Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Nisan 2013, 17:55
Merhaba arkadaslar size birkaç soru sormak istiyorum. Bende Daha önce er-5 vardı yeniden er 5 alcaktım ama aklıma enduro mu alsam sorusu geldi. Ayrıca uygun fiyata bir fazer gördüm yükseltsem iyi olabilir mi ? tam kararsız kaldım ne yapacam bilemedim. Forumdan bir arkadaşın mı acaba ilanda ki motor ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kacirilmayacak-firsat-92636300/detay
Reklamlar
-
13 Nisan 2013, 11:19
cekokk adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar size birkaç soru sormak istiyorum. Bende Daha önce er-5 vardı yeniden er 5 alcaktım ama aklıma enduro mu alsam sorusu geldi. Ayrıca uygun fiyata bir
fazer gördüm yükseltsem iyi olabilir mi ? tam kararsız kaldım ne yapacam bilemedim. Forumdan bir arkadaşın mı acaba ilanda ki motor ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92636300/detay
http://www.sahibinden.com/121489945
BU NASIL OLUYO BU FİYATA BU KİLOMETRE
-
13 Nisan 2013, 13:53
cekokk adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar size birkaç soru sormak istiyorum. Bende Daha önce er-5 vardı yeniden er 5 alcaktım ama aklıma enduro mu alsam sorusu geldi. Ayrıca uygun fiyata bir fazer gördüm yükseltsem iyi olabilir mi ? tam kararsız kaldım ne yapacam bilemedim. Forumdan bir arkadaşın mı acaba ilanda ki motor ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kacirilmayacak-firsat-92636300/detay
Egsozu anlayamadım ne yapmış boyamış mı.. İlginç. Valla 47 bin km 2007 12000 bence normal bir fiyat. Motorun tek albenisi üzerindeki iki aylık M5'ler..
sentepeli adlı üyeden alıntı
Extreme bir ilan km ve model yılına göre tabiiki çok çok makul bir fiyat.. Ardahan olmasından sebep olabilir. O taraflarda motorlar çok talep görmediğinden daha önceleri de ucuz fiyatlı ilanlarla karşılaşmıştım. Veya akla gelen kötü şeyler de olabilir tabi..
-
13 Nisan 2013, 19:16
Ya bunlara gerek yok eğer dünya üzerinde böyle bir motor varsa ve bu adam 13 14 15 gibi fiyatlar da yazsa aynı gün satılır. Kaldı ki daha yüksak kmlerde
daha yüksek fiyatlı motorların da satıldığına şahit olduk. Neyse bakalım...
-
13 Nisan 2013, 22:13
bugün yeni metzeller M5 lastiklerimi taktırdım..takma dahil 890 TL...michelin için 850 TL fiyat vermişlerdi fakat ellerinde yoktu, salı günü diyince ben de metzeller aldım..
-
14 Nisan 2013, 10:56
metzeller iyidir..bende 1000 km oldu kullanıyorum..harika lastik..ısınınca yapışıyorsun asfalta resmen..eminim memnun kalacaksın..
kazasız belasız sürüşler..bu arada yakıtım tek çizgiye indiğinde fulledim..12 litre aldı..60 tl'ye doldu..ve şu an yine tek çizgideyim..km 249 gösteriyor..ve sefaköy bütükçekmece arasında yaptım bu yolu..sanırım uzun yolda ve stabil bir kullanışta 300 km'ye yaklaşacak...şu an km'de 24 kr gibi...
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
-
14 Nisan 2013, 13:19
erro adlı üyeden alıntı
bugün yeni metzeller M5 lastiklerimi taktırdım..takma dahil 890 TL...michelin için 850 TL fiyat vermişlerdi fakat ellerinde yoktu, salı günü diyince ben de metzeller aldım..
Hayırlı olsun doğru tercih. ben de benim M3 miyadını doldurduğunda M5 alıcam. Peki balans yaptılar mı?
ayvazdeniz adlı üyeden alıntı
metzeller iyidir..bende 1000 km oldu kullanıyorum..harika lastik..ısınınca yapışıyorsun asfalta resmen..eminim memnun kalacaksın..
kazasız belasız sürüşler..bu arada yakıtım tek çizgiye indiğinde fulledim..12 litre aldı..60 tl'ye doldu..ve şu an yine tek çizgideyim..km 249 gösteriyor..ve sefaköy bütükçekmece arasında yaptım bu yolu..sanırım uzun yolda ve stabil bir kullanışta 300 km'ye yaklaşacak...şu an km'de 24 kr gibi...
Uzun yolda stabil kullanım da çok daha az da yaktırabiliyorsun
-
14 Nisan 2013, 16:29
Uzun yolda çok daha az yakarsın hocam. Ben de geçen fulledim. 180 km uzun yolda sadece 2 çizgi düştü. Şehir içi 15 km kadar daha yaptım 3. çizgi
de düştü. daha önceki depoda şehir içi şehir dışı toplam 288 km'de 14.9 lt aldı.(ağırlıklı şehir dışı)
-
14 Nisan 2013, 21:01
-
14 Nisan 2013, 23:00
cihan54 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
doğru tercih. ben de benim M3 miyadını doldurduğunda M5 alıcam. Peki balans yaptılar mı?
:
lastikte 2 tane kırmızı nokta var, sibop o iki nokta arasına getirince balansa gerek kalmıyomuş, raatsızlık hissedersen getir balansını yaparız dedi...bu şekilde ihtiyaç yok dedi..kontrol de etti bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum...
-
16 Nisan 2013, 11:05
erro adlı üyeden alıntı
lastikte 2 tane kırmızı nokta var, sibop o iki nokta arasına getirince balansa gerek kalmıyomuş, raatsızlık hissedersen getir balansını yaparız dedi...bu şekilde ihtiyaç yok dedi..kontrol de etti bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum...
HANGİ LASTİKÇİDE TAKDIRDINIZ BENİMDE İHTİYACIM OLACAK
-
18 Nisan 2013, 22:36
sentepeli adlı üyeden alıntı
HANGİ LASTİKÇİDE TAKDIRDINIZ BENİMDE İHTİYACIM OLACAK
ulusan da taktırdım...oraya gezmeye gitmiştim, çıkarken elemanın biri lastiğin inik olduğunu farketti...lastiğin bitik olduğunun farkındaydım ama inanmak istemiyodum, tamir ettirmek yerine yeni lastik alayım bari dedim..metzeller m5 takım 890, michelin için 850 fiyat verdiler ama iki gün sonra dediler...iki fiyat da takma dahil...ben de hiç fiyat araştırmadan aldım metzelleri..orda hallettiler...bir miktar ulusan kazığı yemiş olabilirim ama ankara da lastik alacak pek yer yok...istanbuldan araştır getirt taktır derken yaklaşık o fiyata geleceğini düşünüyorum..hemen öncesinde yamaha baydara sordum michelin için 850 lastik 70 lira da takma parası istediler...
bu arada motoru aldık, beklediğim gibi havalar bozdu...motorun sübap ve senkron ayarını yaptırcam, bi arkadaşım ve lastiği takan usta da ihtiyacı olduğunu söyledi...takribi ne kadar tutar bilen var mı?
-
18 Nisan 2013, 22:40
Ben de sana soru soracaktım. Geçenlerdeki ABS muhabbetin ne oldu yav. cumartesi servise götürcem demiştin. ne oldu, sonuç nedir?
-
19 Nisan 2013, 18:20
arkadaşlar herkese selam. cbr 600 f almayı düşünüyordum ama bütçeme uygun temiz bir motor bulamadım fazer bakıyororum şuan .Linkteki motoru bilen ya da sahibini tanıyan var mı?Fiyatı nasıl sizce?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21350890/detay
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
19 Nisan 2013, 18:34
Ben de sana soru soracaktım. Geçenlerdeki ABS muhabbetin ne oldu yav. cumartesi servise götürcem demiştin. ne oldu, sonuç nedir?
daha götüremedim cihan...geçen denememde bi sorun yoktu...haftaya hafta içi götürcem artık bi gözden geçirsinler sistemi...arada çalışıp arada çalışmaması gibi bi durum olabilir mi acaba?
-
19 Nisan 2013, 20:23
Aslında ben de bi evham yapmıştım aynı bu şekilde, acaba sen de bu durumda olabilir misin çünkü, abs herzaman ve sürekli devreye girmiyo. Sadece kayacağını anladığında devreye giriyor. Gerçi sen kitliyor ama abs devreye girmiyor diyosun. Acaba kitlemiyor da sana kitliyor hissi verebilir mi diye dusunuyorum
-
21 Nisan 2013, 15:24
Egsozu anlayamadım ne yapmış
boyamış mı.. İlginç. Valla 47 bin km 2007 12000 bence normal bir fiyat. Motorun tek albenisi üzerindeki iki aylık M5'ler..
Extreme bir ilan
km ve model yılına göre tabiiki çok çok makul bir fiyat.. Ardahan olmasından sebep olabilir. O taraflarda motorlar çok talep görmediğinden daha önceleri de ucuz fiyatlı ilanlarla karşılaşmıştım. Veya akla gelen kötü şeyler de olabilir tabi..
Arkadaşım yani motor kötü mü demek istedin tam olarak anlamadım kusura bakma... pazartesi antalyadan gidecem de bakmaya tam olarak yorum yaparsanız sevinirim???
-
21 Nisan 2013, 21:42
Görülüp gösterilmesi lazım. Gerçekten temiz kullanılmışsa neden alınmasın
-
21 Nisan 2013, 22:05
Aslında ben de bi evham yapmıştım aynı bu şekilde, acaba sen de bu durumda olabilir misin
çünkü, abs herzaman ve sürekli devreye girmiyo. Sadece kayacağını anladığında devreye giriyor. Gerçi sen kitliyor ama abs devreye girmiyor diyosun. Acaba kitlemiyor da sana kitliyor hissi verebilir mi diye dusunuyorum
yok müdür bildiğin kitliyor, ön arka frenaj yapınca kitlemiyo...ABS de arada devreye giriyo gibi de girmiyo gibi de, ABS daha önce motorda kullanmadığım için, ya da korkudan adam gibi fren yapmadığım için tam anlayamıyorum çalışıp çalışmadığını
-
21 Nisan 2013, 22:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler