Grenaj eşantiyondan geliyor,değerini öğrenmeye çalışıyorum.Pek işime yarayacak bir şey gibi değil sanki.Güzel bir egzost ile takas falan yapmayı düşünüyorum.
Grenaj eşantiyondan geliyor,değerini öğrenmeye çalışıyorum.Pek işime yarayacak bir şey gibi değil sanki.Güzel bir egzost ile takas falan yapmayı düşünüyorum.
Hmm. Umarım istediğin olur, ne diyelim şimdiden hayırlı olsun..
Hayırlı akşamlar abilerim, eksantrik değişimi hafiften yaklaştı.. eksantrik değimi denilince EKSANTRİK ZİNCİRİ+EKSANTRİK GERGİSİ+PALETLER+SUBAP AYARI bunlardan bahsediyoruz. Varmıdır bu işlemleri yapan? Burda yaptırın diyen? Buna dikkat edin diyen? Bize yardım edebilen? sizede bir istişare edeyim dedim.. Kazasız belasız, arızasız,neşeli sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
abilerim bir sorum daha olacak eksantriği dışardan da gerebiliyormuşuz yani aynı zincir gibiymiş bunu yapsak ne kadar sağlıklı olur?
selam arkadaşlar. 60 bin km de bi fazer alınır mı ? 2004 model. nasıl problemlere gebedir ? bana masraf çıkartır mı ? önerirmisiniz önermezmisiniz. yardımlarınızı bekliyorum. hayırlı günler.
Geçmişini biliyosan alınır. Ama birkaç apaçinin elinden geçtiyse hiç uğraşma.. Kimi 90 binde Fazerlar vardır kız gibidir, kimi 20 binde Fazerlar vardır, üzerine ölü toprağı atılmıştır.. O yüzden, geçmişi hakkında bilgin olması iyidir. Ya da çok iyi bir ustanın onayından geçmesi..
evet cihan katılıyorum sana. motorun geçmişini bilmeme imkan yok bence. alacağım adam ne derse inanmak zorundayım sonuçta. dosta gidecek motor arıyorum. er6-f bindim çok iyi makineydi. çok zevkliydi perte çıktı.bi süredir kubaya biniyorum cross a ama uzun yolda yetersiz doğal olarak. ömürlük bi makine almak istiyorum. fazer doğru tercih mi bilmiyorum. siz tecrübelilerin deneyimlerine ihtiyacım var.
neden 60 binde 2004 fazer.. Şu an piyasada daha üst model ve km'de de makul satılıklar var. Ki hadi onu da geçtim, sezon zaten bitti, bikaç ay beklersen bütün piyasa ölecek. Benim tavsiyem illaki o motorda takılma.. Ama illaki o olması gerekiyosa da, Fazer iyidir Fazer güzeldir.. Km ömrü çok çok uzundur.
Birgün yurt dışından (Avusturya'dan) yola çıkmış biri ile karşılaştım, muhabbet etme fırsatım oldu. Benim motoru gösterip şöyle demişti: "Bu motordan bir arkadaşımda var, motor şu anda 250 bin km'de... 90 bin km'de açılmaya başlıyor bu motorlar." Ağzım açık kalmıştı
:D:D adamlar motorlarına bakıyorlar sanırım :D gerçi hangi motora iyi bakarsan bak ss hariç çok uzun km ler yapıyolar :D vazgeçtim sanırım fazer'dan dediğin doğru biraz sabretmeliyim ve sezonun bitmesini beklemeliyim. dökülcek motorlar ilanlara fiyatlar düşcek
Dün itibari ile bende 2006 fazer ile aranıza katılmış bulununuyorum ;) ilk yorumum da gelmiş olsun ; müthiş dengeli ,kullanımı kolay ,titreşimsiz ve fena uzuyor.Bana 2. el egzozt lazım arkadaşlar.Akrapoviç vs.vs. Satmayı düşünün olursa 532-405-80-94 ten ulaşabilir.Şimdi oktay motora bakıma gidiyorum.Resimleri yakında ekleyeceğim.
bakım aralıkları hakkında bilgi verir misiniz? ilk sayfadaki bilgiler bana çelişkili geldi.
Egzozların videosunu bi çekememiştim sonunda denk geldi. Yalnız ses pek benzememiş.
Dün motorun bütün bakımlarını yaptırdım, Bugün de lastik değişimi ve ilk uzun mesafe testini yaptım.Bir iki foto da benden.
Artı ile kullanımı çok rahat bir motor,200 km/sn yi gördüm daha fazla zorlamadım lastiklerin mumları üzerindeydi.Tek eksik egsoz ;)
Ses gayet tok ve tatmin edici çıkıyor sanırım.. Olmuş olmuş
200 daha yeni açıldığı hız o motorun.
Temiz duruyor. Tek gözüme çarpan, sanırım manifolt parlamak istiyor
Ben de az önce yolda kaldım. Daha sabah temizledim pakladım. Nazara geldik vallahi.. Nerde trak orda bırak oldu Sanırım akü bitmiş. Marş almıyor motor. Yarın sabahtan bi akü alıcam, inşallah söyledikleri gibi aküdür..
"CaRPe DieM"
Cihan insallah akun bitmistir gecen arkadasa 600 rr aldik ayvaliktan 40 km sonra motor stop etti , daha once kendi motorumlada basima gelmisti Ayni emareler konjektorde sikinti cikmisti . Allah tan yakinda bi elektrikci varmis akuyu sarj etirerek balikesire kadar servise ulastik orda konjektor ve akuyu yenileyerek 2 saatlik Bursa ya varicamiz yolu 8 saate tamamliyabildik .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Arkadaslar fazer in orjinal eksozuyla oynayarak sesi biraz daha gurlestiriyorlarmis bun deniyen varmi yada gerceklik payi varmi yapan varsa bilgi paylasimi yapabilirmi
fazer a has bir özellik değil bu olay..hangi egsoz la oynarsan, içini boşaltmak delmek vs gibi sesini gürleşir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
tatil bitti bu arada...motoru özledim, uzun yol arabayla hiç çekilmiyomuş tekrar anladım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)