Cuma günü talihsiz bir kaza yaptım.
Kırmızı ışıklara yanaşırken bir aracın tam arka kapısı hizasındayken, ön kapı bir anda açıldı ve frene basmaya zaman olmadan ön kapı ile gidon arasına elim sıkıştı. hızım taş çatlasın 10 falandı.
Tek ayak yerde gidiyordum zaten.
Elimi aradan kurtarıp motoru stop ettim hemen ve elimi hareket ettiremediğimi farkettim. Eski eldivenlerimin ömrü dolduğu için perşembe günü dana derisi armode eldiven almıştım halbuki.
Eldiven üzerindeki sert plastik korumalarının hemen üstündeki bölgeye çarptı kapı şansıma.
Eldiveni zar zor çıkarttıktan sonra elimi gördüğümde kan beynime sıçradı. Orta parmak, serçe parmak hizasına kadar kısalmış bi şekilde duruyordu.
Hastaneye gidip film çektirdikten sonra öğrendim ki kapının temas ettiği kemikleri kırmışız.
Doktor ameliyat olacaksın dedi olmazsan orta parmak milimetrik kısa kalacakmış fakat korktuğum için ameliyat olmadım.
Şimdi ise parmakların kangrene çevirme ihtimali olduğunu söyledi doktor. Çok kötü bi durumdayım arkadaşlar. Eğer kangrene çevirirse 3 parmağın kesileceğini söylüyor doktor.
Şuan elim alçıda ve parmaklarımda his kaybı var. Belki de alçı yüzünden bilemiyorum. 1 hafta içinde parmaklar kangrene çevirmezse bir daha sorun olmayacağını belirtti doktor amca.
Ne olur çok dikkatli kullanın araçlarınızı. 2 gecedir düşünüyorum ben böyle bir hatayı nasıl yaparım diye. Ama düşünmek fayda etmiyor işte.
Bu olaydan sonra motora biraz ara vermek benim için en iyisi olacak. Hem ailemi de yeterince üzmüş bulundum ve daha fazla üzmeye hakkım yok.
Bu kışı arabayla tamamlayıp yaza doğru fz8 veya fz1 le sahalara dönmeyi umut ediyorum.
Herkese kazasız belasız güvenli sürüşler...