Dersine iyi çalışıp gelmiş bu arada akrep değil yoshi kullanıyorum. .
Dersine iyi çalışıp gelmiş bu arada akrep değil yoshi kullanıyorum. .
Yoshi bir arkadaşta var
modifiyeli ybr gibi ses çıkarıyordu
o yüzden yoshiden uzak durun. Fazer egzosunda two brothers son noktadır abiler
ben çok anlamadığım için fikir yüürtüyorum, biraz araştırmak lazım..motora özel yapıldığı için minimum müdahaleye göre üretiyolardı diyecem de bu çakallara güvenemiyom
dediğin gibi fazerın sessizliğine vurulmuştum ama artık zamanı da geldi sanki
bi de anladığım kadarıyla plakalık değişiyomuş ve yanında kit veriyolar yeni sinyalleri ile birlikte..ama orjinal sinyalleri kullanmak isteyen de kullanabiliyomuş...
tamam herkes 2 bro diyor ama cihan ın ses gayet iyiydi...ya da sessiz fazera ne egsoz takarsan tak kulağa iyi geliyor
ha görüntü dersen bişey diyemem hatırlamıyorum...
IXIL ve Akrep çok yırtıyo. O yüzden şahsen tasvip etmiyorum Fazerda. Kulağı en tırmalamayan ve uzun yolda da çok rahatsız etmeyecek markalar TwoBro ve Yoshi bence.. Devil ve Leo da iyi fakat öncelikli değil bence..
Arkadaşlar o satılık two brothers egsoz benim,yaklaşık birbuçuk ay kullandım ve motoru teslim etmeden bir kaç gün önce çıkardım.Egsoz bence bu makinanın karakterini ortaya çıkarıyor,sürüşten inanılmaz zevk almaya başlıyorsun.Tabi zevkler değişir Ses muhteşem ötesi ama en çok faydası farkedilebilirlik tavan yapıyor,arabalara korna çalmaya pek gerek kalmıyor.Ayrıca artçı ile yolculuk yapan biriyseniz (benim gibi)arka selede ki ısınma sorunu ortadan kalkıyor.Karbon olduğundan dışarı sıcaklık vermiyor.Sloganı kullansamıydım acaba !! ARTÇINIZI SEVİNDİRİN.... Motorlar cpu olduğundan yakıt hava karışımını kendisi bir süre sonra ayarlıyor.Müdahaleye gerek yokmuş onu öğrendim.
Bir gün mutlaka ...
Bizim grupta forumdan denk gelmissinizdir Flame ( alper ) onunla yakınızdır izmir mt'den.
Sagolsun kendisini bu konuda baya aydınlatı beni z750si için power comannder dyno testi falan adam baya ugraşıyor
Cihan abi benim konularda dolaşıyordum az evel bi baktım mustafanın eski yazdıgı yorumlara .. paylaşayım dedim
Cem kardeşim eski motorlarını şutlar yeni motorunu kutlarım
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Fazer konusunda ne kadar iyi bir seçim yaptığını ileriki km lerinde daha iyi anlayacaksın.
bazı yorumlardaki gibi fazer basmassan bir 250 cc kadar yakar ama devirli ve hızlı kullanırsan 100 km de 8 litreleri görmen normal olacaktır.
İzmire bir fazerlı arkadaşımız katıldığı için çok mutluyum.Zira seninle birlikte izmirde tanıdığım 4. fazerlı arkadaşımız olacaksın
Umarım en kısa zamanda görüşür,tanışır ve izmir fazer sevenler derneğini kurarız :D . Aklında bu motorla ilgili bir sorun olursa çekinmeden irtibata geçebilir hatta gaziemire kahve içmeye tanışmaya beklerim.Bir zamanlar fazer sevenler dernegi kurucaktık mustafa sattı şimdi fazeri oldumu buZira seninle birlikte izmirde tanıdığım 4. fazerlı arkadaşımız olacaksın
Umarım en kısa zamanda görüşür,tanışır ve izmir fazer sevenler derneğini kurarız :D
saygılar mustafa hocam
Zalımsınız olm
çok fena yakalanmışım ulen
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
bu arada metzeller m5 in ağabeyi m7 yi çıkartmış
Vatana millete hayırlı olsun
http://www.motolastik.com/metzeler-sportec-m7-rr-pmn283
Ohoouuvvv sıradaki pabuçlarımız da belli oldu desene. istikrar kaldığı yerden devam ediyor. M3-M5- şimdi de M7 yapacaz oğlumuza
cihan gel sana bir sekiz alalım Tamam 6 güzel ama yeniliğe açık olmamız lazım
Yok bea. ben oğlanı seviyorum. Bak ona bakım da yaptırıyorum hem. Daha çok yolumuz var bizim oğluşumla
Ne zamandır biniyorsun? kaç km yaptın oluşunla
Bu kadar yav valla.. Bir yıl baya maddi açıdan zorlandım. O yüzden çok gezemedim. Bi de festival organizatörüydüm, onunla ilgilenmekten 2 ay çakılı kaldım, gezemedim önümüzdeki yazı bekliyorum yol yapmak için. o yüzden hazırlıyorum motoru. Bu hafta ağır bakımı yapılıyo işte hayırlısıyla
İyi o zaman bu yaz oğluşunla epey gez hasret gider sonra yavaş yavaş vedalaşmaya hazırlan bence seneye de bu zamanlar sana bir 8 alırız diyorum.
Yok bea, yeni Fazer 8'de egsozu kuyruk altına alırlarsa beyaz bi tane alırım da yoksa zor yani.. Night rod'a kadar devam bununla kısmetse
Herşeyin hayırlısı kardeşim işimiz muhabbet tabi. Önemli olan sevmek...
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)