Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Eylül 2013, 20:11
Reklamlar
-
15 Eylül 2013, 20:36
Kırmızı şeritler çok güzel olmuş cidden..Ben birkaç kez şerit uygulaması yaptım ama kısa sürede attı hep..ya kalitesiz şeritler aldım yada uygulama hatası yaptım..bir kez de aparatlısını alıcam ve uygulamaya çalışacağım..oldu oldu yine atarsa unutmaya çalışıcam şerit olayını.. :(
-
15 Eylül 2013, 23:03
bende bahçelievlerdeyim . istersen bi gör benim motoru ..1 kuruş masrafı yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-98-hp-agir-bakimlari-yapilmis,yeni-muayeneli,egzoslu2-adet-137473695/detay/
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
16 Eylül 2013, 00:53
Cem Kaderimiz Bir Be Dostum Seninle Aynı Zamanda Hep Aynı Motorları Alıyoruz Hayırlısıyla BEnde Pazartesi Günü Fazer'a Kavusuyorum.
Bol Bol Başınızı Agırtcam Tekeriz Düz Bassin Kaskiniz Asfalt Görmesin
-
16 Eylül 2013, 01:52
İzmir İl Temsilcisi
kujumax adlı üyeden alıntı
Cem Kaderimiz Bir Be Dostum Seninle Aynı Zamanda Hep Aynı Motorları Alıyoruz Hayırlısıyla BEnde Pazartesi Günü Fazer'a Kavusuyorum.
Bol Bol Başınızı Agırtcam
Tekeriz Düz Bassin Kaskiniz Asfalt Görmesin
vay tayfun kardeşim benim bende pazartesi alıyorum ne şans dimi
2009 yılında skyjet F5 e nasılda arıyorduk piyasada o günler aklıma geldi :D
kuşadasından sana birtane baktırmıştımda dökük diye elleşmemiştim. hatta param yetmemişti ozamanlar sen ben veririm demiştin ne günlerdi be dostum
-
16 Eylül 2013, 11:04
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Fatih abi sen buralara ugrarmiydin yahu
hatirladinmi beni ?
Engin senin motora mı bakmıştım eyüpte,yanlış mı hatırlıyorum.Bu arada egsoz işini muhtemelen çözdüm.Bir aksilik olmazsa yarın Two Brothers ile sahalara çıkabilirim.
-
17 Eylül 2013, 02:01
-
17 Eylül 2013, 02:12
İzmir İl Temsilcisi
fotolar çok güzel ellerinize saglık keşke bende gelebilseydım ah şu iş :(
foto çekilen yerler benim hergün ugradıgım bölgeler.
gri fz8 yamaha standı sanırım aslan abinin makineleri.
fazerımıda aldım sonunda arkadaşlar hiç foto çekilemedim gezmekten 100km yi geçik yol yaptık bugun çogu şehir içi trafigindeydi .
yarın foto çekip konu açarım mutlaka
-
17 Eylül 2013, 02:27
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. Herşeyden önce kendine dikkat et. Fazer akıllı uslu durmaz, sen onu tolere et
-
17 Eylül 2013, 02:30
İzmir İl Temsilcisi
-
17 Eylül 2013, 03:30
Cem Ne Günlerdi Be Kardesim Ben Bugun Aldım Motoru Sonunda.
İlk Gözlemlerim Arka Fren Çok Çabuk Kilitliyor Kendini . Yakıt olarak sabah 20TL Aldim 2 Diş oldu Yaklasık 50-60 Km Yaptım 1 Dişe düştü. Racing Bi Daha Alırsam Neyim Fazerin Gözünü Seveyim Bu güne kadar almadıgıma pişmanım
-
17 Eylül 2013, 03:45
CEM. adlı üyeden alıntı
fazerımıda aldım sonunda arkadaşlar hiç foto çekilemedim gezmekten 100km yi geçik yol yaptık bugun çogu şehir içi trafigindeydi .
kujumax adlı üyeden alıntı
Cem Ne Günlerdi Be Kardesim Ben Bugun Aldım Motoru Sonunda.
İlk Gözlemlerim Arka Fren Çok Çabuk Kilitliyor Kendini . Yakıt olarak sabah 20TL Aldim 2 Diş oldu Yaklasık 50-60 Km Yaptım 1 Dişe düştü. Racing Bi Daha Alırsam Neyim Fazerin Gözünü Seveyim Bu güne kadar almadıgıma pişmanım
İkinize de hayırlı olsun. Kazasız, belasız, Fazer ile bol keyifli sürüşler dilerim...
-
17 Eylül 2013, 09:07
CEM. adlı üyeden alıntı
fotolar çok güzel ellerinize saglık keşke bende gelebilseydım ah şu iş :(
foto çekilen yerler benim hergün ugradıgım bölgeler.
gri fz8 yamaha standı sanırım aslan abinin makineleri.
cem kardeşim hayırlı uğurlu olsun yeni motorun fazer candır dediğin gibi.
sende izmirdesin sanıyorum
izmirli fazerciler olarak çoğalmamız beni mutlu ediyor
seninle birlikte 4 olduk
kısa zamanda görüşelim derim bilgi paylaşımı yaparız tanışırız
ben fazer konusunu hatmetmiş biri olarak elimden geldiğince yardım etmek isterim size
Cihanım fotolar için çok teşekkürler tekrardan
-
17 Eylül 2013, 11:36
Merhaba arkadaşlar, Hergün rüyama giren Fazer aşkını daha fazla karşı çıkamicam. Fakat bazı soru işaretlerim var. Hergün ortalama 40 km yapıorum. Köprü geçiyorum işe gelirken. Trafikte rahat bir motormu ? Ayrıca acemi değilim fakat vitesli motorda da inanılmaz tecrübelide değilim. Fazer i alınca alışması zormu ? Şu sorularıma yanıt alabilrsem çok sevinirm arkadaşlar.
-
17 Eylül 2013, 11:39
Fazer sıkışık dar sokakların motoru değildir. Ama İstanbul gibi bir memleketin de ilçeler arası mesafelerin kolay katedilmesi için de biçilmiş kaftandır. Köprüden geçmesi, trafiğin arasından pratik bir şekilde ilerlemesi iyidir. Alışman da zor olacağını hiç sanmıyorum. Sadece ilk zamanlar çevirdiğin elciğe nazik davranman yeterli
Satılık Fazer Abs var
-
17 Eylül 2013, 12:11
Hatemzo adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, Hergün rüyama giren Fazer aşkını daha fazla karşı çıkamicam. Fakat bazı soru işaretlerim var. Hergün ortalama 40 km yapıorum. Köprü geçiyorum işe gelirken. Trafikte rahat bir motormu ? Ayrıca acemi değilim fakat vitesli motorda da inanılmaz tecrübelide değilim. Fazer i alınca alışması zormu ? Şu sorularıma yanıt alabilrsem çok sevinirm arkadaşlar.
ben cbr 250 sahibiylen kendi motorum dışında 250 ve üzeri cc de hiç motor sürmemiştim. fazerı almaya diyarbakır' a gidip binerek getirdim ve hiç zorluk çekmedim...sıkışık, duran trafikte biraz ağır gelebilir ama onun dışında hiç bir problem yaşayacağını düşünmüyorum...kolay adapte olursun...ama adaptasyon sürecinde tedbiri elden bırakmamak lazım..motorun dinamiklerine alışmak için bir süre motoru tanımaya çalışmanı tavsiye ederim.
-
17 Eylül 2013, 12:20
Önerileriniz ve bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İçimi rahatlattınız valla. Ozaman hemen kendi motorumu ilana koyum bir fazer almak için işe koyulmalıyım
-
17 Eylül 2013, 12:27
-
17 Eylül 2013, 13:35
Hafif olması,yüksek olması ve güçlü olması sebebiyle hem kıvrak hemde rahat kullanılabilen bir motor.Trafikte sorun çıkarmaz.
-
17 Eylül 2013, 13:48
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Hafif olması,yüksek olması ve güçlü olması sebebiyle hem kıvrak hemde rahat kullanılabilen bir motor.Trafikte sorun çıkarmaz.
Bu konuda sana katılamıycam . güçlü ve kıvraklık tamam..
Fakat motor ağır ve yüksek olduğundan dolayı dengesiz. Ağırlık merkezi gereksiz yukarda.. Örneğin şöyle söyliyim. Fazer'la aynı segment olan ER6-F'i kullandığında ağırlığı Fazer'dan yarısıymış gibi gelir ama aslında hemen hemen aynıdır. Bunun sebebi, er6'nın ağırlık merkezi aşağıda, Fazer'ın ağırlık merkezi çok yukarıda olması..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler