben yine yurt dışından getircem galiba zamanı gelince, bakalım.
Ooo birileri Mustafayla irtibata geçmiş.. Ben bilmem, ben gelecem, ekmek elden su gölden bi de gelmişken aktörlüğümü kullanacakmış kerata. Öyle dedi sana da yardımcı oyuncu oscarını veririz o zaman
"CaRPe DieM"
aynı filtreyi r6 sında kullanıp filtrenin yırtılması sonucu hoş şeyler yaşamayan bir tanıdık var. tavsiye etmiyorum. hiflo'da da internette görmüştüm ama başıma gelince doğruladım, size aktarayım. yağ basıncını SIFIR gösteriyor, tıkıyor motoru. by-pass açmıyor filtre. hiflo dan da uzak durun...
---------- Post added 02-12-2013 at 00:00 ---------- Previous post was 01-12-2013 at 23:58 ----------
aynı karenajdan bende var, bunu keserek bu hale getirmişler. normalde koruma demiri için delikleri yok. başarılı ama biraz absürt olmuş sanki. rengi de tutturamamış zaten boya ustası.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
rengini bende pek tutmadım.
Aslında grenajsızda gayet hoş fakat şu r1'e benzeyen gerçekten başarılı olmuş..
Bende çakmaklık usb girişleri düşünüyorum motoruma. fakat nereye oturtsam..
elimdede normal araba navigasyonu var keşke motosiklet için olanını alsaydım.
şimdi bu biraz büyükte geliyor nereye sabitlesem abez duracak.
arkadaslar ankarada yada turkıye gelelınde temız fazer arıyorum tıpını cok sevıyorum ama fzr 8 ,fz6 , fazer, fazer s2 fılan var bunların ne tıp ayrımı var bılmıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-yamaha-r6-r1-600rr-1000rr-vs-takasli-mutlaka-bakin-142971534/detay/ ile takas olabılır fakat benım sehır dısına cıkmam ımkansız bılgılerınıze
ilanınla malesef ilgilenmiyorum. Fakat ilginç gelen, şehir dışına çıkman niye imkansız
Eylül ayındaki izmir motosiklet festivalinin kortej görüntüleri
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın
videoda cihan54 sakarya msk dan adem abi ve oğlu kuşadasından aybars ve utkan net bir biçimde gözüküyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
aynen cem senide haberdar ederiz zaten
hatta şöyle bir planım var
tripod kurup güzel bir viraj çıkışına sizin virajları kameraya alalım
en arkada kim gelicekse ona da gopro takalım süper olmaz mı?
Nerde net bir biçimde gözüküyor la. kendimi göremedim ben
Bi başıma sürdüm olm o kortejde ben. Biraz hızlı geldim galiba size Asıl çekeceğin zaman, o törenden sonra beraber çıktık, o sürüşü çekecektin
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)