Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Temmuz 2013, 22:59
O halde beklemedeyiz ne yapalim
Reklamlar
-
22 Temmuz 2013, 23:32
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
Meraba arkdaşlar uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum. bu gün sahibinden bi ilan buldum da buna bakarmısınız arkadaşlar fiyatı fln uygun mu bide alırken nelere dikat edilir söylerseniz çok sevinirim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2005-yamaha-fz6-hatasiz-kazasiz-boyasiz-28000-km-131955383/detay/ plaka sordurma fln nasıl oluyo? şimdiden bilgi verdiğiniz için tskler
temiz gibi duruyor pek anlamam ama sadece plaka sorgulamak yeterli değil...alan kişi plakasını değiştirmiş olabilir...onun için en garantisi şasi no ile sorgulama...plaka ile sorgulama için plakayı bitişik yazıp 5664 e mesaj atıyosun ve sonuç geliyo 3-5 saniye içinde...
-
23 Temmuz 2013, 01:49
cvp için tskler şasi noyu nasıl sorgulayabilirim ve ve aldıgımda önemli olarak nerelerini ustaya göstermem gerekiyor?
-
23 Temmuz 2013, 03:28
Yamaha marka 46lt topcase ne kadar fiyat bilen varmi veya kappa mi yoksa yamahami alayim lazim oluyor iki kask icin cok ideal
-
23 Temmuz 2013, 08:29
Fiyatları bilmiyorum ama yamaha daha pahalıdır.. hepsinin kalitesi aynı, kappa givi shad. Ucuz olanı seç..
-
23 Temmuz 2013, 09:57
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
cvp için tskler şasi noyu nasıl sorgulayabilirim ve ve aldıgımda önemli olarak nerelerini ustaya göstermem gerekiyor?
google a bak şasi no ile araç sorgulama diye...
her yerine baktır motorunda...muhtemel masraflarını çıkar...belli kilometrelerde değişmesi gereken parçalar var oları öğren...
-
23 Temmuz 2013, 11:17
mad_blue adlı üyeden alıntı
Yamaha marka 46lt topcase ne kadar fiyat bilen varmi veya kappa mi yoksa yamahami alayim lazim oluyor iki kask icin cok ideal
Yamaha'nın çantalarını Givi ve Kappa üretiyor. Ancak baktığın 46 lt çok sınırda. İki fullface kask limitlerde alır. Başkada birşey koyamazsın. Bana yeter dersen iki model öneririm. Biri Givi 47 lt blade. Diğeri shad SH48. Her ikiside çok yakışıklı çantalar. Kappa'ya bakma bile.
-
23 Temmuz 2013, 11:32
fabrisio adlı üyeden alıntı
Yamaha'nın çantalarını Givi ve Kappa üretiyor. Ancak baktığın 46 lt çok sınırda. İki fullface kask limitlerde alır. Başkada birşey koyamazsın. Bana yeter dersen iki model öneririm. Biri Givi 47 lt blade. Diğeri shad SH48. Her ikiside çok yakışıklı çantalar. Kappa'ya bakma bile.
http://www.anesmotor.com/images/prod...1343_buyuk.jpg
GIVI çok şık duruyor
-
23 Temmuz 2013, 14:26
Evet givi iyiymis almayi düşünüyorum
-
23 Temmuz 2013, 22:39
Arkadaşlar sahibinden de bikaç tokatçı var dikkat eden. Bir motosikletin piyasası bellidir. Fiyat çok düşükse bir problem var demektir. İlanda plakalı fotoğraf yoksa plakalı fotoğraf koymasını söyleyin. Koymuyosa kesin bişey vardır. Sakın başka bir şehre motosiklet bakmaya yalnız gitmeyin. Verilen mevlalar az değil. Dikkatli olun.
-
24 Temmuz 2013, 01:19
fiyatlarını arastır uygun vereyim sana kullanmıyorum hacı 52 lt kappa çift kask 550 ye almıstım ben sana uygun bırakayım
-
24 Temmuz 2013, 03:29
hndsmyng adlı üyeden alıntı
fiyatlarını arastır uygun vereyim sana kullanmıyorum hacı 52 lt kappa çift kask 550 ye almıstım ben sana uygun bırakayım
Tabi neden olmasin goruselim telefonla bi haftasonu ist gelirim hem gezerim hem cantalari takip donerim ozelden no yazarsan istediginiz saatte size donus yapabilirim
Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.
-
25 Temmuz 2013, 10:52
Arkadaşlar çok durgun ama burası 1 günde bir çok kez bakıyorum fakat tek bir değişim yok Bir kaç hafta daha böyle takipteyim sonrasında bende katılıcam inşallah aranıza ve forumu canlandırmaya
-
25 Temmuz 2013, 10:55
Son zamanlarda motosiklet organizasyonları adına çok yoğunum deli gibi koşturuyorum. Bu yüzden pek bakınamıyorum ben de buralara. Anca göz gezdirip çıkıyorum. Sen de gel ortalık biraz daha renklensin gökocan
-
25 Temmuz 2013, 11:17
Geleceğim hayırlısıyla geldiğim gibi fotoğrafları da koyacağım biraz renk gelsin Konuya
-
25 Temmuz 2013, 11:21
-
25 Temmuz 2013, 11:27
cihan54 adlı üyeden alıntı
Dün bi organizasyonuma İzmit'ten bir S2 ABS geldi. Cyan mavisi. MAŞALLAH diyorum. Şimdi aklıma geldi keşke fotoğraf çekseydim. Rıdvan hocam buralardaysa kendisine selam olsun. O ne tatlı bir makinedir nasıl o kadar temizdir anlamadım
2009 model 20 bin km civarında. ama ben sıfır derdim makineye. ayrıca üzerinde de yok yok, vites pedalı kılıfı bile var, o derece
manifoltlar beyaz altın gibi. Neyse nasıl temizledin dedim. "Manifoltları söktüm, metylan ve buna benzer birkaç ürünü birleştirip kokteyl yaptım, yer misin yemez misin!" Saygılar abi dedim
Cidden keşke fotoğrafını çekseydin ya öyle bir anlattın ki merak uyandırdı Sürekli buluşma oluyor galiba demi orada ?
-
25 Temmuz 2013, 11:30
Sürekli buluşma yapıyoruz da. Bu sıralarda organizasyon çeşitleri arttı. Bi de başında ben olunca ister istemez hepsinde oluyorsun haliyle.. Mesela akşam ARTmoto akademinin Sakarya Teori Eğitimini tertipledik. Güzel de oldu. ama çok yoruldum.. Haftaya Sakarya geneli iftarımız var. Yine ben uğraşıyorum onunla.. Önümüzdeki ay Sakarya Motosiklet Festivalimiz var. Yine ben uğraşıyorum onunla da ortaya karışık yaptık, çeşit olsun motorcular doysun dedik
-
25 Temmuz 2013, 12:14
cihan54 adlı üyeden alıntı
Sürekli buluşma yapıyoruz da. Bu sıralarda organizasyon çeşitleri arttı. Bi de başında ben olunca ister istemez hepsinde oluyorsun haliyle.. Mesela akşam ARTmoto akademinin Sakarya Teori Eğitimini tertipledik. Güzel de oldu. ama çok yoruldum.. Haftaya Sakarya geneli iftarımız var. Yine ben uğraşıyorum onunla.. Önümüzdeki ay Sakarya Motosiklet Festivalimiz var. Yine ben uğraşıyorum onunla da
ortaya karışık yaptık, çeşit olsun motorcular doysun dedik
Maşallah ya keşke burada da olsa bu kadar etkinlik
-
25 Temmuz 2013, 12:15
Festivale İzmirden de çok sayıda gelen var. sen de katıl onlara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler