Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ağustos 2013, 10:39
Arkadaşlar online arkadaşlara ricada bulanacagım. Yarın veya salı günü çanakkaleye bu motora bakmaya gidiyorum. İnşallah terslik olmazsa alıp geleceğim. Değerlendirmelerinizi bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-dosta-yarar-fazer-600-133296504/detay/
Reklamlar
-
11 Ağustos 2013, 11:52
Gzc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar online arkadaşlara ricada bulanacagım. Yarın veya salı günü çanakkaleye bu motora bakmaya gidiyorum. İnşallah terslik olmazsa alıp geleceğim.
Değerlendirmelerinizi bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-dosta-yarar-fazer-600-133296504/detay/
Fotolardan birşey çıkarmak imkansız. Daha önce dediğim gibi motorun inciğini cıncığını çıplak gözle (fotoyla olmaz) görüp, motoru dinlemek gerekiyor. Ayrıca Çanakkale Türkiye'nin bir ucu. Satıcıyla konuş. Motor için uzak yerden geleceğim de. Eğer motor bahsettiğin gibi değilse yol paramı karşılarsın dersin. Yani bir nevi zarf atmış olacaksın. Eğer motoruna güveniyorsa yol parasını takmaz bile. O zaman o motor için Bağdat'a bile gidilir.
-
11 Ağustos 2013, 13:59
fabrisio adlı üyeden alıntı
Fotolardan birşey çıkarmak imkansız. Daha önce dediğim gibi motorun inciğini cıncığını çıplak gözle (fotoyla olmaz) görüp, motoru dinlemek gerekiyor. Ayrıca Çanakkale Türkiye'nin bir ucu. Satıcıyla konuş. Motor için uzak yerden geleceğim de. Eğer motor bahsettiğin gibi değilse yol paramı karşılarsın dersin. Yani bir nevi zarf atmış olacaksın. Eğer motoruna güveniyorsa yol parasını takmaz bile. O zaman o motor için Bağdat'a bile gidilir.
Haklısın abi. İstanbuldan tam 500 km çanakkale. dediğin gibi yapalım bakalım adamın tepkisi ne olacak. Çok sağolasın ama yinede fotograftan nasıl gorunuyor sence? diri mi yoksa nasıl,anladın sen demek istediğimi abi.
-
11 Ağustos 2013, 19:49
Motosikletin sele altı grenajlarında fazer stickeri yok.. buda değişti veya boyandı anlamına gelir. Neden boyanır? cevabı basit. yan yatmadan veya kazadan dolayıdır. Motorda komple boya var gibi geldi bana zaten. Km de düşük. Modelde. Fiyatta uçuk bu şartlarda
-
12 Ağustos 2013, 10:18
ozrkarasu arkadaşın için geçmiş olsun öncelikle...
beyler naptınız herkes geziyor herhalde...ben bayram için motorsuz izmir e gittim geldim...motorla gezi yapanlar 3-5 foto atıp ortalığı şenlendirsinler
-
12 Ağustos 2013, 11:11
Ölüdenizdeyim.. döneyim de foto paylaşırım
-
12 Ağustos 2013, 11:28
Nolann adlı üyeden alıntı
Motosikletin sele altı grenajlarında fazer stickeri yok.. buda değişti veya boyandı anlamına gelir. Neden boyanır? cevabı basit. yan yatmadan veya kazadan dolayıdır. Motorda komple boya var gibi geldi bana zaten. Km de düşük. Modelde. Fiyatta uçuk bu şartlarda
Dostum, bu çözünürlükteki bir fotoğraftan boyalı olup olmadığı anlaşılmaz. Çıplak gözle bakmak lazım. Ayrıca bahsettiğin fazer etiketi selenin her iki yanındaki plastik aksamsa (altında sigorta kutusu olan) o bende de yok. Ama malzeme boyalı değil. Ayrıca motor yan yattığı zaman o parçanın yere temas etmesi imkansız. Çünkü o aksam, motoru orta sehpaya aldığımız tutamaçların altında kalıyor. Yani devirme durumlarında o tutamaçlar hasar görür. Belki bahsettiğin stickerlar zayıf ise zaman, dış ortam ve yıkanma periyodlarından kaynaklı kavlamış olabilir. Sahibi de tamamen çıkarmış olabilir.
-
13 Ağustos 2013, 00:04
Erro sagol arkadaşım teşekkür ederim. ..
-
14 Ağustos 2013, 00:10
Herkeze selam ve saygilarimi sunarim. Uzun bir arayis ve arastirmalardan sonra.En sonunda sizin gibi bende fz6 fazer sahibi oldum araniza yeni katiliyorum ..yeri geldiginde sizlerin engin deneyim ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim
-
15 Ağustos 2013, 11:55
-
15 Ağustos 2013, 12:49
Tesekurler saol .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Arkadaslar bu sitede foto ekleme butonunu bulamiyorum: ( yardim edebilicek birisi varmi
-
16 Ağustos 2013, 13:46
Ne zamandır bakamıyorum buraya. Arkadaşlar dün el yapımı bi egzoz aldım ve taktım. Sesin nasıl çıkacağını bilmediğimden tedirgindim fakat taktıktan sonra çok memnun kaldım. Alt devirlerde biraz yüksek ve tok üst devirlerde çok bağırmayan ve çok hafif tizleşen bi ses.
Akşama doğru bi video çekip koyarım buraya. Tünellerden 5 bin devirde geçtiğim zaman istemsiz bi sırıtma hali oluşuyor bende.
-
20 Ağustos 2013, 01:15
Biraz hareket yahu. Kimse birşey paylaşmıyor artık.
-
20 Ağustos 2013, 01:24
Festivalim olduğundan bir süre uzak kaldım ben de buralardan
-
20 Ağustos 2013, 01:29
cihan gecen seneki konuya yazarken gordum. motofest 2 eskısehır'e gıdecek mısın?
-
20 Ağustos 2013, 01:46
Geçen sene Eskişehir'e gitmiştim. Bu sene aynı tarihe denk geliyor, Yalova'ya gidicem üstadım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Konusu ve yeri gelmişken; festivalimizin kortejinde başı polis eskort'u çekiyordu ve ardından ben çekiyordum. Konumuz için ilginç bir nüans olabilir diye paylaşayım dedim. Polis korteji iki Fazer ve ardından ben geliyorum
-
20 Ağustos 2013, 10:53
Perşembe günü bir aksilik olmazsa, 2005 model bir fazer sahibi oluyorum.Sormak istediğim şöyle güzel ses veren 2. el ekzostlardan kaça ve hangi marka bulabilirim.Öneri yada yardımcı olabilecek birileri var mı ? ;)
-
20 Ağustos 2013, 10:55
Şu an sahibindende 600 tl'ye bir akrep egsoz satılık.
Haftasonu festivale gelen bir akrep egsozla yanyana bi denedik de (Bende yoshi var). Baya bildiğin yırtıyo ortalığı akrep
-
20 Ağustos 2013, 11:01
Bir kaç tane fazer 'a bakma fırsatım oldu,akrapovic hakkaten güzel ses veriyor ama tiger sanki biraz daha yırtıyor gibi Birde şu yan grenajların fiyatını bilen var mı? indernetten araştırdım ama fiyat bulamadım.Motor çıplak değil yani sonradan grenaj takılmış.
-
20 Ağustos 2013, 11:04
Gernajları çeşitli fiyatlara bulabilirsin belli fiyatları yok. Araştırman ve beklemen yeter.. Neden sordun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler