Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ekim 2013, 18:56
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Abi sevmek ne kelime.. aşık oldum o kadar !!!!
Gidiyim konuşayım ama ya beni reddederse. Terslerse
Şaka bi yana mustafa ile sağolsun konustuk uzun uzun. Zamanigelince tekrar konusacagiz insllh
İnşallah hayırlısı. Zaten tanıdık bildik birine gitmesini bende istiyorum motor göz önünde olsun diye
bugun tam 1 hafta oldu ilana koyalı yaklaşık 20 kişi aradı 3 kişi bakmaya geldi
bakmaya gelenlerin hepsi hayran kaldı ancak fiyatta anlaşamadık birtek.
Bu motor belki de engini bekliyor
Reklamlar
-
06 Ekim 2013, 19:33
engin_deniz arkadaşın baktığı motorun kilometresinin orjinal olma olasılığı var. Ben de haftada bir binme fırsatı buluyorum ve senede maximum 2 bin km yapıyorum. Ayrıca yeni aldığım motorun sahibi kullanma fırdatı bulamamış ve 2006 model olup 9000 kmde. Yani olası kilometreler. Fakat en önemlisi motorun genel bi incelenmesi taraftarıyım. Her ipucu bu kilometreyi gösteriyor mu diye. Egsozdan peglere, elciklere kadar bi bakmalısın bence, ama bi çok parça değiştiyse şüphe edilmeli. Bi de satıcıyı tanıyan bi arkaşa aratmak lazım.
-
06 Ekim 2013, 20:25
Daha önce bahsettiğim anahtarımı kopyalattım,Sorunsuz çalışıyordu ben yine kendi anahtarımı kullanmaya devam ettim fakat bugun durduk yere motor stop etti kontak açık oldupu halde herşey kapandı, 4-5 denemeden sonra tekrar açıldı kontak tüm trip göstergeleri falan sıfırlanmıştı =/ Başımdan geçen bir olayıda anlatmak isterim,Geliboluda çevirmede durmadık arkadaşın muayne bikaç gün önce bitmişti ve daha yaptırmadığı için devam ettik,polis tekme atarak düşürmeye çalıştı dönüştede 140-150 ile geçerken koca koca taşlarla ve tekmeyle düşürmeye çalıştılar yine..Nasıl bi memlekette yaşıyoruz bilemedim tamam bizim yaptığımız doğru değil fakat bunun cezası ölüm değil.Keşke yol kameram olsaydıda bunlar kayıt altına alınsaydı..
-
06 Ekim 2013, 21:17
Motorun satilmamasi hoşuma gitti dedigin gibi motor beni bekliyor bence
-
07 Ekim 2013, 10:18
-
07 Ekim 2013, 10:23
Peki Fazer'ın, 1200gs'e göre güçsüz gelmesinin sebebi gs'in düşük devirdeki yüksek torku mu; ne açıdan güç farkı hissettin?
Bu arada yük*yük kolu= muhabbetine girdiğin an benim bittiğim noktadır
Testlerine sağlık Erhanım
-
07 Ekim 2013, 10:32
cihan54 adlı üyeden alıntı
Peki
Fazer'ın, 1200gs'e göre güçsüz gelmesinin sebebi gs'in düşük devirdeki yüksek torku mu; ne açıdan güç farkı hissettin?
Bu arada yük*yük kolu= muhabbetine girdiğin an benim bittiğim noktadır
Testlerine sağlık Erhanım
düşük devirdeki tork ve topspeede çıkış süresi kardeş...
yani alet her daim kopabiliyor...
-
07 Ekim 2013, 10:38
Erhan şanslı adamsın vesselam
her kula nasip olmaz bmw modellerini (bak dikkat modelini demiyorum modellerini dyorum) kullanmak
1200 gs hastasıyım selesine bir kez oturmuşluğum var :D ona rağmen güzeldi
dün fotoları görünce ahanda dedim bu fazerı satıp gs almış
-
07 Ekim 2013, 10:43
mkaptan adlı üyeden alıntı
Erhan şanslı adamsın vesselam
her kula nasip olmaz bmw modellerini (bak dikkat modelini demiyorum modellerini dyorum) kullanmak
1200 gs hastasıyım selesine bir kez oturmuşluğum var :D ona rağmen güzeldi
dün fotoları görünce ahanda dedim bu fazerı satıp gs almış
BMW nisan ayında da test günleri düzenlemişti ama ben gidememiştim...aynı gün harley vardı ona gitmiştim kısıtlı vaktim olduğu için...
valla üstad gerçekten hastası olunacak motor kesinlikle...sele sürüş elcik ısıtma resmen konforun adı.. farklı sürüş modları vardı (sport, road,rani,enduro) ama ben sadece road olanında kullandım...
vstromcu bir arkadaşım çok gereksiz bi şekilde güçlü buldu aleti mesela...tabi o arazi odaklı düşünüyodu muhtemelen...
bu arada fazer satıp 1200 gs almak bizim neyimize yav
-
07 Ekim 2013, 10:57
erro adlı üyeden alıntı
bu arada
fazer satıp 1200 gs almak bizim neyimize yav
O niye yav
-
07 Ekim 2013, 11:08
La gidip de F800Gs denemedin mi? Net konuşayım, sürüş zevki olarak çok daha yumuşak ve keyifli bir makine
-
07 Ekim 2013, 11:18
O niye yav
Yaklasik 65bin tane nedeni var da ondan
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
07 Ekim 2013, 11:18
O niye yav
bahalı cihanım..çocuk büyütüyoz biz
umurcan adlı üyeden alıntı
La gidip de F800Gs denemedin mi? Net konuşayım, sürüş zevki olarak çok daha yumuşak ve keyifli bir makine
napalım aslanım 800 doluydu...zaten birisi neden iki makinada aynı motor var açıklarsa sevinecem..kimsenin bilgisi yok konuyla ilgili...boyut olarak farkları var sanırım...ek olarak nedir iblmiyorum...
-
07 Ekim 2013, 11:20
erro adlı üyeden alıntı
bahalı cihanım..çocuk büyütüyoz biz
1200GS düşünülecek motor değil alınacak motor zaten de, 2. el falan alırdın bre önceki kasası geçen gün 20 liraydı sahibindende..
-
07 Ekim 2013, 11:22
-
07 Ekim 2013, 11:27
-
07 Ekim 2013, 11:31
erro adlı üyeden alıntı
napalım aslanım 800 doluydu...zaten birisi neden iki makinada aynı motor var açıklarsa sevinecem..kimsenin bilgisi yok konuyla ilgili...boyut olarak farkları var sanırım...ek olarak nedir iblmiyorum...
Hangi iki makinada aynı motor varmış la? F650-700-800 üçlüsünü diyorsun sanırım. Bilmiyorum o konuda yakıt güç gibi durumlarda Bülent karakterlileri memnun etmek için çeşitlilik geliştirmiş olabilirler
Heil Spellcheck
-
07 Ekim 2013, 11:38
Heh aynen, gs alınacak makine. Ama bakımı yedek parçası külfeti de bel büken makine..
Ben onu alsaydım fiyatına bakmazdım, ama o külfetler yüzünden almazdım...
Egzantrik dedin de, birden aklıma getirdin yahu
ben de ilanı kaldırsam mı diyorum. Şöyle dip bucak gireyim motora, yepisyeni yapayım her biyerini oğlumun. Sonra en az iki yıl daha binip öyle alayım nightrod'umu
valla kardeş sen kafaya koymuşsun satmayı...dip bucak girmeyip normal olması gerekenleri yapıp sat bence 2 sene sonra artık ne zamansa...yani bu ayardaki makinalar için artık ekstra masraf fiyatına koymuyo...keyfiyete giriyor...egzantirik yaptıcaksan beraber sipariş edelim şu gergi otomatiği vs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
umurcan adlı üyeden alıntı
Hangi iki makinada aynı motor varmış la? F650-700-800 üçlüsünü diyorsun sanırım. Bilmiyorum o konuda yakıt güç gibi durumlarda Bülent karakterlileri memnun etmek için çeşitlilik geliştirmiş olabilirler
BMW takar mı bülent karakterlileri, adamlar 0,2 -0,5 litrenin hesabını yapsın da birbirinin aynı motorlar çıkarsınlar
-
07 Ekim 2013, 11:41
F800 cok mantikli motor lakin parmak uclarimla bale yapar pozisyonda durmak ne kadar saglikli olur ki? Biraz alcaltirsam, parayi da bulursam almayi dusunurum, cidden mantikli makina. F650 ve 700, F 800 GS varken yavan kaliyorlar biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Olm mevzu yakit ekonomisi degil ki orda, dedigin gibi bmw 1 litre az yaksin diye yapmamistir, bence ana sebep, farkli motor bloguyla ugrasacagina, ayni bloktan 3 motor ureterek maliyetleri asagi cekmektir. Isteyen istedigini alir. F800 de favori motorlarim arasinda ama sirf begendigimden koydum listeye, alabilecegimden degil yani
-
07 Ekim 2013, 11:44
Bulent78 adlı üyeden alıntı
F800 cok mantikli motor lakin parmak uclarimla bale yapar pozisyonda durmak ne kadar saglikli olur ki? Biraz alcaltirsam, parayi da bulursam almayi dusunurum, cidden mantikli makina. F650 ve 700, F 800 GS varken yavan kaliyorlar biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Olm mevzu yakit ekonomisi degil ki orda, dedigin gibi bmw 1 litre az yaksin diye yapmamistir, bence ana sebep, farkli motor bloguyla ugrasacagina, ayni bloktan 3 motor ureterek maliyetleri asagi cekmektir. Isteyen istedigini alir. F800 de favori motorlarim arasinda ama sirf begendigimden koydum listeye, alabilecegimden degil yani
ne yani farkları sadece yükseklik vs gibi şeyler mi...fiyatlarına da bakmak lazım tabi ama 800 varken diğerleri pek mantıklı değil dediğin gibi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler