Aynen öyle. Allahtan tekrar geri aldık,şimdi yakın arkadaşımda. Bayramdan önce fabrika lastikleri vardı üzerinde söküldü yeni takıldı. İzmirde zafer motor baktı. böyle motor varmı daha diyor
Aynen öyle. Allahtan tekrar geri aldık,şimdi yakın arkadaşımda. Bayramdan önce fabrika lastikleri vardı üzerinde söküldü yeni takıldı. İzmirde zafer motor baktı. böyle motor varmı daha diyor
E doğru diyor. Bu motor "Nerde o eski bayramlar" sözünde bahsedilen eski bayram beyaaa
"CaRPe DieM"
Ne desen haklısın valla. Benim ilanımı kaldırmamın sebeplerinden biri de oydu aslında.. Hem Fazer'dan sonra tatmin edebilecek ve Fazer'ı aratmayacak ne alabilirimki düşünceleri; hem de motoruna benim gibi titiz bakan üzerine titreyen birini bulup ondan motor alma şansımız olur mu ki diye düşünerekten..
hiç olmadı biraz bekleyip fz8 olabilir diyorum. FZ8 fazer niye düşünmüyorsun?
bu lanet akü nün yuasa olan 230 lu fiyatlar, tam kodunu vs bilmiyorum gerçi...
üzerinde orjinal akü var (yuasa, yani orjinal diye biliyorum), daha önce bir kere mallığımdan ötürü boşaltıp şarj etmiştim...sonra yine mallığımdan dolayı farı açık unutunce zayıflamıştı ve kendine gelmişti...
yakın zamanda bir akü ihtiyacım doğacak gibi, özellikle kışın uzun süreli çalıştırmazsam...onun için bakıyorum...
Evet fz6 nın arka kısımdan görüntüsü daha güzel. FZ8 de çok dolu ve iri duruyor ama gönlüm temiz fz6 dan yana. İzmir de işi bilen kişiler ile görüştüm ben bir şey demeden daha fz8 harika bir motor bindiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın diyolar. Dünyada racıng devrinin bittiğini ve kimseye tavsiye etmediklerini söylüyorlar. Özcan abi de z800 çok güzel diyor.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Yuasa akü YT12B-BS Akü fz6 akü fazer geçen haftalarda izmirden (burak21) aldık 230 tl. Hazırlanışı var biraz riskli. İşi bilen birinin yapması gerekir.
Şuan bir şey yok aslında,belki küçük 250cc bir şey alabilirim.Araba almam lazım öncelikle arabadan bir şey artarsa o zaman bakıcaz artık tekrar motor seçeneklerine.Az önce motora baktılar yarın bir aksilik olmazsa satışı yapıcaz.Gider ayak bende pişmanlık moduna girmeye başlıyorum galiba Yok fiyatına veriyorum makinayı ama hayırlısı artık.
Bir gün mutlaka ...
yeni zam gelmiş. Burak ta geçen haftalarda 210 tl di dedi.
"CaRPe DieM"
Arkadaşlar FZ8 FAZER için ne düşünüyor sunuz?
Çevremde çoğalmaya başladıkça dikkatimi çeken, devamlı aklımı çelmeye çalışan, yakıtından şikayetçi olunduğunu duyduğum, renk kombinasyonları ve çizgileri öyle böyle olmayan yakışıklı kerata kısaca.. Bir de gördüğüm kadarıyla artçı selesinde enteresan bi eğim var. Sanki artçı konforu çok düşükmüş gibi bi hisse kapılıyorsun.
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)