Ok anladim yarin insallah beceririm simdi biraz uyumam gerek gece ise gidicez daha
İlgi vve alakaniz icin cok sagolun .:-)
Ok anladim yarin insallah beceririm simdi biraz uyumam gerek gece ise gidicez daha
İlgi vve alakaniz icin cok sagolun .:-)
Lastiğe sıçramış yağ tabakasını ne ile temizlemek makbüldür. Arap sabunu dahil bir çok şey kullandım.Çıkmam diyor başka bir şey demiyor.
Motosikletçiliğin Drogba'sı, Gazyağı
Topu aldım valla bende gelen tek çıt çıt sesi yoldan geldiğimde motoru stop ettiğimde egsozlardan gelen ses. Ama lezzetli çipetpet değil
Ama 80 ve üzeri giderken puig camdan gelen bir wuuu sesi de var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
gazyağı diyorum kesin çözüm
Arkadaşlar ilanımı kaldırma noktasına geldim. İlanı koyalı yaklaşık 10 gün olacak yaklaşık 30 a yakın kişi aradı ülkemin çeşitli illerinden. an itibari ile 1105 kişi görüntülemiş 39 kişi favorilerine almış.
İnanılmaz takaslar geldi. v-strom takası geldi bir tane cihaz 80 bin kusurda 2004 model kafa kafaya takas dedi. emway çeşit araba takası geldi ama hepsi ölü en son dün aydından biri aradı beni yoldan çıkarttı 13 binliram var yola çıkıyorum dedi. Yok gelme satmam diyorum gelecem diyor dedim cebine 13.750 koy istediğin zaman gel, senin motor o kadar etmez diyor dedim motoru satmıyorum vazgeçtim neden bozuldun bilader diyor Şunu anladım gerçekten sezon diye birşey varmış kış mevsiminde sadece ölücüler arıyor. Sorun değil fazerdan çok memnunum satmam sezona kadar beklerim.
Ben de o noktadayım da, öyle eften püften duruyo ilan.. Fiyatı veren olsa bile düşünürüm o derece sen de egzantrikçiler tarikatına katıl gel
arkadaşlar elimde fazer gidon alt rulmanı var çalınmadan önce fazerime aldıydım taktırmak için hiç açılmadı orijinal kutusunda duruyor işine yarıyan birisine verim diyorum elimde duruyor.
biyere gtmek için degill !!! motora binmek için bi yere giderim..
Hacım o değilde bence birden hepinizin egzantiriği bozulmuş olamaz bizim manisa tarzanı öz fazer tutkunu çınarda da aynı problem vardı ses geliyorsu egzatrikten ustası gergiye ayar yapmış motor cillop olmuş. Ama cihan seninki 50000 e yaklaştığı için değişim isteyebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
tanıdık adama, motorun değerini bilen adama canım feda ne zaman isterse gelsin baksın alsın gitsin. Dandik adamlarla uğraşmaktan sıkıldım
85 tl olsun ben 96 ya almıştım herhalde.
biyere gtmek için degill !!! motora binmek için bi yere giderim..
Kargoyla aynı para oluyo o zaman.
Özelden mesaj attım oradan görüşelim
Gaz yağı benimde aklıma geldi ama bulmak biraz zor oluyor.Birde onu deneyeyim o zaman başka çare kalmadı.
Kardeşler gezinirken şöyle birşey buldum.
Allah korusun hırsızlığa karşı bence iyi bir önlem 30 tl civarı
http://www.aliexpress.com/item/Minie...219923684.html
Çin malı diyo. Bunun kopyalandığı orjinal aletini bulmak lazım. Bi hat almak yeterli oluyor sanırım. Bir de aküye bağlanmıyor, iki pille çalıştırılıyor yazılmış anladığım kadarıyla.. Feedback'ler de hep excellent takılmış yav, bi yorumlayan olmamış.. ne dersin iş görür mü kaptan..
linki açamıyorum şu an...yurtdışında aküye yapılan bağlamalrın ABS de problem çıkardığını okumuştum..abs bu tür elektrik tesisatı oynamaları mevzuunda çok hassasmış...bilginize...tabi pilli ise bu olay ortadan kalkıyor
lan merak ettim cepten bakayım bari... ben de hep tedirginim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
alarm zannetim de gps miş..aslında gps değil gprs üzerinden çalışıyomuş...bi de pil olmuyo sanırım 24 volt istiyor..
iki batteryi bağla çalışsın diyo sanki. Gerçi çok kör topal okudum, baya yoğunum nedense bugün
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)