Hmm ben kısa dönem oradaydım bikaç hafta sadece, merkezdeydim gayet iyiydi, sevdim oraları.. Görünüşe bakılırsa senden çok geliyorum Manisa'ya
Fazer'ı Kasım gibi düşünüyorsan bir ay da benden olsun, Aralıkta düşün. Hatta gün vereyim. Aralığın 5'i ile 20'si arasında
Hepimiz Manisalıyız
Şu sıralar zor gibi görünüyor. Festival için koşturmayla geçiyor bütün vaktim. Kısmetse önümdeki tüm tatil günleri de programlanmış durumda. Bu haftasonu Ankara'ya gidiyorum, sınavım var. Haftaya haftasonu istanbula gidiyorum, bir başka motosiklet grubumla iftarım var. Ondan sonraki hafta motoru pamukova'ya ustama götürcem bi elden geçirtip bakım yaptırcam, çünkü bayramda uzun yola çıkıyorum. Bayramın birinci günü çıkıp bir haftalık bir Ege turum var kısmetse. Turdan geldiğim gibi de Sakarya Motosiklet festivalim var. Yazarken yoruldum yaşarken ne yapacaz yav Allah yardımcım olsun
Yahu ben okurken gerildim, harbiden çöle falan gireyim deme telef olursun Allah korusun
ben çok şükür daha ceza yüzü görmedim, ama tırsıyorum. Ne zaman ceza yiycem diye diken üstündeyim
Bildiğim kadarıyla 80cm..
Duke hırçın bir karakter yapıya sahip diye biliyorum. O yüzden çok fazla yabancılık çekeceğini düşünmüyorum. Ama hafiften ağıra geçme faslı hakkında birşey diyemem, Fazer çok ağır gelebilir Duke'den sonra sana.. Ses merakı için de, nasıl bir sesten bahsediyoruz. Yüksek çıksın, ortalığı yırtsın mı, kalın ve gök gürültüsü şeklinde mi, ciğerden üfleyerek mi, ince kulak tırmalayacak bir tiz ses mi, yürek hoplatan cinsten bağıran mı
elimizde hepsi mevcut. Birini seç, ona göre egsoz markası verelim