Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Kasım 2013, 14:57
cihan54 adlı üyeden alıntı
tamam tamam. naptın vstrom'u. siyah olan, uymadı mı.
valla daha beklemedeyim kanka
o gösterdiğim ilandaki motoru istesem hemen alırım ancak 2006 satıp
tekrar 2006 almak ne kadar doğru
gönül abs'li istiyor ama fiyat farkı çok fazla aralarında
bakalım biraz daha bekliyeceğim
Reklamlar
-
12 Kasım 2013, 17:35
kaptan 1150 gs alıp keyfine bak ya ne uğraşıyon vstromla falan...
araziyse arazi, güçse güç, torksa tork...şu an benim bütün kriterlerimi karşılayan tek alet...(1200 gs) ama şartlara göre bugün bunun karşılığı 1150 gs oluyor..
-
12 Kasım 2013, 17:41
İzmir İl Temsilcisi
erro adlı üyeden alıntı
kaptan 1150 gs alıp keyfine bak ya ne uğraşıyon vstromla falan...
araziyse arazi, güçse güç, torksa tork...şu an benim bütün kriterlerimi karşılayan tek alet...(1200 gs) ama şartlara göre bugün bunun karşılığı 1150 gs oluyor..
1150 gsi bende baya araştırdım fakat temizini bulmak çok zor.
Bunun sebebide alan geziyor alan geziyor bir çogu çok yüksek km'lerde düşürülmemişini bulmak ondada zor.
1150 GS advanture. En temizi bunlar idi . piyasasıda 16-20 degişiyor.
Benimde aklımı kurcalayan bir model 1150 gs advanture.
-
12 Kasım 2013, 17:44
CEM. adlı üyeden alıntı
1150 gsi bende baya araştırdım fakat temizini bulmak çok zor.
Bunun sebebide alan geziyor alan geziyor bir çogu çok yüksek km'lerde düşürülmemişini bulmak ondada zor.
1150 GS advanture. En temizi bunlar idi . piyasasıda 16-20 degişiyor.
Benimde aklımı kurcalayan bir model 1150 gs advanture.
valla gezen de motoruna bakıyor..makul kilometre alınabilinir...sonrası şans ve biraz maddiyat meselesi...altından kalkmak zor olabilir tabi ama ben kilometresi biraz düşük fazer aldım ve 1350 tl lik masraf yaptım mesela normali gereğii
-
12 Kasım 2013, 18:21
erhanım 1150 gs benimde aklımda ama temizi yok maalesef olanlarında fiyatları çok yüksek
birde sonuçta bmw alıyorsun abi
parçası bakımı falan japon motorlarına göre çok çok pahalı
sonuçta geliri belli olan insanlarız altından kalkamayacağım maliyetli malları almayı sevmiyorum
ama bir fazer yada v-strom öyle değil parçalar heryerde var
-
12 Kasım 2013, 18:22
mkaptan adlı üyeden alıntı
erhanım 1150 gs benimde aklımda ama temizi yok maalesef olanlarında fiyatları çok yüksek
sonuçta geliri belli olan insanlarız altından kalkamayacağım maliyetli malları almayı sevmiyorum
Tamam al bi Fazer kurtul
-
12 Kasım 2013, 18:29
cihanım senin motorun günahı ne kadarmış
olm sattım kurtuldum ben darısı başınıza
-
12 Kasım 2013, 19:06
Hahah.. Olm motor ustadayken alıcı buldu yav, komik.. Vermedim tabi, dünyanın bakımını yapıyorum verir miyim len. bincem diye yapıyom o bakımı ben Henüz belli değil ne kadar tutacağı. Cumartesi günü motoru almaya gittiğimde öğrenmiş olcam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Bu arada küçük bir dip not; bu hafta sonu extrem bir gün geçirdim ve o günün 45 km'lik bir kısmında motora "85-90 kuruş" kadar yaktırmayı başarmışım
-
12 Kasım 2013, 19:27
kimisi kendi becerisi gereği motordaki aksamaları parçaları da yurtdışından temin ederek kendisi hallediyor...örneğin bi kaç kere rastladım bazı motorların bazı parçaları arabalarda da aynen kullanılıyo ve çok daha ucuza alınabiliyor...bunun için kullandığın motorun kurdu olman lazım tabi ki...
-
12 Kasım 2013, 20:30
erro adlı üyeden alıntı
kimisi kendi becerisi gereği motordaki aksamaları parçaları da yurtdışından temin ederek kendisi hallediyor...örneğin bi kaç kere rastladım bazı motorların bazı parçaları arabalarda da aynen kullanılıyo ve çok daha ucuza alınabiliyor...bunun için kullandığın motorun kurdu olman lazım tabi ki...
Bende motosikletimin bakımlarını kendim yapmayı çok severim ,hatta zevk alıyorum bu işten video falanda çekiyoruz biliyorsun
Ama konu bmw olunca her ne kadarda olsa bildiğinden biraz daha fazla dolu olman gerekiyor.
Bir de her ne kadar yurtdışından birşeyler almayı seven biri olsamda aldığım parçanın fiyatı 150-200$ ve üstü olduğu zaman, boyut büyük oldugunda gümrükte takılma ihtimali de artıyor. artı kargo parası ve gümrük parası eklendimi türkiyedeki fiyattan pahalıya geliyor. yani riskli işler
en iyisi japondan şaşmamak
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Hahah.. Olm motor ustadayken alıcı buldu yav, komik.. Vermedim tabi, dünyanın bakımını yapıyorum verir miyim len. bincem diye yapıyom o bakımı ben
Henüz belli değil ne kadar tutacağı. Cumartesi günü motoru almaya gittiğimde öğrenmiş olcam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Bu arada küçük bir dip not; bu hafta sonu extrem bir gün geçirdim ve o günün 45 km'lik bir kısmında motora "85-90 kuruş" kadar yaktırmayı başarmışım
Kırkayak kamyonla aynı yakmışın
-
12 Kasım 2013, 21:00
Bende motosikletimin bakımlarını kendim yapmayı çok severim ,hatta zevk alıyorum bu işten video falanda çekiyoruz biliyorsun
Ama konu bmw olunca her ne kadarda olsa bildiğinden biraz daha fazla dolu olman gerekiyor.
Bir de her ne kadar yurtdışından birşeyler almayı seven biri olsamda aldığım parçanın fiyatı 150-200$ ve üstü olduğu zaman, boyut büyük oldugunda gümrükte takılma ihtimali de artıyor. artı kargo parası ve gümrük parası eklendimi türkiyedeki fiyattan pahalıya geliyor. yani riskli işler
en iyisi japondan şaşmamak
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Kırkayak kamyonla aynı yakmışın
kırkayağa yaktırmak kolay, iki ayağa yaktırmak mesele yeeeen
-
12 Kasım 2013, 21:21
benim japon kardeşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
hoş geldin diyenlerinde demiyenlerinde ellerine dillerine sağlık. HOŞBULDUK
-
12 Kasım 2013, 21:32
surgent_38 adlı üyeden alıntı
Senin büyük oğlan lastik istiyo kanımca
Egsozların markası nedir..
-
12 Kasım 2013, 22:12
Evet lastik lazım. egsozlar el yapımı sesi çok hoş diyorlar ama ben orjinallerini taktırtıcam. 43 ünden sonra pek kendime yakıştıramadım yoksa çok tahrik edici bir sesi var.
-
12 Kasım 2013, 23:01
surgent_38 adlı üyeden alıntı
Evet lastik lazım. egsozlar el yapımı sesi çok hoş diyorlar ama ben orjinallerini taktırtıcam. 43 ünden sonra pek kendime yakıştıramadım yoksa çok tahrik edici bir sesi var.
satacak mısın üstad..? satıyosan ne kadar düşünüyosun?
-
12 Kasım 2013, 23:22
-
13 Kasım 2013, 00:44
Merhaba arkadaşlar itina ile 231 sayfayı okudum istediğim bilgilerin çoğuna kavuştum Bursadayım bir senedir gsx-r 600 kullanıcısıyım bir ay önce devrettim motorumu biraz daha sakin ve artçı ile daha rahat edebileceğim daha az yakan bir motor arıyordum gsr 600 ile fz6 arasında gittim geldim 1 aydır fz6 ile daha yakından ilgilendim sonrasında 3 tane samimi olduğum arkadaşımdada olması beni etkiledi şimdiki ikilemim ise naked mı yoksa fazer mı oldu yardımcı olursanız sevinirim antalyadan iki tane motor beğendim pazarlığımı yaptım sizden aldığım bilgiler eşliğinde birine sahip olucam yardım ederseniz sevinirim linklerini atıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-harput-motosiklet-ten-yamaha-fz6-2007-model-135293037/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-harput-motosiklet-ten-fazer-600-kirmizi-2007-model-134853385/detay/
-
13 Kasım 2013, 00:48
oguzhanoz adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar itina ile 231 sayfayı okudum istediğim bilgilerin çoğuna kavuştum Bursadayım bir senedir gsx-r 600 kullanıcısıyım bir ay önce devrettim motorumu biraz daha sakin ve artçı ile daha rahat edebileceğim daha az yakan bir motor arıyordum gsr 600 ile fz6 arasında gittim geldim 1 aydır fz6 ile daha yakından ilgilendim sonrasında 3 tane samimi olduğum arkadaşımdada olması beni etkiledi şimdiki ikilemim ise naked mı yoksa fazer mı oldu yardımcı olursanız sevinirim antalyadan iki tane motor beğendim pazarlığımı yaptım sizden aldığım bilgiler eşliğinde birine sahip olucam yardım ederseniz sevinirim linklerini atıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-harput-motosiklet-ten-yamaha-fz6-2007-model-135293037/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-harput-motosiklet-ten-fazer-600-kirmizi-2007-model-134853385/detay/
selamlar..öncelikle araştırman için seni tebrik ederim...en azından bi çok soruya cevpa bulmuşsundur...
naked alacaksan fz6 pek tutulmuyo...ilandaki fazer temiz görünüyor ama antalya motorlarına psikolojik olarak ön yargılıyım nedense...muhtemelen çok sık okuduğum apaçiler yüzünden
fazer ve gsr kullananlara göre gsr ın daha iyi bir performansı olduğu yönünde...daha yırtıcı diyorlar..
-
13 Kasım 2013, 01:07
Arkadaşlar sözünü ettiğim FZ6N'yi aldım sonunda. Apache'den sonra çığır açtı bende. Bir günde 400km yol yaptım. (en son 380deydi tam emin değilim).
Gidiyor ya la alet
-
13 Kasım 2013, 01:09
erro adlı üyeden alıntı
selamlar..öncelikle araştırman için seni tebrik ederim...en azından bi çok soruya cevpa bulmuşsundur...
naked alacaksan fz6 pek tutulmuyo...ilandaki
fazer temiz görünüyor ama antalya motorlarına psikolojik olarak ön yargılıyım nedense...muhtemelen çok sık okuduğum apaçiler yüzünden
fazer ve gsr kullananlara göre gsr ın daha iyi bir performansı olduğu yönünde...daha yırtıcı diyorlar..
Teşekkür ederim bendede antalya ya karşı aynı antipati var ancak harput motor genelde garantili motorlar satıyorlar ve telefonda görüştüğümde oraya kadar geliceğimi servise ve kendi ustama göstereceğimi eğer bir sıkıntıları varsa şimdiden söylemelerini rica ettim teminat ve garanti verdiler o yüzden içim bir parça rahatladı fazer'a bordo renk acayip gidiyor bana çekici
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)
Bu Konudaki Etiketler