Kuru ağırlık 178 . Dolu agirlik 200
Çok da fark yok aslında. 0-100 hızlanışını merak ettim valla
Arkadaşlar bugün itibariyle motorumu sattım. Fazer gerçekten mükemmel bir motordu. Özellikle son dönemlerde km'ye 20 krş gibi komik rakamlar
tüketiyordum. Bir de doğu anadolu turu planım vardı ama artık hayırlısı. Rabbim sizlere de kazasız sürüşler nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun hocam.. Alana da satana da inşallah
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Motorumu seviyordum gerçekten Rabbim yeni sahibine kazasız sürüşler nasip etsin.
hayırlı olsun...tekrar motor alacaksan düşündüğün bişey var mı?
Merhaba arkadaşlar. 2010 model Hyosung Gt 250 R kullanıcısıyım şuan.
İlandaki motosiklet sahibi acaba burada mıdır? veya bu motor hakkında yorumlarınız ne olur. Genel itibariyle Fz6 Naked nasıl bir motosiklettir. (Yakıt, tork vs.) Ayrıca ilan sitesinden en yüksek modeli 2009 model görünüyor bu model üretimden kalktı mı_ Kalktıysa parça sıkıntısı olur mu? Teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-hiltondan-orginal-124256853/detay/
Aslında satmama asıl neden araba ihtiyacımdı. Malum evliyken zor oluyor biraz. Ama maddi nedenlerden dolayı araba zor görünüyor. Şu anda karar aşamasındayım.
Bu ara cbf150 veya crf250 var kafamda. Hayırlısı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
İlandaki motor çok büyük bir ihtimalle 78'lik fazer. Benim fikrimi sorarsan 125'likte bile naked motorda ölüyorum. Bence kafa grenajlısını düşünürsen daha
iyi olur. Hem havası yeter onun. İlla naked diyorsan da xj6n'yi düşün derim
slm arkaşlar buraya yazdığım için özür dilerim benim çalınan fazer im için çalınmadan önce değiştirmek için gidon alt rulman almıştım elimde kaldı çalınınca isteyen olursa verebilirim daha kutusunda orijinal yamaha yedek parçadır..
Geçmiş olsun benim arkadaşın fazer'ında bu sorun var. Gerçi aynı sorun mu bilmiyorum da gidon merkez rulmanı sorunu var.. Fiyatı için ne düşünüyorsun, arkadaşa bildireyim duruma göre..
Herkese tekrar merhaba
geçen haftalarda yaptığı zincir temizliğini videolu şekilde yapmıştık
Bu hafta sonu da motorun yağını ve yağ filtresini değiştirdik.
Elimizde fazer olduğu için mecburen bu modelde değişimi videolu olarak anlatabildik
sürecide videolu olarak anlattık
Yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur inşallah
Umarız beğenirsiniz.
Merhaba abilerim, uzun bir zamandan sonra yine yanınızdayım. Fazer alma vaktidir dedik ve aramalara başladık. Sağında solunda temiz çok kilometre yapmamış uygun fiyatlı bir fazer var ise burdan bana mesaj atabilir veya konuya yazabilirler. Şimdiden çok teşekkürler.
Sen de beğendiğin ilan varsa konuda paylaşabilirsin. herkes fikrini söyler ilan hakkında, seni aydınlatmış olur şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-temiz-motor-takasli-119765647/detay bu ilandaki fazer bana iyi durumda gibi geldi. Sizce?
Az önce fazla km olmasın demiştin sanırım. neden bu ilan? gerçi çok da değil ama ilanlar arasında en yükseklerdendir sanırım O arka topcase neden göz kırpıyo onu anlamadım yakından görmek lazım. Fiyatı da daha düşmesi lazım..
Biraz çabuk oldu ama gittiğimiz ilk fazeri aldık Motosiklet 2006 model 44.000 binde. Alt sakalı,koruma takozları, leovince egzoz v.b türlü aksesuarları var. Lastikler yeni depo ful falan filan Beğenerek aldık. Aranıza katılmak ayrı bir güzel Allah kimseye kaza bela göstermesin inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Bu arada sağdaki babam, soldaki satıcı ender abimiz Fotoğrafıda ben çektim
Hayırlı olsun bakalım. bir ara senden de bir video bekliyoruz. Fazer'da LeoVince egsoz sesini de duymuş oluruz.
Seve seve çekerim abim. Kurallar kapalı alanda olmayacak, biraz gaz verip ve biraz uzaktan çekeceğiz dimi?
Aynen öyle, dersine çalışmışsın Tekrar hayırlı uğurlu olsun. aman gözünü seveyim çok gaz çekme,tehlikeli makinedir altındaki
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)