Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ekim 2013, 19:49
kardeşim özel mesaj atamıyorum nedense kargo ne kadar tutar ki.
Reklamlar
-
08 Ekim 2013, 20:18
Mesajarın ulaşıyor. Ben işten eve geçtim de şimdi girebildim, gördüm mesajlarını. Cevapladım. Biraz pimpirikli biriyim bunun için kusuruma bakma, kızıyor olabilirsin sorularıma
-
09 Ekim 2013, 23:50
Arkadaşlar Motorumu Kapalı Garajdan Alıp Yeni Aldığım Evimin OtoParkına Koymak İstiyorum Nasıl Bir Güvenlik Tavsiye edersiniz _?
Zincirim Var Disk Kilidi de Alsam Yeterli Olur Sanırsam ????
-
09 Ekim 2013, 23:56
cekokk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motorumu Kapalı Garajdan Alıp Yeni Aldığım Evimin OtoParkına Koymak İstiyorum Nasıl Bir Güvenlik Tavsiye edersiniz _?
Hırsıza kilit yok derler ya o doğru. Eve bile soksan almayı kafaya koyan adam bi şekilde alır onu.
İyice kalın zincirler ve sağlam bir kilit, zincir kilidi vs ne varsa bas Bir de kalınından branda
Heil Spellcheck
-
10 Ekim 2013, 00:09
Sadece bir alarm ve bir branda...
-
10 Ekim 2013, 01:39
Sorunnnnnnn....
Yağ ve yağ filtresini değiştirdik bugün yağımız tam filtremiz K&N herşey süper fakat yağ lambası yakmaya başladı az önce bitti işimiz turladım bir kaç km yüksek devirde denedim fakat geçmedi :S çok canımı sıktı başına gelen var mı acaba ?
-
10 Ekim 2013, 01:46
cekokk adlı üyeden alıntı
disk kilidini alarmlı al...zincire ek olarak bi de şifreli kilit almanı öneririm
http://www.erdoganlarbisiklet.com/aksesuar/kilit/trelock-ks-204-sifreli-sipral-kilit-1000mm-8-mm.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
gokocan92 adlı üyeden alıntı
Sorunnnnnnn....
Yağ ve yağ filtresini değiştirdik bugün yağımız tam filtremiz K&N herşey süper fakat yağ lambası yakmaya başladı az önce bitti işimiz turladım bir kaç km yüksek devirde denedim fakat geçmedi :S çok canımı sıktı başına gelen var mı acaba ?
pompada problem olabilir
müşürde problem olabilir
bazı motorlarda değişik filtrenin yağ lambasını yaktığı söyeniyor ama kn kullanan bi çok kişi var..
eksik yağ koymuş olabilirsin...
-
10 Ekim 2013, 01:48
3Lt yağ koydum az mı geldi acaba. fakat çubuğa baktığımızda çubuk komple yağlı geliyor.
yarın pompa ve müşüre bakayım veya baktırayım o halde ben :/
-
10 Ekim 2013, 02:00
3Lt yağ koydum az mı geldi acaba. fakat çubuğa baktığımızda çubuk komple yağlı geliyor.
aslında yağ müşürü kolay kolay bozulacak bişey değil...ama yağ değiştirdiğin zaman yanması ilginç yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
evet beyler var mı kullanıcı el kitabı olan
-
10 Ekim 2013, 02:00
Bende ki şans işte olmuştur birşey
-
10 Ekim 2013, 02:03
beyler biraz kısa oldu, sabah motor ısınırken alelacele çektim videoyu..benim motorun sesi rolantideyken bu şekilde...bazen soğukken duyulmuyo...ama özetle olay budur...
-
10 Ekim 2013, 09:05
3 litre yağ az değil fazla. Filtre değiştirmediğinde 2,5 lt, filtre değiştiğinde 2,7 lt kadar koymalısın. Filtre takılmadan önce yağa doyuruldu mu? Filtre doğru torkla sıkıldı mı? Sorunun filtreden olduğunu düşünmüyorum, çünkü ben de devamlı Simota ve K&N kullanıyorum. Mesela şu an üzerinde K&N var. Yağın değerleri nedir, kaçlık yağ kullandın?
erro adlı üyeden alıntı
Bende kullanıcı kitapçığı da servis manuel'i de var (PDF olarak) ama evde. İstersin mi gardaşş
erro adlı üyeden alıntı
beyler biraz kısa oldu, sabah motor ısınırken alelacele çektim videoyu..benim motorun sesi rolantideyken bu şekilde...bazen soğukken duyulmuyo...ama özetle olay budur...
http://youtu.be/lOF3UkwwvsI
Eve gidince kesin izliycem
-
10 Ekim 2013, 09:36
Sorunnnnnnn....
Göktuğ geçmiş olsun kardeşim. dedim sana bizim burda yapalım diye önemli bir şey değildir. ama 3 litre yağı komple koyduysan o biraz fazla olmu. 2.7 yada 2.8 litre koymalıydın.
Büyük bir sorun olduğunu zannetmiyorum umraım ufak birşeydir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
erro adlı üyeden alıntı
http://youtu.be/lOF3UkwwvsI
Erhan ses bence normal, belki de videoda çok duyulmuyordur yani bana az geldi.
-
10 Ekim 2013, 09:41
cihan54 adlı üyeden alıntı
Bende kullanıcı kitapçığı da servis manuel'i de var (PDF olarak)
ama evde. İstersin mi gardaşş
pdf olmaz kardeş...motoru alırken sahibi vermişti..dedim faturası duruyo mu..çüş demesine ramak kalmıştı adamın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
mkaptan adlı üyeden alıntı
Erhan ses bence normal, belki de videoda çok duyulmuyordur yani bana az geldi.
videoda da ben duyuyorum sesi... yani normalde nasılsa videoda da öyle...ama diğer kullanıcılar tarafından farkedilememesi güzel bişey..
yani egzos uğultusu genel sese hakim olmalı, başka bir şey duyulmamalı diye düşünüyorum...ama motor sanki yağsız çalışıyomuş gibi bi ses hissediyorum...
-
10 Ekim 2013, 09:41
erro adlı üyeden alıntı
aslında yağ müşürü kolay kolay bozulacak bişey değil...ama yağ değiştirdiğin zaman yanması ilginç yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
evet beyler var mı kullanıcı el kitabı olan
http://img842.imageshack.us/img842/3728/5xlj.jpg
Beyler buyrun fazer kullanıcı el kitabı bu linkten download ederbilirsiniz
https://www.dropbox.com/s/vga9d3qup6...%20%281%29.pdf
-
10 Ekim 2013, 10:15
Aynı fikirdeyim. Motordan egsozun dışında ses gelmemeli. Heleki dizel motor gibi çalışma sesini kınıyoruz. Anlayana
-
10 Ekim 2013, 11:19
Motorunuzdan abudik gubudik sesler mi geliyor çözümü burda; değiştirin egsozunuzu benim gibi susturucuları çıkardınız mı kendi sesinizi bile duyamıyorsunuz.Kesin çözüm
-
10 Ekim 2013, 11:37
Mustafa kaldır sen kaldır ilanı
-
10 Ekim 2013, 13:56
cihan54 adlı üyeden alıntı
3 litre yağ az değil fazla. Filtre değiştirmediğinde 2,5 lt, filtre değiştiğinde 2,7 lt kadar koymalısın. Filtre takılmadan önce yağa doyuruldu mu? Filtre doğru torkla sıkıldı mı? Sorunun filtreden olduğunu düşünmüyorum, çünkü ben de devamlı Simota ve K&N kullanıyorum. Mesela şu an üzerinde K&N var. Yağın değerleri nedir, kaçlık yağ kullandın?
Bende kullanıcı kitapçığı da servis manuel'i de var (PDF olarak)
ama evde. İstersin mi gardaşş
Eve gidince kesin izliycem
Filtre yağa doyuruldu.
Filtre ne çok aşırı sonuna kadar ne de gevşek sıkıldı orta halde sıkıldı. Belki ortadan çok az fazla bile olabilir.
10W40 yağ kullandım.
Ancak motorun yağı da ön dişli kapağının altıda berbat yağ birikintileriyle doluydu sanki daha önce hiç açılmamış ve yağ filtresi hiç çıkmamış gibi 1 saat uğraştık yağ filtresini sökmek için :/
-
10 Ekim 2013, 14:00
Sorunnnnnnn....
fitreden. sakın öyle sürme
o ses benim fz de de var, eksantirik zincirinden kaynaklanıyor diyorlar. ve ses gerçekten sağda daha belirgin benimkinde (zincir sağda) ya gergiden ya zincir ömrünü tamamladığından ama genel kanı gerginin sıkıntılı olduğu yönünde, millet öyle diyor. açınca göreceğim, kpss bi geçsin km:31.500
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler