fazer'ım uzunları yakınca dağı-taşı-tepedeki tabelaları ve bulutları aydınlatıyor. far ayarı için desteklerinizi bekliyorum
bir de bana servis manüeli lazım biraz bakındım internete ama bulduklarım yarım yamalak.
Tıkla Senin de Olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
Far konusunda yorumla birşey yapılabilir mi bilmiyorum. Bir ustaya veya servise ayarlatman en kolay yolu olur
Fazerdaş'a hizmet halka hizmet
TIKLAYINIZ efem
Fırından yeni çıktı
"CaRPe DieM"
çok sağol iniyor, ancak 2007-2008 diyor yani S2 için bu?
indi ve inceledim. her ikisi için de demek bu çok iyi oldu işte.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
İşini her türlü görecektir diye düşünüyorum
inşallah. yarın unutmazsam sözümü tutup foto yükleyeceğim. benim motor hafif şıkırtılı çalışıyor, acaba normal midir? videosunu çekeyim mi yarın?
özellikle 5000 devir civarında net duyuluyor. km 30300
Fazer'ların genelinde o ses var. Hatta bazı ustalar "Fazer'ın orjinal sesi bu" derler Fazer, Egzantrik zinciri ve subap şimlerinin sesini belli belirsiz veriyor. Özellikle aşınma arttıkça bu ses artıyor.30 bin km'de gerekli olacağını sanmıyorum ama 40 bin civarında egzantrik zincirini değişmek ister. Tabi bu arada açmışken subaplara da bir ayar çekmek sevaptır Şu an ben 40 bin oldum ve egzantrik artık ağlamaya başladı diyebilirim. Kısmetse 1-2 ay sonra bi ağır bakıma sokucam ben de oğlumu
Konusu açılmışken bir dip not düşeyim isim vermeden.. İsmi lazım değil, Yamaha üzerine yetkili bir serviste işi bilen ustalardan birinden duymuştum; "Eğer Fazer'da performans egsoz, açık egsoz, sanayi tipi egsoz varsa, 10 bin km'de bir subap şimleri değişmek ister." Böyle bir durumu öğrenmiştim. Fazla bilgi göz çıkarmaz, söyleyim dedim
Eyvalah Cihan kardes tam vaktinde dip notu dustun . Fazerin sesini degistirmek icin bende tam eksozu actirmayi dusunuyordum . Diger perf. Eksozlarin tipi hosuma gitmedigi icin motorun en havali yeri (bana gore) orj. Eksoz kismi degisiklik yapmayi dusunuyordum. Verdigin degerli bilgi sayesinde vazgecmis bulunmaktayim.
ben bi kaç fazer dinledim...bazılarında şıkırtı yoktu..çok temiz çalışıyodu motor...yada anlamadığım için farkedemedim...
bu arada amma çok fazer satılığa çıktı bu ara
ben de bugün bi vstromla takas için görüşmeye gidiyorum...olmazsa konya da bi versys var ona bakıcam...
Erhanım yangından mal kaçırır gibi satıyosun Fazer'ı valla.. Seninle arkadaşlığımı tekrar gözden geçirme kararı aldım O motor hakedene gitmeli diyorum tekrardan. Umarım alacak olan arkadaş, kıymetini bilir. İnşallah yeni alacağın motor da senin içine siner, gönül rahatlığıyla binersin
kardeş yeminle satmasam satmaya ihtiyacım yok...yani gelecek sezona kadar vstormun/versys in hiç bir artısını kullanamayacağım, ihtiyaç duymayacağım ama insanın aklına bir kere düşünce bi an önce olsun bitsin istiyor..yani ben bu konularda böyleyim en azından...
geçenlerde ankara nın gece serinliğinde gazı açtıkça, aktıkça asfaltta fazerın orjinal egsoz melodileri eşliğinde, lan hata mı ediyorum, uğruna nerelere gidip getirdiğim gül gibi fazerı satmakla diye düşünmedim değil...
içime sinmezse satmam zaten...
Gel sana bi egsoz yapalım. Sonra bi daha düşün satış olayını
Neyse sen soft kullanıcısın zaten, geyiğine söylemiştim
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)