Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Kasım 2008, 22:11
praetorian adlı üyeden alıntı
biraz once er6f topicinde er6f aliyorum yazdigini gordum sanki?
:D
Fazerin fiyatı da kawasakiden çok yüksek değilmiş yani.Daha yeni öğrendim.Kafamız karıştı iyice.BMW F650 Gs'nin fiyatına baktım geçen 24.000 Ytl olmuş.Bak yamaha dolara bağlamamış fiyatları.Belki kış dönemi indirim bile yaparlar.Bir iki ay daha bekleyip biraz para biriktirirsem bir kısmını peşin öderim.Çekerim altıma sıfır fazerimi noktayı koyarım.Bırak diğerleri euroyla satmaya devam etsin.
Reklamlar
-
05 Kasım 2008, 23:48
yav gerçekten fazer kullanıcaları şuraya yazsınlar deneyimlerini sorunlarını bi bakın ben sürekli yazın demekten bıkım hiçmi fazer kullanıcısı yok bu sitede
-
07 Kasım 2008, 12:23
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
S2 var tabi arkadaşım,sen yenisin galiba
www.beldeyama.com.tr diye bir site var,oradan bir bak istersen
yeni değilim arkadaşım istersen sen bi bak öyle konuş boşuna sallama
-
09 Kasım 2008, 19:48
evet naked olarak S2'yi su an icin getirmiyorlar. Fiyatlarda ufak tefek artis olmus sanki...
-
10 Kasım 2008, 00:20
alonso_51196 adlı üyeden alıntı
yeni değilim arkadaşım istersen sen bi bak öyle konuş boşuna sallama
sallama kelimen olmasa senden özür dilerdim arkadaşım,çünkü haklıymışsın,ama buraya mesaj yazan bu forumu kullanan herkes benim gibi kullanıcı ya da fanatik fz6 meraklıları,böyle bir soruyu buraya yazman bana komik geldiği için bende o şekilde bir mesaj yazdım arkadaşım,beldeyamadan bakarsın
varmıymış yokmuymuş,varsa vardır,haa yokmu....eğer yoksa da yakınındaki bayilerle temasa geçersin.belki ellerinde kalan 2008 model fz6 s2 bulursun,mademki interneti kullanıyorsun,mademki ne aradığını biliyorsun,aradığının yerinin burası olmadığınıda bilmelisin arkadaşım,burda herbirimizin senin mesajını okuyup ,beldeyamanın sitesine bakıp ,heee yokmuş artık diye onaylamasına gerek yok arkadaşım
-
10 Kasım 2008, 07:44
98 beygirlik FZ6'lar varsa onlari alabilir cunku S2 FZ6 hic getirmediler...
-
10 Kasım 2008, 18:47
sallama kelimen olmasa senden özür dilerdim arkadaşım,çünkü haklıymışsın,ama buraya mesaj yazan bu forumu kullanan herkes benim gibi kullanıcı ya da fanatik fz6 meraklıları,böyle bir soruyu buraya yazman bana komik geldiği için bende o şekilde bir mesaj yazdım arkadaşım,beldeyamadan bakarsın
varmıymış yokmuymuş,varsa vardır,haa yokmu....eğer yoksa da yakınındaki bayilerle temasa geçersin.belki ellerinde kalan 2008 model fz6 s2 bulursun,mademki interneti kullanıyorsun,mademki ne aradığını biliyorsun,aradığının yerinin burası olmadığınıda bilmelisin arkadaşım,burda herbirimizin senin mesajını okuyup ,beldeyamanın sitesine bakıp ,heee yokmuş artık diye onaylamasına gerek yok arkadaşım
senden ne özür bekleyen var ne de beldeyama ya bakmanı isteyen bakan bakar boşuna kasılmana gerek yok arkadaşım
VWci adlı üyeden alıntı
98 beygirlik FZ6'lar varsa onlari alabilir cunku S2 FZ6 hic getirmediler...
peki bişi sorcam VWci bu motor da beldeyamanın sitesinde yok da sahibinden.com da buldum. bu motor s2 diye geçmiyor demi 98 bg lik olan??
-
10 Kasım 2008, 21:35
senden ne özür bekleyen var ne de beldeyama ya bakmanı isteyen bakan bakar boşuna kasılmana gerek yok arkadaşım
eyvallah ,rahat ol arkadaşım,zira kastıran ben değilim sana kolay gelsin arkadaşım
-
10 Kasım 2008, 21:55
biz deneyimlerinizi yazında canlandırın dedik topiği siz başladınız laf atmaya birbirinize yav yapmayın gerek yok
-
11 Kasım 2008, 22:33
kertenkele200 adlı üyeden alıntı
biz deneyimlerinizi yazında canlandırın dedik topiği siz başladınız laf atmaya birbirinize yav yapmayın gerek yok
deneyimlerimi elimden geldiğince paylaşıyorum zaten,ama özellikle sormak istediğiniz birşey olursa biliyorsam cevaplarım,zaten devamlı takip ediyorum topiği,laf atışmak kısmı ise bana göre problem değil,ben arkadaşın sorusunu yanlış anlamışım,o da bana karşı biraz hassas davrandı,olur böyle şeyler,yeterki kötü niyet olmasın
-
12 Kasım 2008, 00:44
-
12 Kasım 2008, 08:22
peki bişi sorcam VWci bu motor da beldeyamanın sitesinde yok da sahibinden.com da buldum. bu motor s2 diye geçmiyor demi 98 bg lik olan??
Gecmiyor...Bunlardan artik tek tuk kalmistir...Cunku bunlar 2006 spesifikasyon...Bazilarinin gumrukleme tarihinden dolayi model yillari 2007 olarak geciyor.... Dolayisi ile motorlar S2 degil cunku S2'ler teknik olarak 2007'den itibaren cikti...S2'ler 2007 spesifikasyondan itibaren var oldugu icinde "S2" teknik olarak 78bg - 98bg ayriminida yaninda getiriyor.
-
12 Kasım 2008, 10:41
walla ben buraya kadar gelceğini bilseydim hiç mesaj atmazdım
ama amaçtan şaştığım için pardon beyler
bu arada beldeyama ya mail atmıştım fz6 s2 ile ilgili 2009 da bu modeli satmak gibi bi projelerinin olduğunu anlatan bir cevap attılar...
Gerçekten beldeyama'yı bu konuda tebrik etmek lazım.Motosikletleriyle ilgili herhangi bir sorunuza 24 içinde cevap veriyorlar. Şimdiye kadar ne zaman mail attıysam 24 saat içinde cevap gönderdiler. Honda'yada 2 hafta önce bir mail atmıştım hala cevap gelmedi sanırım hiç gelmeyecekte!!!
Beldeyamayı bu hassasiyetinden dolayı tebrik ederim
-
12 Kasım 2008, 11:25
ya ben bşy soracağım bu fz6 lara yuvarlak far takılabiliyo mu chopper farı gibi
-
22 Kasım 2008, 17:55
Slm arkadaşlar.Yaklaşık 1 ay önce F650 imi pert ettim.Karşı taraf suçlu olduğundan önümüzdeki hafta yaklaşık 6500 ytl. alıcam.Üzerine bir miktar daha ekleyebilirim ancak çok fazla değil.Gönlüm Z750S den yana ama bu fiyatlara bulmak neredeyse imkansız.Diğer alternatif ise FZS600 Fazer 2002-03 modellerden hani şu boru şaseli olanlardan.Aranızda bu motoru kullanan varmı.İnternetteki araştırmamda çok fazla bilgi bulamadım ama ulaşabildiğim bilgiye göre kullanıcıları bu motordan çok memnunmuş.Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler...
-
22 Kasım 2008, 17:56
skull bilgiler için sağol...
-
22 Kasım 2008, 21:35
yamaha fazer 600 almayı düşünüyorum.Ama abs fren sistemine sahip bir motor mu almalıyım yoksa abssiz mi almalıyım.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum Email adresim patron_zeki225@hotmail.com lütfen bilgilendirin.
-
22 Kasım 2008, 22:44
deneyimlerimi elimden geldiğince paylaşıyorum zaten,ama özellikle sormak istediğiniz birşey olursa biliyorsam cevaplarım,zaten devamlı takip ediyorum topiği,laf atışmak kısmı ise bana göre problem değil,ben arkadaşın sorusunu yanlış anlamışım,o da bana karşı biraz hassas davrandı,olur böyle şeyler,yeterki kötü niyet olmasın
Ben sana fazerle ilgili değilde CBF 150 ile ilgili deneyimlerini sormak istiyorum.Nasıl memnun musun CBF 150'den?Ben de satmaya kıyamıyorum cbf 150'yi.Galiba sonunda senin gibi hem fazer hem CBF 150 sahibi olucam.Uludağın eteklerinde yaşıyorum.Yazın burada 50-80 km menzilli gezilecek çok yer var.Yakıt ekonomisiyle,rahatlığıyla günlük kullanım için mükemmel motor CBF 150.Enduro yapıyorum resmen.Köy yollarında traktör yollarında çamurun içinde kullandım 8.000 km.Daha hiç bir sorun çıkartmadı.Ancak uzamak için ikinci bir motor , bi fazer şart bize
-
24 Kasım 2008, 13:23
Arkadaşlar Yeni Kasa 2008 model Fazer 6 (ABS) lar ( 75 beygir )
Eski modeller gibi yine yakıt tüketimi 7 litre midir ?
Eğer öyle ise gerçekten çok fazla. 2008 model 75 beygir fazer 6 kullanıcıları gerçek yakıt tüketimini bildirebilir misiniz ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
24 Kasım 2008, 14:28
Deryali adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Yeni Kasa 2008 model Fazer 6 (ABS) lar ( 75 beygir )
Eski modeller gibi yine yakıt tüketimi 7 litre midir ?
Eğer öyle ise gerçekten çok fazla. 2008 model 75 beygir fazer 6 kullanıcıları gerçek yakıt tüketimini bildirebilir misiniz ?
Normal kullanimda 7 litre oldukca fazla. Bu kadar yakmamasi lazim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler