Altta ayaklarına üfleyen bi UFO var diyosun gece ve soğuklarda
üstad o araziye gitmek için katedeceğin asfaltı, ya da arazi dışı gezmelerini de düşün, ha sönmez serkan söğüt diye bi eleman var adam tenereyle asfaltta 20bin km yol yaptı toplamda bikaç sefer..memnun olmasaydı satardı başka motor alırdı...facebook ta rüzgarın izinde diye aratabilirsin ama seninle onun öncelikleri farklı olabilir...
en güzeli denemek imkan varsa, diğer türlü karambol işte...
Cihanım Doğum günün kutlu olsun Paşam
Fazer'la birlikte yaşlan inşallah
http://www.youtube.com/watch?v=04V7Llpn6iM
Saolasın Mustafam kaptanım. Fazer'la hergün yeniden doğuyorum bre vstrom bunu yapamaz işte
muhabbet olsun;
iki tane handikapım var...
fazerın tipi çok hoşuma gidiyo ama sürerken gidişini/tipini göremiyorum...
fazerı ilk gönlüme düşüren yanımdan geçen fazerın sessiz gidişiydi yolda ama bi yandan da performans egsoz sesi sevdası giderek içimde büyüyo
bu arada fazer düşünüp bütçesi biraz fazla olanlara aşağıdaki motoru önerebilirim, suzuki gsx 650F 2006-2008 modelleri 16-19 arası değişmekte...yani xj6 yerine alternatif olabilir...sizin görüşünüz nedir onun yerine bu daha iyi olur dediğiniz fazer karakterine yakın olan
Gsxf arkadaşta var. Valla ne yalan söyleyim, benimkinin yanında hiç cezbetmiyo ve arkamdan yürüyemiyo da.. Fazer klasmanında çok da motor yok aslında. cbf600 ve vfr800 arası orta karar bir model bence Fazer.. Bu üçü dışında aralarında bir 4. düşünmek istesem de aklıma gelmiyor şahsen..
şu cümle yeter zaten...fiyatları da çok yüksek açıkçası yaşına göre.belki alt devirleri bir miktar daha canlı olabilir diyicem..ama motoru banditten devşirme olduğu için sağlamlık ya da problemsizlik avantajı olabilir...bi bilgim yok...bahsettiğin modellerde cbf 600 çok sakin ve tipsiz, hornet desen tip standart ve rüzgar alımına müsait, vfr gayet iyi ama şehir içi büyük sıkıntı...
dediğin gibi alternatif pek yok...200 üstü düşünmeyenler için xj6 diversion/f alternatif olabilir o zaman...
beyin cimnastiği yapalım dedim
Geçtiğimiz pazar diverson'la biraz yol yaptık beraber de.. Gayet iyi bir makine. ben beğendim. Bu haftasonu bir Fazer 8 ve diversonla test turu atmayı planlıyorum biraz. Bakim bakim
Bu arada Erhanım noldu oğlan be? aldın mı ustadan?
Tamam. sesteki değişme hakkında yorumunu merak ediyorum. Ben de ağır bakımlarına yarın başlıyorum. Bir kısmını yarın yaptırcam bir kısmını gelecek ay. (Egzantrik gelecek ay)
Tamam söylerim
Yarın; gidon (Furş) bilyasını değiştircem, amortisör keçelerini değiştircem, iridium bujileri değiştircem, radyatör suyunu değiştircem.
Bi dahaki ay; egzantrik zinciri-gergisi değişcek, subap şimleri değişip, ayarı yapılcak. Bunların dışında da ufak tefek ayarlamalar var.
Bi de önümüzdeki hafta gibi, el yapımı bi motor takozu düşüncem var bakalım. Dün akşam ebay'den 35 liraya nerdeyse bi tane alıyodum. Baktım malzeme delrin; ölçülerini de yazmış. Arkadaş elimin altında bunu yapmak için malzeme ve imkanlar mevcut dedim, bakalım
Cihan abi dogum günün sanırım kutlu olsun nice yıllara
Bu arada fazer ile iç viraj tekniginde hiç diz veren varmı ?
Deniyorum fakat daha diz verme boyutuna gelemedim dahada kötüsü çalışmaya bile korkuyorum motoru yatırrım diye
Kafa grenajını söküp stunt hale getirsem ancak güvenim yerine gelir .
Fazer ile iç viraj tekginini kullanıp diz veren bir video bile bulamadım youtubede.
Bulan gören eden olursa lütfen paylaşssın
Boşver extrem'e ekşına gerek yok
Saolasın kardeşim, evet yaşlandık az biraz daha
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)