Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ekim 2013, 11:33
Arka maşayı ve jantlarda ki yağ kalıntılarını ve zinciri temizlemek için mazot vs kullanarak temizlik yaptım.Ancak nasıl olduysa balata ve diske mazot bulaştı.Bir şişe würt balata spreyi bitirdim ama yinede frenler eski haline gelmed çok zayıflar şuan.Pratik çözüm sunabilecek var mı?
Reklamlar
-
21 Ekim 2013, 11:34
Gazyağı temizler. Fakat kullanımdan sonra iyice silip en azından bir iki gün tamamen uçmasını beklemen gerekebilir..
-
21 Ekim 2013, 11:37
Arka maşa ve jantlardaki yağı en pratik olarak ıslak mendil ile silin süper oluyor. Yıkayarak çıkartamadığım yağı ıslak mendil bir kerede çıkartabiliyorum
-
21 Ekim 2013, 11:37
Balataları sökmek gerekir mi yok sa disk ve balata arasından püskürterek uygulamak yeterli midir sence?
-
21 Ekim 2013, 11:40
cihan54 adlı üyeden alıntı
VFR800'ü ben de hep merak etmişimdir. Oturuş pozisyonu açısında farkı ne kadardır acaba
ben deneyemeyip sadece üzerine oturmuştum...gidon yükseltme olmasına rağmen oturuşu cbr250r gibiydi, yani hafif öne meyil var ve beni düşündürmüştü, cbr250 nin oturumu görece dik olmasına rağmen beni çok rahat ettirmiyodu...fazerdan daha eğik olduğu kesin vfr nin
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Arka maşayı ve jantlarda ki yağ kalıntılarını ve zinciri temizlemek için mazot vs kullanarak temizlik yaptım.Ancak nasıl olduysa balata ve diske mazot bulaştı.Bir şişe würt balata spreyi bitirdim ama yinede frenler eski haline gelmed çok zayıflar şuan.Pratik çözüm sunabilecek var mı?
boşver hocam arka fren çok işe yaramıyor zaten...
şaka bi yana balatalar bu tür sıvıları yapısı itibariyle emiyor, sen yüzeyi temizlesen bile alttan gelen tekrar yüzeye çıkıyor, yani temizlenmesi ancak gaz yağı içinde bekletmekle olur...balata değişim zamanın yakınsa değiştirmek en güzeli...
-
MNS-FZ6 adlı üyeden alıntı
Arka maşa ve jantlardaki yağı en pratik olarak ıslak mendil ile silin süper oluyor. Yıkayarak çıkartamadığım yağı ıslak mendil bir kerede çıkartabiliyorum
Ben maşa ve jantlarda gazyağı veya iş yerinden temin ettiğim Mavex isimli özel bi temizleyici sıvı ile temizliyorum
Balataları sökmek gerekir mi yok sa disk ve balata arasından püskürterek uygulamak yeterli midir sence?
Sökmeye gerek olacağını sanmıyorum
-
Gaz yağı en iyisi ama motoru kapalı bir yere koyuyorsanız kokusu epey rahatsız ediyor. Zincir temizleme işinde gaz yağı süper
-
21 Ekim 2013, 11:42
Gaz yağı en iyisi ama motoru kapalı bir yere koyuyorsanız kokusu epey rahatsız ediyor. Zincir temizleme işinde gaz yağı süper
Bu iş için üretilmiş gibi
-
21 Ekim 2013, 11:44
Bende gaz yağından vazgeçmeyenlerdendim ama bazen bulmak gerçekten zor oluyor.El altında olmayınca mazotla halledelim dedik.Ama yağlayıcı özelliğini unuttuk Mazotta çok iyi aslında,hatta bazı motor üstadları gaz yağı yerine mazot öneriyor.Gaz yağı paslanma yaptırıyormuş vs. vs. Ama mazot kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyormuş zor yoldan öğrendik.
-
21 Ekim 2013, 11:46
Cihan adapazarın dan mısın?
-
21 Ekim 2013, 11:47
Cihan adapazarın dan mısın?
Aynen üstad Senin R6'yı belki daha önce görmüşümdür..
-
21 Ekim 2013, 11:56
Özcan karakuş tanıdığım sevdiğim bir abimizdir. MotoruAkyazıdan aldık. Askerliğimi adapazarında söför olarak yaptığım için adapazarını bilirim.
-
21 Ekim 2013, 11:58
Özcan Karakuş'u bilirim. Ben de acemiliği Manisada yaptım, az çok biliyorum ben de orayı Bu tarafa yolun düşerse illaki beklerim, geldiğinde çayımı içmezsen çok da ağır konuşurum
-
21 Ekim 2013, 12:08
Adapazarın da 16 ayım geçti. insanlıkları kişilikleri hakikaten çok iyi. Çoğu yerini gezdim. Sağ olsun binbaşımız gezerdi biz de sebeplen dik. Yazın ordaydık. Bende Yolu düşen tüm arkadaşları beklerim. Gelin spile çıkalım. Cihan sen bilirsin spili.Çok istikamet vermişlerdir
-
21 Ekim 2013, 12:12
hahah.. Spil'in sabah soğuğunu unutamam valla. Spilden esen soğuk esinti yakıyodu resmen Geçtiğimiz Ağustosta Ege turuna çıktığımda uğradım Manisa'ya. Bir de Geçen ay İzmir motofest'e giderken uğradım. Manisa kebabı ve ünlü macunu.. Hey gidi Manisa
-
21 Ekim 2013, 13:25
ARCHANGEL egsozu niye satıyon üstad...egsoz güvenlik olarak faydalı da fazerın orjinal sesini de çok seviyom ben...egsoz arada düşünüyom ama sonra vazgeçiyom
-
21 Ekim 2013, 14:37
Motoru satılığa çıkardım,egsoz üzerindeyken fiiyat biraz yüksek kalıyordu.Herkes egsoz sevmiyor sanırım.Valla zor çıkardım içim cız etti.Two başka birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum.Bu motoru uzun süre kullanacak olsam kesinlikle two brothersla kullanırım.
-
21 Ekim 2013, 14:38
Motoru satılığa çıkardım,egsoz üzerindeyken fiiyat biraz yüksek kalıyordu.Herkes egsoz sevmiyor sanırım.Valla zor çıkardım içim cız etti.Two başka birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum.Bu motoru uzun süre kullanacak olsam kesinlikle two brothersla kullanırım.
hayırlı olsun şimdiden...aklında ne var peki...
-
21 Ekim 2013, 15:13
-
21 Ekim 2013, 15:14
Tertemizmişti de maşallah.. O nasıl bir km'dir. Siz gerçek misiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler