Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Kasım 2013, 14:41
neredesiniz fazer gençliği
Topic ölmüş yahu
erhan motordan haber varmı? egzantrik olayını hallettin mi?
Reklamlar
-
05 Kasım 2013, 14:42
Sen bıraktın gittin bizi, napalım.. Biz de kendi aramızda konuşuyoruz artık fısır fısır..
-
06 Kasım 2013, 01:10
FZ6 bakmak için İzmir'e gelsem, motora birlikte bakabileceğimiz bir arkadaş var mıdır acaba?
Aklıma yatan, gönlüme düşen motoru almak için İstanbul'dan kalkıp İzmir'e gideceğim ama FZ6 maalesef yabancısı olduğum bir motor.
Sesini dinlesem çok bir çıkartım yapamam mesela.
Yardımcı olabilecek bir forumdaş çıksa ne iyi olurdu, beraber bakardık motora. Ordan da bi yemek ısmarlardım
-
06 Kasım 2013, 01:32
zerzura adlı üyeden alıntı
FZ6 bakmak için İzmir'e gelsem, motora birlikte bakabileceğimiz bir arkadaş var mıdır acaba?
Aklıma yatan, gönlüme düşen motoru almak için İstanbul'dan kalkıp İzmir'e gideceğim ama FZ6 maalesef yabancısı olduğum bir motor.
Yardımcı olabilecek bir forumdaş çıksa ne iyi olurdu, beraber bakardık motora. Ordan da bi yemek ısmarlardım
Tanıdık usta var olmaz mı
Sen yeter ki gel İzmir'e. Her türlü yardımcı olunur
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
06 Kasım 2013, 01:36
mkaptan adlı üyeden alıntı
neredesiniz fazer gençliği
Topic ölmüş yahu
erhan motordan haber varmı? egzantrik olayını hallettin mi?
üstad bitmiş olması lazım..iş yğunluğundan dolayı arayamadım adamı, ama en son konuşmada gayet iyi oldu şimdi bi toparlicam demişti...dün yani..gel al dese bile bir iki gün alamam sanırım...
-
06 Kasım 2013, 01:40
viper17 adlı üyeden alıntı
Tanıdık usta var olmaz mı
Sen yeter ki gel İzmir'e. Her türlü yardımcı olunur
O kadar sevinirim ki arkadaşım. Ne iyi olur.
İzmir'de tanıdığım çok var ama motordan anlayan yok ne yazık ki.
Bile bile ateşe atmak istemiyorum kendimi
Yarın satıcı ile görüşüp ne zaman İzmir'e geleceğimi kesinleştireceğim.
Mesela cuma uygun mudur ki size, görüşüp tanışsak, ustaya gitsek
-
06 Kasım 2013, 02:18
izmirde CEM. ve mkaptan var. Buraya baktıklarında sana cevap yazacaklardır..
-
06 Kasım 2013, 11:37
zerzura adlı üyeden alıntı
merhaba kardeşim
öncelikle bakmak istediğin motorun ilanı var ise burada veya özelden atabilirsin ilk olarak o şekilde yardımcı olabiliriz
eğer motor bilindik veya temiz ise bence öyle kalk gel hem boşa gelmemiş olursun hem paran cebinde kalır
onun haricinde benim herzaman bakım yaptırdığım ustam var ona da gösterebiliriz
-
06 Kasım 2013, 11:57
merhaba kardeşim
öncelikle bakmak istediğin motorun ilanı var ise burada veya özelden atabilirsin ilk olarak o şekilde yardımcı olabiliriz
eğer motor bilindik veya temiz ise bence öyle kalk gel hem boşa gelmemiş olursun hem paran cebinde kalır
Mesaj yolladım dostum...
-
06 Kasım 2013, 13:16
philips xtreme vision mu, night breaker mı? (xenon bir seçenek değildir)
-
06 Kasım 2013, 13:18
ozgurakman adlı üyeden alıntı
philips xtreme vision mu, night breaker mı? (xenon bir seçenek değildir)
Derken aklımda bi soru işareti oluştu tamam, aydınlatma konusunda kalitetliler. Peki Motorda nasıl görünüyorlar. Yani karşıdan baktığında parlaklığı, rengi nasıl görünüyor?
-
06 Kasım 2013, 14:31
cihan54 adlı üyeden alıntı
Derken aklımda bi soru işareti oluştu
tamam, aydınlatma konusunda kalitetliler. Peki Motorda nasıl görünüyorlar. Yani karşıdan baktığında parlaklığı, rengi nasıl görünüyor?
yanlış bilmiyorsam ve gözlemlerim yanlış değilse, normal amülün sarısından çok az daha açık bir rengi var, tıpkı 4300 xenon gibi. yani açık sarı bir renk
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
06 Kasım 2013, 15:16
İzmir İl Temsilcisi
merhaba kardeşim
Bende bu yoruma kesinlikle katılıyorum.
Daha evel forumdan canyoldaş nickli bir üye taaaaaaaa Diyarbakırdan izmire gelecegini söylemişti fz6 için.
Geldiginde motoru beraber servise götürdük lakin kazalı oldugu ortaya çıktı.
Hem o üzüldü hemde ben üzüldüm diyarbakırdan izmire geldigine ayrı bi yanmıştı.
Adama o kadar güveniyor satıcının yaptıgı işe bak.
İlk önce kesinlikle ve kesinlikle fotosu ilanı varsa paylaş bakalım daha sonra satıcıyı ara bak kardeşim servise ıvır zıvıra 2-3 ustaya götürcem kazası sıkıntısı belası varsa hiç getirtme beni de.
Fazerin temizini bulmakta nerdeyse bir 600f kadar zor oldu artık.
İzmirde sana yardımcı olacak arkadaş elbette bulunur.
Ben hafta için manisada okuyorum hafta sonları izmire geliyorum.
cumartesi dersen cumarteside ustaya götürürüz.
Haricinde Mkaptan mustafa ayrıcada yukarda yazdıgı üzere Viper17 = ahmet yardımcı olacaktır sana.
-
06 Kasım 2013, 15:34
-
06 Kasım 2013, 15:40
İzmir İl Temsilcisi
Bizim oğlanlara böyle bi aksesuar da varmış.
Kullanan gören duyan var mı
Sprey Guard Alu diye geçiyo. Merak ettim bak, iyisi mi çok üzerine düşmiyim ben bunun, yan grenajlarla birlikte bunu da almaya kalkarız sonra nemelazım
http://accessories.yamaha-motor-euro...7530000_HR.jpg
Yurt dışında ucuzdur abi fazeri güncellemek lazım alalım alalım
vallaha çokkkk hoşuma gitti.
-
06 Kasım 2013, 15:43
Zaten bu ay ve önümüzdeki ay oğlanın ağır bakımlarına ve derin ayarlarına giriyorum. Onların akabinde başlıyorum makyaja kısmetse.. Sinyal, Stop, elcik, Manet, şerit, grenaj var aklımda. Bunlardan sonra bi de bu zamazingo çıktı.. Bilemiyorum fiyatı falan da önemli tabi
-
06 Kasım 2013, 15:48
Bizim oğlanlara böyle bi aksesuar da varmış.
Kullanan gören duyan var mı
Sprey Guard Alu diye geçiyo. Merak ettim bak, iyisi mi çok üzerine düşmiyim ben bunun, yan grenajlarla birlikte bunu da almaya kalkarız sonra nemelazım
http://accessories.yamaha-motor-euro...7530000_HR.jpg
ahcı lüzumsuz bişey çamur sıyırıcı...
-
06 Kasım 2013, 15:49
olsun Maksat şeklimiz olsun sen naptın aldın mı delikanlıyı ustasından. Ne istedi usta fiyat olarak. Motorun sesinde durum ne?
-
06 Kasım 2013, 15:52
İzmir İl Temsilcisi
Benim motor bazen azami süratleri geçmedigim taktirde bile çamur sıçratıyor topcaseye kadar.
Hem işe yarar hemde cihan abinin dedigi gibi çok karizma duruyor ..
Cihan abi sinyal stop vs vs derken orjinal ilemi degiştirceksin yoksa farklılıgamı gidiceksin. _?
-
06 Kasım 2013, 16:05
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler