Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Kasım 2008, 20:12
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Yeni Kasa 2008 model Fazer 6 (ABS) lar ( 75 beygir )
Eski modeller gibi yine yakıt tüketimi 7 litre midir ?
Eğer öyle ise gerçekten çok fazla. 2008 model 75 beygir fazer 6 kullanıcıları gerçek yakıt tüketimini bildirebilir misiniz ?
VWci adlı üyeden alıntı
Normal kullanimda 7 litre oldukca fazla. Bu kadar yakmamasi lazim.
2008 kasa ABS li fazerler 98 beygir. 75 beygiri yok.
2006 model ABS li kullanıyorum. 180 ve üzeri süratlerde 7 litre yakıyor. normal kullanımda 5-6 lt arası yakıyor.
FZ6 Fazer S2/ABS YENİ - Teknik Özellikler
MOTOR
Tipi Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, öne eğimli sıralı
4 silindir, DOHC
Hacim 600 cc
Çap x strok 65.5 x 44.5 mm
Sıkıştırma oranı 12.2:1
Azami Güç 12,000 dev/dk. 72.0 kW (98BG)
Azami Tork 10,000 dev/dk. 63.1 Nm (6.4 kg-m)
Yağlama sistemi Yağ banyolu karter
Yakıt besleme sistemi Yakıt enjeksiyonu
Debriyaj tipi Yağlı, çok diskli helezon yay
Ateşleme sistemi TCI
Marş sistemi Elektrikli
Şanzıman sistemi Sıralı, 6 vites
Son aktarım sistemi Zincir tahrikli
ŞASİ
Şasi Alüminyum, boru şasi
Ön süspansiyon Teleskobik çatallar
Ön çatal esneme mesafesi 130 mm
Arka süspansiyon Salıncak (monokros)
Arka çatal esneme mesafesi 130 mm
Ön fren Çift disk, Ø 298 mm
Arka fren Tek disk, Ø 245 mm
Ön lastik 120/70 ZR17M/C (58W)
Arka lastik 180/55 ZR17M/C (73W)
BOYUTLAR
Toplam uzunluk 2,095 mm
Toplam genişlik 750 mm
Toplam yükseklik 1,210 mm
Sele yüksekliği 795 mm
Tekerlekler arası mesafe 1,440 mm
Minimum yerden yükseklik 145 mm
Ağırlık (yağ ve dolu yakıt deposu dahil) 207 kg / 212 kg
Yakıt kapasitesi 19.4 litre
Yağ kapasitesi 3.4 litre
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Reklamlar
-
26 Kasım 2008, 18:51
Hic subap ayari yaptiran oldu mu? Ya da 40000 km'ye gelen?
-
13 Aralık 2008, 00:30
şurayı biraz canlandırsak ne güzel olur ama kimse deneyimlerini paylaşmıyor
-
13 Aralık 2008, 00:32
Araştırırsan bol bol bilgi bulabilirsin arkadaşım..
-
13 Aralık 2008, 01:06
kertenkele200 adlı üyeden alıntı
şurayı biraz canlandırsak ne güzel olur ama kimse deneyimlerini paylaşmıyor
Deneyim demekten başka bir şey yazmıyorsun. Sende kullanıyorsan sende yaz deneyimlerinide bizde bir şeyler öğrenelim.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
13 Aralık 2008, 01:11
şu kertenkele boş boş konuşmaktan başka bişey yapmıyor ki
kaç sayfadır okuyorum buraları ikidebir giriyor araya boş boş konuşmuş arkadaş
-
14 Aralık 2008, 19:53
ennginn adlı üyeden alıntı
Deneyim demekten başka bir şey yazmıyorsun. Sende kullanıyorsan sende yaz deneyimlerinide bizde bir şeyler öğrenelim.
katılıyorum,vakit kaybı
-
14 Aralık 2008, 20:06
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
katılıyorum,vakit kaybı
http://www.sahibinden.com/xenon_far_...XQQdisplayitem
PHAETONW12 motoru neden satıyorsun en son yazdıklarında aşırı derecede motordan memnundun
-
14 Aralık 2008, 23:41
ennginn adlı üyeden alıntı
ben yazayım ozaman gayet güzel motor hiç bi sorunum yok ama olan varsa yazsın mesela tps sensöründe sorunu olan bi arkadaş var o buraya yazsa hepimiz yardımcı olmaya çalışacaz.
iyireklam10 adlı üyeden alıntı
şu kertenkele boş boş konuşmaktan başka bişey yapmıyor ki
kaç sayfadır okuyorum buraları ikidebir giriyor araya boş boş konuşmuş arkadaş
arkadaşım sen dolu şeyler yazda seni okuyalım yazmış olduğun yazı ne kadar dolu bi kişilik olduğunu yansıtıyor zaten
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
katılıyorum,vakit kaybı
vakit çok önemli böle sitelerde vaktini öldürme
-
15 Aralık 2008, 01:55
karamurat adlı üyeden alıntı
İşte sana Tps.. Daha çok bilgi ise http://www.fazerturkiye.org/forum2/s...ead.php?t=8292
-
15 Aralık 2008, 02:54
kertenkele200 adlı üyeden alıntı
ben yazayım ozaman gayet güzel motor hiç bi sorunum yok ama olan varsa yazsın mesela tps sensöründe sorunu olan bi arkadaş var o buraya yazsa hepimiz yardımcı olmaya çalışacaz.
arkadaşım sen dolu şeyler yazda seni okuyalım yazmış olduğun yazı ne kadar dolu bi kişilik olduğunu yansıtıyor zaten
vakit çok önemli böle sitelerde vaktini öldürme
iyide güzel kardeşim bizde b motordn alıcaz yada elimizde var bilgi sahibi olmak için giriyoruz sen iidebir araya boş boş laflar yazıorsun ne anlamı kaldı foumda kirlilikten başka senin yazdıklarının
bırakta milet bilgilerini vs.. lerini yazsınlar ...
biz bilgimiz oldugu yerde yazarız senin gibi boş muhabbet yapmayız ...
anlatılacaklar zaten yazılmış..
ben tekrardan bu kaç yapar frenleri kitliyormu diye yazmama gerek yok gerekli bilgiler kaç sayfadır zaten var olmayanlarıda yazabliler senin gibi boş şeyler yazmaasınlarda gerisi önemli değil
-
15 Aralık 2008, 23:29
iyireklam10 adlı üyeden alıntı
iyide güzel kardeşim bizde b motordn alıcaz yada elimizde var bilgi sahibi olmak için giriyoruz sen iidebir araya boş boş laflar yazıorsun ne anlamı kaldı foumda kirlilikten başka senin yazdıklarının
bırakta milet bilgilerini vs.. lerini yazsınlar ...
biz bilgimiz oldugu yerde yazarız senin gibi boş muhabbet yapmayız ...
anlatılacaklar zaten yazılmış..
ben tekrardan bu kaç yapar frenleri kitliyormu diye yazmama gerek yok gerekli bilgiler kaç sayfadır zaten var olmayanlarıda yazabliler senin gibi boş şeyler yazmaasınlarda gerisi önemli değil
güzel kardeşim şu anda senin benim boş laflar yazdığımı yazman bi kere başlı başına boş ve kirliliğin en alası sen onları yazmasan bana cvp hakkı doğmayacak eğer millet buraya motoruyla olan deneyimini yazmazlarsa sende almak istiosan bu motoru neyin bilgisine sahip olacaksın millet bişey yazmadığından ben deneyimleri yazın diorum bu senin yararına aynı zamanda ama sen laf ola beri gele dur sataşıyımda ne olursa olsun fikriyle yazarsan burası çok kirlenir.bak yukarda bi arkadaşın sorununu yazdım nasıl hemen karamurat arkadaşımızdan görüntülü bi şekilde yardım geldi bahsetmek istediğimde buydu işte.ayrıca bu kaç yapar kitliyormu diye sorana biz ilk sayfaları oku diye uyarıyoruz sen rahat ol.he bi bilgin olursa nooolur yaz bizi mahrum etme tabi fazerın varsa!!!
-
16 Aralık 2008, 23:07
-
21 Aralık 2008, 16:30
Arkadaşlar çok Kararsızım Er6 la Fazer arasında şaşırdım hangisini tercih edeceğime yardım ederseniz sevinirim ( İkisinden biri bahara benim olacak inşallah ) eyvallah
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Aralık 2008, 23:56
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çok Kararsızım Er6 la Fazer arasında şaşırdım hangisini tercih edeceğime yardım ederseniz sevinirim ( İkisinden biri bahara benim olacak inşallah ) eyvallah
vayyy demek aynı duygulardayız
-
22 Aralık 2008, 00:17
Yedek parça ve diğer etkenler Fazer diyor..
-
23 Aralık 2008, 00:51
-
23 Aralık 2008, 13:03
kesinlikle yedek parça servis ağı parça fiyatı fazer derim
-
24 Aralık 2008, 00:09
er6 da kötü motor değil ama,vallaha zor seçim,zamanında bende düşünmüştüm,ama ben daha önce çift silindir kullandığım için(gs500) 4 silindir 600lük bir motosiklete daha hevesliydim,fazer nasipmiş,allaha şükür pişman olmadım,10.000 km de aldım,şu anda 33.000 km de,kolay gelsin
-
28 Aralık 2008, 16:35
Arkadaşlar selamlar. Ben de Mondial zat 150'den sonra adam gibi bir motora geçmeye karar verdim (biraz da arkadaşların kanıma girmesiyle). Mondial'den sonra aslında Ankara'da bu işin olmayacağı fikrine kapıldım ama Fazer'a binince heveslendim yine..Mevsim itibariyle henüz acele etmiyorum ama bahara inşallah bir Fazer sahibi olacağım. Er-6f ve Fazer arasında kalmıştım ama burda okuduklarımında etkisiyle Fazer'da karar kıldım gibi. Baharı sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize iyi sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler