Denemek lazım artçı konforu bizim gibiler için önemli
Denemek lazım artçı konforu bizim gibiler için önemli
Şu an forumu sinsi sinsi dikizleyen mkaptan mustafamla İzmirde incelemiştik yakışıklı makineyi.. Orada dikkatimizi çekmişti bu artçı selesi muhabbeti
Ne de olsa Fazer..
Ama Yamaha'yı hep kınamışımdır ve yeni modelde yine kınıyorum. Arkadaş ne o sinyal yaa
cenabetliğim dalga dalga yayılıyor....
benim alete bakacak usta tatilde motor kazası geçirmiş...bel falan kırılmış adamın...baya da ağır bi kazaymış...neyseki yaşıyo...
egzantirik için riders ın yeni ustasına verdik, hakan erdoğan çok övdü onun bandit i yapmıştı...adam kaza yapmış işte...metin ustayı deneyecem işte...
bu arada forumdakiler için bilgilendirme yapayım, metin usta her motora bakmayan kaprisli bi adam, kişinin motorun tipini tavrını beğenmezse dükkana sokmaz adamı...ben yaz başı gittim bileği kırıktı bi halt yapamadı geri döndüm.
Eyi hadi tez zamanda halledersin inşallah
Heil Spellcheck
Beyler. Würth veya castrol zincir spreyi alıcam net üzerinden siparişle. En ucuz neresidir, var mıdır bilen arkadaş. Benim castrol'ü tükettim de
hacım fiyatlar hepsinde aynı hemen hemen.Ben uzunca bir zamandır würth kullanıyordum geçenlerde castrol aldım ondanda memnun kaldım
arada fiyat farkı varsa bence castrolden devam et boşuna fazla para vermeye gerek yok
feyizoğlunda 400ml motul var 40 tl biraz pahalı ama kalite nasıl merak ediyorum
bi dahakine motul alabilirim
Ben bitirdiğim Castrol'ü 7 liraya almıştım Carrefour buna kampanya yapmıştı. ikişer üçer almıştık arkadaşlarla ama tükendi bu da be
Sorma hacım. ilanı 40 binde açtım. ilanı kaldırdım motor 46 bine geldi bir ayda nereye gitti bu km'ler anlamadımki
f-p olarak en iyisi ipone 750 ml bence... bi sürü zincir yağı denedim bu gerçekten parasını hakediyor.
erhan, ank'da işini ve fiyatını çok beğendiğim usta var lasımsa...
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)