İlk defa duyuyorum açıkçası. Nasıl yapıldığını fotolu bir şekilde bekleriz artık
İlk defa duyuyorum açıkçası. Nasıl yapıldığını fotolu bir şekilde bekleriz artık
Bu adreste detaylı olarak anlatmışlar nasıl yapılacağını..ve yorumlarda var..
benim makine oldukça rahatları yeni ayarlarıyla..C1-15 C2 -5 te şu an..
http://www.imsony.com/yamaha-fazer-co-ayari-co-settings/
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
Valla çok önemli bilgiler. Çok teşekkür ederim. Bu kadar zamandır Fazer meraklısı ve kullanıcısıyım ilk defa duydum. Sizin özellikle yakıt tüketimine yönelik
yorumlarınızı bekliyorum. Ben de performans sürüşler yapmıyorum. O yüzden ben de benzer ayarlar yaparak daha uygun tüketim değerleri elde edebilirim.
(gerçi 4 silindir bir canavara göre zaten gayet az yakıyorum ama)
yok mu satılık abs li fazer uygunundan...hatayda bi tane var ama konuşmadım..14-14.5 bandına inse almayı düşünüyorum...ABS akla düşünce bir kere diğerlerine binerken tedirgin olacakmışım gibime geliyo...önceki motorum cbr 250 de abs yoktu ama cürümü belliydi işte..
Bundan bir ay önce satıldı bi tane.. Şaşırdım ben de, ya bi sıkıntısı vardı motorun, ya da satan acil paraya sıkışmıştı. 20 bin km civarında 2008 abs'li siyah fazer'dı.. kısmet..
"CaRPe DieM"
az önce co ayarlarına baktım c1 ve c2 0 da
İkincilik kaybedenler içindir...
benim makinede de 0 daydı ayarlar..sanırım fabrika ayarı öyle çıkıyor...ben c1 -15 (eksionbeş) c2 -5 (eksibeş) yaptım..rahatladı makine..
30 tl lik yakıt aldım ve deniyorum şu an..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
beyler bu bizim motorlarda zincir esnemesine 45-55 mm diyor çok değil mi ya ? Yani bunu ikiye böl 2.5 cm aşağı mı gitmesi gerekior acaba ? benim zincirin çok bol oldugunu farkettim . ayar yapmam lazım .
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Ben de bu haftasonu bakımda ayarlattırdım bolluğunu, bana da biraz bol gibi geldi benimki..
"CaRPe DieM"
bol gibi geldi derken ne kadar esniyor mesela bastırınca
Sanırım 55-60mm civarıydı.. Ama sürüşlerde pek artçım olmadığından, tek kişilik kullanıma göre biraz daha boşluğu aldırdım...
"CaRPe DieM"
galiba bastırınca 2 cm falan esnemesi gerekli
O civarda olacak sanırım...
"CaRPe DieM"
Tam sentetik yağ debriyajda sıkıntı olur diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen. Tam sentetik kendine has bir film tabaka oluşturduğu için debriyaj kaçırmasına neden oluyor demişti ustalarım.
Test sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim. Ben de denemek isterim.
Farklı bir konu : Şu an resim ekleyemiyorum. Bu araç için kayıt kameraları var, motosiklete çakmaklık soketi monte ettirip o kameradan kullanmaya başladım 95 tl fiyatı 45 tl çakmaklık soketi, 40 tl gidon tutucusu. Hd kayıt yapıyor. 32 gb kadar mikro sd destekliyor. 5 yada 15 dk lık kayıtlar yapıyor ve hafıza dolunca en eski kaydı siliyor. Tek korkum su alır ıslanır mı diye çekiniyordum, iki gün önce yağmurda kullanma şansım oldu, hiç sıkıntı olmadı. Ön cam aşırı ıslanmasını engelliyor. Action kameraların fiyatları çok uçuk 400 ila 900 arasında fiyatları var, bu tip bir ürün kullanmak isteyen arkadaşlara uçuz maliyetli çözüm olarak tavsiye ederim. Uygun bir zamanda görüntü ve resim paylaşmaya çalışırım.
Free Motorcycle Team
benim bildiğim bu makine yakıt ve hava ayarını kendi yapıyor...
hava filtresinin orada ki oksijen sensörü sayesinde...
ki bunun içinde senkron ayarlarıda var makinenin...
o ayarlarla oynamak ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum...
beyler ilan linki koyamıyorum ama sahibindende hatayda bulunan fazer için 14750 olarak mutabık kaldık...motor diyarbakırda ben ankaradayım..temiz olduğuna ikna oldum ki diyarbakırda da gösterme imkanı var zaten...motoru getirmek gözümde büyüuo açıkçası hem yol uzunlupu hem de zaman bakımından...1000 kmlik bi mesafe...
fiyat olarak ne diyosunuz, almalı mıyım...alternatifim ise istanbul fatihte bulunan abs li GSR600 yan çantalı...ya da abs siz bir fazer 12-13 bin liraya
Temiz görünüyor. Ama bence 14750 için aksesuarları tatmin etmiyor. Sadece düz bir kappa çanta... Eğer parama kıyacak olsam yalnızca temizliği için kıyardım. Fakat üzerindeki aksesuarlar bana yetersiz gibi geldi bu fiyat için...
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)