Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ekim 2013, 17:43
Verem sana gardaşşş senden önemli mi sana 16 bin tl olur
Reklamlar
-
23 Ekim 2013, 17:46
-
23 Ekim 2013, 17:48
Evet ben de bitmiştim fuarda o renge.. Çok tatlı bi renk kombinasyonu sağlamışlardı. Hem mavinin hem grinin tonunu güzel yakalamışlar..
-
23 Ekim 2013, 17:54
aynı renk fazer8 hastasıyız
-
23 Ekim 2013, 17:58
Fazer 8'de beyazı tek geçerim. Heleki aksesuarları ve yan grenaj kapağı ve alt sakalı da beyazsa.. (Bildiğin gelin )
-
23 Ekim 2013, 18:21
Gittiğim eğitimlerde eğitimci hocalarımız motorsiklette abs'nin gerekliliği kişiye göre değişir dedi. Çok iyi olsaydı pistlerde de kullanılırdı demişti. İyi bir plotajın abs li bir modelde apışıp kalacağını söyledi. Araştırdım görüşler hep bu yönde. Ben de çok önemli olmadığını düşünüyorum.
-
23 Ekim 2013, 18:25
MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı
Gittiğim eğitimlerde eğitimci hocalarımız motorsiklette abs'nin gerekliliği kişiye göre değişir dedi. Çok iyi olsaydı pistlerde de kullanılırdı demişti. İyi bir plotajın abs li bir modelde apışıp kalacağını söyledi. Araştırdım görüşler hep bu yönde. Ben de çok önemli olmadığını düşünüyorum.
motor üstünde 40 fırın ekmek yemiş biri için dezavantaj ama bu forumda abs nin kendine zarar getireceği kişi sayısı 2 zorlasan 3 tür...abs yi kuru asfaltta kullanılan bişey diye düşünmeyin..etkisi ve faydası ıslak zeminde...
-
23 Ekim 2013, 18:29
Evet kişiye göre değişir, kimisi motora frenlerine kısa sürede alışırken kimisi yıllarca da binse alışamıyor acemi gibi frenleme yapıyor.
-
23 Ekim 2013, 18:49
diversionun eskilerinde varmış abs. Keşke bırakmasalardı o versiyonu getirmeyi :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35520310/detay
türünün tek örneği
-
24 Ekim 2013, 23:44
umurcan adlı üyeden alıntı
yanılıyor olabilirim ama diversion larda halen var ama diversion f lerde yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
bu ilan da açık ve net gösteriyor ki bizim abs li ya da abs siz motorları 14500-15500 e almak şu durumda çok avantajlı değil alan açısından
-
24 Ekim 2013, 23:57
erro adlı üyeden alıntı
yanılıyor olabilirim ama diversion larda halen var ama diversion f lerde yok..
bu ilan da açık ve net gösteriyor ki bizim abs li ya da abs siz motorları 14500-15500 e almak şu durumda çok avantajlı değil alan açısından
Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
Sizin motor 2. el açısından mantıklı, dediğin fiyata alır, bir sezon kullanıp aldığı fiyata satabilir, o ilan yaz sonundan beri orada
Şu sıralar görüyorum ki tr'de 2. el bazı modeller hariç hiç işlemiyor
Heil Spellcheck
-
25 Ekim 2013, 00:26
Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi
Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
Sizin motor 2. el açısından mantıklı, dediğin fiyata alır, bir sezon kullanıp aldığı fiyata satabilir, o ilan yaz sonundan beri orada
düzgün motorlar genelde sahibindene düşmeden elden dosta tanıdığa gidiyor...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
25 Ekim 2013, 10:01
Eski model olunca model adına bakmadım bile tabi
Ama arada isim dışında nasıl bir fark var o da önemli. Kasada ufak değişiklikler, içi büyük ihtimalle aynıdır.
diversion f tam grenalı olan model...diversion yarım grenaj...
bu arada söyledim mi bilmiyorum, motoru verdiğim usta motor kazası geçirmiş 2 ay sonra sahalara dönebilecekmiş..motoru aldım ustadan..hafta sonu yeni açılan ve arkadaşımın çok övdüğü bir yere bakmaya gidiyorum motoru bırakmak için..konuşacam elemanlarla bakalım
-
25 Ekim 2013, 10:26
Söylemiştin. Hatta o sözünden sonra herkes senden uzak durmaya da başlamıştı
-
25 Ekim 2013, 10:59
ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM SİTEYE TEMİZ FAZER ARIYORUM İLGİLENEN OLURSA YADA SATMAK İSTEYEN OLURSA GÖRÜŞEBİLİRİZ.
-
25 Ekim 2013, 11:01
Adam ustalari kurutuyor bildigin Bunun motoruyla falan ilgilenmeyin, orasini burasini yapmaya kalkmayin valla size de bulasir sonra, sizi de kurutur
-
25 Ekim 2013, 11:10
MEY17 adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR YENİ ÜYE OLDUM SİTEYE TEMİZ FAZER ARIYORUM İLGİLENEN OLURSA YADA SATMAK İSTEYEN OLURSA GÖRÜŞEBİLİRİZ.
Konunun geçmiş sayfalarına bir göz at arkadaşım. Motorunu satılığa çıkarmış olanlar var..
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Adam ustalari kurutuyor bildigin
Bunun motoruyla falan ilgilenmeyin, orasini burasini yapmaya kalkmayin valla size de bulasir sonra, sizi de kurutur
Senin bi bildiğin var ama saklıyosun gibi. Nedir bu işin aslı
-
25 Ekim 2013, 12:41
Evet arkadaşlar
Az önce noterden geldim Kırmızı Fazer'ımı benim kadar iyi bakabilecek bir abimize sattım.Kendisi forumun gizli takipçilerinden
Üye olmasını bilgi paylaşımlarında bulunmasını söyledim
Allah kazasız belasız kullanmak naip etsin.
-
25 Ekim 2013, 12:47
cihan54 adlı üyeden alıntı
Söylemiştin. Hatta o sözünden sonra herkes senden uzak durmaya da başlamıştı
valla iyi ederler kendi sağlık ve şansları açısından
cihan54 adlı üyeden alıntı
Senin bi bildiğin var ama saklıyosun gibi. Nedir bu işin aslı
kendisinin cenabetlik katsayısı benden bir kademe daha azdır
mkaptan adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar
Az önce noterden geldim Kırmızı Fazer'ımı benim kadar iyi bakabilecek bir abimize sattım.Kendisi forumun gizli takipçilerinden
Üye olmasını bilgi paylaşımlarında bulunmasını söyledim
Allah kazasız belasız kullanmak naip etsin.
hayırlı olsun, istanbul dan biri diyordu bayramdan sonra ben almak istiyorum falan diye o almadı herhalde...alana da hayırlı olsun...
-
25 Ekim 2013, 12:48
Hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler